Hvad sker der for FotoMalia..

af Brian - fotomalia.dk

Som nogen måske har lagt mærke til, så har indlæggene været lidt mere spredt her hen over de sidste par dage, og idag skal i se en af grundene til hvorfor vi ikke har haft så meget materiale at arbejde med.

Kvaje kaj

Ja det er mig… Sidste gang “hjemmedrengene” var samlet kom jeg til at lave en lille bummert, som faktisk tog en hel del af vores fototid..

Se med her

Ja når alt grejet ligger i bilen er det jo svært at arbejde med, men godt at vi har en fingernem altmuligt mand som Kasper – men han er stadig en spade på andre punkter (nu skal han jo ikke få det for godt med sig selv!)

Relateret indlæg

8 Kommentarer

kim juni 12, 2011 - 10:35 am

Ikke for noget, men spændingen – den intense spænding, om det lykkes at få den hjemmelavede “blæksprutte” ned over “låsedimsen”, var helt vildt.

Den måske bedste video, nogensinde.
Spøg til side, det var gas…
…det med “bedste” 🙂

Men spændende, det var det! Jeg har selv prøvet det een gang. Det var 143 km hjemmefra, og jeg havde valget at lade noget proffesionel hjælp komme til. Ventetid mindst tre timer – eller at lade min hustru køre ned med en reservenøgle.

Jeg valgte det sidste, hvilket muligvis var fejl nr. 2. Nå, i hvertfald, så lader jeg aldrig mere nøglen være i bilen, når jeg er ude af den. Jeg tør end ikke lade den blive i tændingen, med mindre det er hjemme i garagen…

Tak for et herligt indlæg – og nu håber jeg at teksten ikke bliver kværnet, når jeg skal til at trykke “Send kommentar” – hvis i forstår 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk juni 12, 2011 - 7:01 pm

Hej Kim… Tro mig det var også spændende da vi stod der!.
.
Og dejligt at se at det hel kom med denne gang..
.
Min kone har heldigvis gjort det 3 gange før, så hun havde ikke håne ret..

Besvar
Kasper - fotomalia.dk juni 14, 2011 - 10:44 pm

Kim, bare ring til mig næste gang, så tager jeg noget ståltråd og en hammer med 😉

Besvar
Erik juni 12, 2011 - 10:35 am

Sådan noget var aldig sket i en Berlingo!! Jeg siger det bare!! 😀

Besvar
Brian - fotomalia.dk juni 12, 2011 - 7:01 pm

Jeg er faktisk ret sikker på at det kunne lykkedes for min kone – selv i en berlingo!

Besvar
Kasper - fotomalia.dk juni 14, 2011 - 10:45 pm

Det er helt rigtigt Erik!

Besvar
Jesper Videbæk juni 12, 2011 - 10:46 am

He-he, i forstår sgu at hygge.

Besvar
Brian - fotomalia.dk juni 12, 2011 - 7:02 pm

Vi forsøger i hvert fald alt hvad vi kan..
.

Besvar

Smid en kommentar til os