Hent Photoshop CS5 gratis!

af Mads - fotomalia.dk


Så blev den endelig frigivet (ok den har faktisk været tilgængelig et par dage) – men nu kan du hente Photoshop CS5 Extended gratis! Jeg har lavet en lille guide…

Jeg går stadig og venter på at min Creative Suite bliver sendt til mig, men så er det jo så dejligt at Adobe har lagt prøve-versioner ud på deres hjemmeside, så der kan leges løs i 30 dage.

Jeg har lavet en lille guide til hvordan du får fat i en prøve-version.

  1. Gå ind på Adobe.com – hvis den omdirigerer dig til den danske side www.adobe.com/dk – så ændre dit land til United States
    (man kan nemlig ikke hente prøveversionen via den danske side …endnu)
  2. Vælg Products i topmenuen og i dropdown-menuen vælger du Photoshop Family, så bliver du sendt til en ny side og her klikker du på teksten Photoshop CS5 Extended (eller blot på den blå kasse længst til venstre)
  3. Så klikker du på Try i den gule boks og igen på Try i pop-up-menuen, så bliver du endnu engang henvist til en ny side. Her vælger du om det skal være til Mac eller PC – de fylder ca. 1GB.
  4. Læs EULA’en, hvis du har lyst og tryk herefter på Download Now, så åbnes endnu en pop-up og her skal du indtaste dit Adobe-ID (eller oprettet et, hvis du endnu ikke har et – det tager 2 min)
  5. Herefter skal du bare sige ok til at installere et lille program som henter filen ned, og til sidst kan du installere Photoshop.

Det lyder måske rimeligt besværligt når man lige læser det igennem. Start med at gå på adobes hjemmeside og se om i kan finde frem til prøveversionen. Hvis det driller, så kan i vende tilbage og kigge i min lille guide og se om den er til nogen hjælp.

Jeg håber i får hentet programmet. Så vil jeg snart lave lidt tutorials med lidt af de nye features i CS5-versionen.

PS: Fotomalia laver snart en “beginners guide” Hvor vi gennemgår, hver enkelt værktøj i Photoshop, så alle de vil være med helt fra start af kan få en chance. Så kig forbi i nærmeste fremtid, så tager vi den helt fra begyndelsen.

Vi ses 🙂

Relateret indlæg

3 Kommentarer

Brian maj 5, 2010 - 1:31 pm

Det lyder super med en “beginners guide”. Ser jeg meget frem til. Mange af de photoshop tips i har leveret indtil videre har været guld værd, så fortsæt endelig det gode arbejde :o)
/Brian

Besvar
Brian maj 5, 2010 - 3:56 pm

Hej Mads,

Så har jeg også installeret CS5, og det køre bare der ud af.

Mads rigtig hertelig TILLYKKE med den store dag, så har vi vel været venner i minimum halvdelen af vores liv.

Tak for en fantastisk tid du skal vide at du har en særlig plads i mit hjerte – du er sku en kammerat.

– Til dem som ikke ved det så fylder Mads rundt, og han fortjener et stort HURRA!!

De bedste Hilsner

Brian

Besvar
kasper vissing maj 5, 2010 - 8:01 pm

Ser rigtig meget frem til “beginners ” guide, kunne være et godt værktøj :O)

Besvar

Smid en kommentar til os