Billedeoptimering

af Brian - fotomalia.dk

Idag skal vi kigge lidt på hvordan jeg billede optimere.

Husk imorgen er sidste dag for at komme med dit bud og vinde i vores lille konkurrence, selv om der er nogen der er tæt på er der stadig mulighed for at komme tættere, for der er ingen der er helt rigtige på den. man må jo også gerne prøve to gange!!

Billedeoptimering, billedemanipulation og billedebehandling er tre meget hotte begreber, og der er mange forskellige måder at gøre det på, men her er altså en lille video med et eksempel på hvordan, og hvor meget jeg gør i efterbehandlingen.

Håber det kunne bruges

Relateret indlæg

2 Kommentarer

Marie maj 6, 2010 - 1:40 pm

Ja det var jo ikke meget du gjorde.. men trods det, blev det jo et meget flottere billed..

Besvar
Mads maj 6, 2010 - 1:53 pm

Nu har jeg flere gange skulle kigge Brians billeder igennem for at finde nogle, hvor jeg kunne vise noge billedbehandlig/retouching – og det er UMULIGT! Billederne er virkeligt taget, så der ikke er ret meget post process-arbejde( lidt træls for en Photoshop-nørd som mig) Men rigtig flot arbejde.

Just a note: Der er en ting der undre mig – du siger i starten at du skyder dine billeder, så du skal sidde så LIDT foran computeren som muligt, det lyder fuldstændig vanvittigt – man skal da sidde så MEGET foran sin computer som muligt! 😉

Rigtig fin gennemgang. Du må lige igang med at lave lidt flere Light-room tutorials.

Besvar

Smid en kommentar til os