GAMMEL TRADITION

af Brian - fotomalia.dk

Vi skal have gang i en gammel tradition igen her på FotoMalia, og vi overvejer faktisk lidt om ikke du havde lyst til at være med?

Vi skal have gang i Ugens billede!

UGENS BILLEDE 2010

Som sagt er “Ugens billede” jo en gammel tradition, som af en eller anden grund uddøde i uge 25 2011? Men nu skal den genoplives og måske i en ny og forbedret udgave – det er op til jer!

d7a7378_editNæsehornshugorm – “Ugens billede uge 3 2010”

Kort sagt var ugens billede et galleri, hvor jeg hver søndag tilføjede et nyt billede – et billede som af den ene eller anden grund var relevant for den uge der netop var ved at blive afsluttet. Billedet behøvede ikke nødvendigvis være taget i indeværende uge, det kunne også være et gammelt billede jeg havde gravet frem fra arkivet og bare havde lyst til at dele med jer her på siden, det var bare ET nyt billede hver søndag!

Det var sådan det var i gamle dage, men nu skal der nye boller på suppen, og vi håber I vil lege med!

 

UGENS BILLEDE 2013

Som sagt så håber vi, at du vil lege med, for vi ved at du gemmer på nogle fede og inspirerende billeder som mange vil kunne få glæde af at se.

I kommer ind i billedet, som sagt, fordi vi vil lade jer lege med – I får nu også mulighed for at oploade et enkelt billede, en gang om ugen, til “Læsernes galleri” – dette billede bliver vist frem her på bloggen, og forhåbentlig set af de tusinder af læsere der hver uge kigger forbi!

Vi håber at “Læsernes galleri” bliver et spændende og dynamisk galleri, hvor vi komme til at se lidt af de fede billeder som du render og skyder. Vi håber også at “Læsernes galleri vil være et sted, hvor du vil være stolt af at vise dine pletskud frem!

 

BRIANS UGENS BILLEDE

Mit “Ugens billede” fortsætter uændret, og på samme måde som i gamle dage, for jeg savner det faktisk og den gang fik det sat gang i en masse fede billeder – så ingen ændringer her – det skal bare sættes igang!

Hvis du vil se nogle af mine gamle gallerier, så ligger de allerede nu oppe under fanen Gallerier, ellers kan du kigge lidt på galleriet fra 2011 – altså der hvor traditionen slap.

[nggallery id=13]

Jeg glæder mig til at se, om du har lyst til at lege med, og om du syntes det er en spændende idé – vi starter allerede i morgen!

 

 

Relateret indlæg

6 Kommentarer

Henrik Adelborg marts 2, 2013 - 5:42 pm

Hvor er læserens galleri og hvordan kommer men ind med sit billede ?

Besvar
Brian - fotomalia.dk marts 2, 2013 - 6:50 pm

Hey Henrik… Fedt at du vil lege med, men vi starter først i morgen!
.
Men jeg glæder mig til at se hvad du byder ind med!

Besvar
Jesper Videbæk marts 3, 2013 - 12:36 am

Fedt. Det vil gerne gerne være med til – de uger hvor jeg får taget et billede 😉

Besvar
Brian - fotomalia.dk marts 3, 2013 - 12:49 pm

Fedt Jesper – jeg glæder mig til at se hvad det deler, jeg ved jo du gemmer på nogle fede billeder!

Besvar
Poul Erik Malling marts 3, 2013 - 10:28 am

Hvidovre. D 3-3-13.
Utroligt spændende vil godt være med.
mallingfoto.

Besvar
Brian - fotomalia.dk marts 3, 2013 - 12:50 pm

Fedt Poul, det glæder mig at der er flere der vil lege med!!
.
Jeg glæder mig til at se hvad du byder ind med!

Besvar

Smid en kommentar til os