Hvad sker der hvis man parrer tre nørder?

af Brian - fotomalia.dk

Ja det er jo et spørgsmål som mange helt sikkert har spurgt selv selv om, og et spørgsmål som vi her hos FotoMalia har prøvet at få et svar på!

Se mere i dagens indlæg.

SKRÆMMENDE RESULTAT

Selve krydsningen af de tre nørder foregik selvfølgelig i de inderste afkroge af fotomaliagrottens laboratorier. Vi har fundet en bionuclearfysiker fra det gamle USSR som har gjort en hel del i dette under den kolde krig. De forsøgte at skabe supermennesker ved at sammenføje flere personers bedste kvaliteter.

Desværre mislykkedes projektet og istedet kom forsøgsobjekternes værste kvaliteter frem!

Sammen med Ivan Ibramovich har vi taget tråden op hvor russerne slap, og vi har med succes avlet en SuperNørd! Til trods for det fantastiske resultatet, har det dog vist sig at der var visse bivirkninger ved det lange strålings forløb – så resultatet er ikke kønt!

Okay fantastisk er måske store ord at bruge om resultatet, for faktisk har vores “superhelt”, som i de tidligere forsøg også kun avet de dårlige træk og vi står nu tilbage med en der altid ligger i yderbanen på motorvejen, dog under hastighedsgrænsen så han sænker alle andre bilister i deres fremfærd, han ødelægger alt hvad han rør ved – uanset hvor stærk det end er lavet og så er han så ekstremt udiplomatisk at ingen regeringer nogensinde vil arbejde sammen med ham!

Så set i bakspejlet, var det en god ide…. NEJ, ikke med de egenskaber der er gemt Fotomalias medlemmer ihvertfald…

Nå lad os tage et kig på resultatet af krydsningen, og se hvor galt det gik.

Bradsper-paa-fabrikken_600pxLad os præsenterer BRADSPER – ja kønt er det jo ikke!

Ja som sagt er dette ikke noget vi råder andre til at lege med, for som i kan se så er det bestemt ikke et kønt resultat!

Men når vi nu snakker om resultat, kan du så se hvad der kommer fra hvem – vi er alle tre repræsenteret i billedet, men hvor? Og kan i også gætte hvem der besidder hvilken dårlig kvalitet?

 

Relateret indlæg

2 Kommentarer

Kurt Hansen februar 13, 2013 - 9:11 am

Skræmmende!!!

Skulle I komme til at kede jer en dag, kunne I jo prøve at skabe Adonis af de lunser der IKKE er brugt i billedet. Det må jo så blive ufatteligt smukt … eller …? Njaaaarh … 😉

Besvar
Brian - fotomalia.dk februar 13, 2013 - 2:07 pm

Kim det tror jeg faktisk ikke vi vil byde jer her på bloggen – det bliver vist for grimt!
.
Men tanken var da go!

Besvar

Smid en kommentar til os