Hvad kom egentlig med til London?

af Brian - fotomalia.dk

Ja nu er jeg jo faktisk kommet helt hjem, og turen gik rigtig fint, tiltrods for at jeg fik taget meget lidt billeder – nu var det jo selvfølgelig heller ikke det der var grunden til at jeg tog af sted, men det ville jo have været rart hvis man kunne nå både arbejde og lidt nørderi. Nå jeg ville lige fortælle hvad jeg endte med at tage med på turen, og lige give lidt feedback på hvordan det virkede..

Carry on!

Jeg skrev jo i mit lille “london Baby” indlæg at jeg skulle kunne tage alt det jeg skulle have med, med som “Carry on” – det jeg måske ikke helt fik sagt var at jeg også skulle have alt andet baggage med ombord, vi gad nemlig ikke vente på at lufthavnen fik hentet taskerne fra flyveren. Så alt hvad jeg havde med skulle altså kunne være i en taske, og den skulle overholde de krav der er til hvad man må tage med ombord på flyveren!

Det var ret varieret det jeg regnede med at skulle skyde, så jeg ville gerne være dækket godt ind. Derfor faldt valget på nedenstående.Det er jo et herligt setup, og der er ikke meget det ikke kan klare – lysstærkt, skarpt og rigtig rigtig tungt!

Nu skulle jeg bare vælge den rigtige taske, og det kan som i sikkert ved godt være lidt af en prøvelse og man ender som regel med noget som ikke helt virker. Men denne gang fandt jeg faktiskden helt rigtige taske, eller faktisk var det to, men det virkeder super godt!

Valget faldt på LowePro DryZone Rover, som min rejse taske også LowePro Photo Stealth D300 som dagstaske. På denne måde kunne jeg pakke alt i Roveren, også bare tage den lille med når jeg skulle ud og “arbejde”. I Roveren var der faktisk plads til at den lille taske i i den nederste del af tasken, og på denne måde havde jeg hele den øvre del til tøj og toilet sager – SMART

Grej i PhotoStealth – Photostealth i DryZone rover  – og kun en taske med ombord – lækkert

Nu er det jo begrænset hvor meget man kan sige om et taske setup (med mindre man hedder Kasper og begynder at snakke om lynlås osv.) men det her er faktisk virket, og det var en fornøjelse at have med igennem lufthavnen – eneste minus er at den lille taske proppet med alt grejet godt kan blive en lille smule tung at gå med en hel dag..

Vandtæt! – Det kommer vist an på en prøve!

Tasken er jo egentligt fremstillet til lidt mere adveture ture, og passer egentlig bedre til en tur i regnskoven , idet fotorummet er 100% vandtæt (ifølge producenten) – Hmmm det må vi heller teste…. “Kasper vi skal bruge en brandbil, et havne bassin og en masse toiletpapir!”

Turen

Turen var en lille inspirations tur til tre forskellige zoo´s i England – Chester Zoo, Colechester Zoo og London Zoo. Hvert sted havde vi en aftale med deres personale og blev derfor vist rundt og fik snakket om de dyr der nu var relevant for vores tur. Jeg kan desværre ikke kan desværre ikke fortælle hvad vi kiggede på, men kun glæde mig til vi skal have det i Randers..

Håber i kunne bruge mit lille setup..

Relateret indlæg

5 Kommentarer

Mikkel Christensen juni 14, 2011 - 2:27 pm

Det lyder som en spændende tur. Mht håndbagage så har jeg endnu ikke oplevet at de har sagt noget selvom jeg både har stor rygsæk med kameragrej og en computertaske med. Og et godt stykke over de 5 kg’s vægt…

Besvar
Brian - fotomalia.dk juni 14, 2011 - 11:14 pm

Hej Mikkel..
.
Så vidt jeg kan huske, så er det faktisk også i orden at have en taske og en computer taske med… Det tror jeg nok står i reglerne, men jeg ved det faktisk ikke..
.
Da jeg var i Ecuador havde jeg en stor rygsæk med grej og en Peli-case med som håndbaggage – også uden brok..

Besvar
kim juni 15, 2011 - 3:42 pm

Jeg sagde jo, at det ville blive tungt…
Men, jeg forstod ikke på dit tidligere indlæg, at det var et job-job du skulle ud på – og så må man slæbe på et grundudstyr, som et minimum.

Din Rovertaske, den er interessant for mig. Sådan en, er lige noget jeg kunne bruge. Jeg ser frem til testen 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk juni 15, 2011 - 11:06 pm

Vi skal nok lave en ordentlig test af tasken, men det er en rigtig lækker taske, som jeg godt tør anbefale, hvis du kan have det du skal bruge i den.. Det sidder faktisk også rigtig godt på ryggen – med gode hofte spænder..

Besvar
Brian - fotomalia.dk juni 15, 2011 - 11:09 pm

Den fås vist også i en almindelig version, altså uden at være 100% vandtæt – Man skulle eftersigende kunne svømme med en dryzone..
.
Men det kommer jo an på en prøve!

Besvar

Smid en kommentar til os