Helt vildt (husk det nu!)

af Brian - fotomalia.dk

For cirka en uge siden satte vi jo gang i en af vores fotokonkurrencer, og den er der rigtig godt fut i, men for lige at give lidt inspiration har jeg valgt at smide et par billeder op under temaet “Helt Vildt”.

Kom nu og hver med – jo flere jo bedre!

HELT VILDT

“Helt Vildt” kan jo tolkes på rigtig mange måder, og det har flere af vores læsere faktisk allerede gjort. Idag vil jeg som sagt lige smide et par af de billeder jeg ville lægge op, hvis jeg skulle deltage!

Det er “Helt Vildt” at vi ikke har midstet et øje eller en finger endnu – eller det vil faktisk sige, at det var Kasper ret tæt på igår, men den historie må han selv fortælle! (Vi har efterhånden skudt lidt af vejret i stykker se en af gangene her)

Det er “Helt Vildt” hvad mennesket kan – her en ung fyr der laver backflip ned fra en 2 meter høj mur. Jeg får ondt i knæene bare af at hoppe ned fra en kantsten!

Det er “Helt Vildt” at være den første i verden til at fotografere en ny og hidtil ukendt art! Denne daggekko blev for første gang fundet på en tur til Gabon, hvor jeg var fotograf. Siden er arten blevet beskrevet!

Klokken 03.32 blev jeg vækket af denne elefant fordi den stod og kiggede ind i mit telt, efter den havde kigget lidt lænede den sig ned over min seng og knækkede den (jeg var kommet op og stå). Herefter trak den telt, to feltsenge, to rejsetasker og to meget forbavsede rejsende hen over jorden. Efter min makker skreg som en tøs løb elefanten kortvarigt væk fra vores lejer, og vi kunne mobilisere landroveren og holde hende på afstand – det var en “Helt Vild” nat!

Dette billede har taget mere end 100 timer at tage, det er “Helt Vildt” meget tid for et enkelt billede! (læs mere om dette billede her)

Jeg håber mine billeder kan inspirere lidt, og jeg ser meget frem til at se en masse af jeres billeder! Jeg syntes det er MEGA spændende at se så forskellige fortolkninger af samme enme – det er noget af det der gør fotografering spændende. Vi ser alle forskelligt på billeder, og derfor syntes jeg det er enormt givende, når man deler sin fortolkning på denne måde!

KONKURRENCEN

Jeg ridser lige det praktiske op igen!

Vi stiller et emne, og så er det op til deltagerne at fortolke dette emne som et billede og sende billedet til os. Billedet skal være taget inden for den tidsramme som der er givet i “udfordringen”, så det er altså ikke altid, at man kan trække på sit “arkiv”, det kommer an på, hvordan “udfordringen” lyder.

Billederne bliver vurderet af et skarpt dommerpanel (dvs. os. Så det må gerne være nørdet) som vælger en vinder. Det er op til dommerpanelet, hvilke billeder der bliver vist på fotomalia.dk. Alle fotografer vil blive krediteret, hvis deres billede bliver vist og de husker at skrive deres navn i feltet, hvor der står man skal skrive sit navn…

UDFORDRINGEN

Denne omgangs emne er: “Helt Vildt” – Ja I har jo selv valgt det (på vores Facebook side), så nu er det bare at give den gas!!

Tidsramme: Billedet skal ikke være taget inden for nogen bestemt tidsramme!

Billedet skal være hos os senest søndag d. 25. november 2012.

HVAD ER DER PÅ SPIL?

I denne omgang syntes den meget søde Charlotte fra Goecker at vores vinder skulle kunne bære sit grej på en sikker og komfortabel måde. Derfor har hun smidt en Think Tank streetwalker på højkant som hovedpræmie!

Kasper har faktisk tidligere testet Streetwalkers storebror streetwalker pro, og den var han ret begejstret for, så mon ikke streetwaker også er i orden?

Hvis du vil læse Kaspers test så tryk her

Ud over denne præmie, og måske endnu vigtigere, så kommer alle vinderbilleder i FotoMalias “Hall of Fame”-Galleri her på sitet – og som om det ikke skulle være nok, så får man et fotomalia-diplom lige ind i sin mailboks… ;) ( jeg ved det –  det, det er helt vildt)

Et tidligt udkast til det “rigtige” og hemmelige diplom.

Så der er altså ingen grund til at sidde der og gemme på guldkornene – kom nu i sving!

KRITIK

Nu er hele idéen med denne konkurrence jo, at man gerne skulle lære noget af at være med, og derfor vil vi for hver konkurrence udtrække minimum tre billeder som vi vil kommentere lidt på. Denne kritik kan både være omkring, hvad vi syntes der virker i et billede, men det kan også være, hvad vi ikke synes der ikke virker så godt. En ting man kan være sikker på er, at det altid er vores uforbeholdne mening, og at vi siger tingene som vi ser det.

Vi siger dermed ikke, at det er den ubestridte sandhed, men det er sådan som vi ser billedet. Denne kritik er selvfølgelig altid til debat, og vi opfordrer selvfølgelig jer læsere til at byde ind med, hvad I mener i en kommentar.

Efter min mening er konstruktiv kritik en af de bedste måder at udvikle sig som fotograf.

UPLOAD HER!

Husk at skrive et par stikord til, hvad det er du har fotograferet, og hvordan du har taget billedet og hvor mange flash du har brugt!

[ngg_uploader id=40]

Filnavnet må ikke indeholde ÆØÅ!!

DE INDSENDET BILLEDER..

[nggallery id=40]

Vi glæder os til at se jeres fede billeder!! – og husk, det er go stil lige at give sine konkurrenter en kommentar med på vejen!

 

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os