FotoMalia genopstår!

af Brian - fotomalia.dk

Hold da op. Hvor blev de tre uger lige af – Jeg syntes lige jeg er kommet hjem fra arbejde, tændte for lidt tour de france, og nu siger min kalender allerede at jeg skal på job. Det kan da ikke passe kan det?

Genopstår?

Ja vi har jo mere eller mindre ligget døde her på bloggen de sidste uger, men det var min helt klare plan at vi skulle starte med et brag, og at vi ville lave et konge indlæg idag, men faktisk så startede jeg ferien med ikke lave en eneste fornuftig ting, og det blev jeg faktisk ret hurtig enig med mig selv om at det var en rigtig god idé at fortsætte med resten af ferien – så det har jeg altså gjort.

I får lige et billed fra arkivet, for hvad er en fotoblog uden billeder?

Derfor mine kære venner, så genopstår FotoMalia på bedste FotoMalia vis og det betyder selvfølgelig at der ikke helt er styr på hvad der lige skal ske – og derfor er der kun dette meget lille blog indlæg idag – men vi skal bare lige have gang i fingerne igen, så skal vi nok få gang i indlæggende.

Jeg håber i har slappet lige så meget af i ferien som jeg har, og at i har fået taget lidt flere billeder end jeg har, for som sagt så har jeg intet fornuftigt lavet i hele tre uger!

 

Relateret indlæg

5 Kommentarer

Erik august 8, 2011 - 11:32 am

Må ærligt talt indrømme at i har været savnet!!

Besvar
Brian - fotomalia.dk august 8, 2011 - 10:04 pm

Hej Erik..

Mange tak, det er dejligt at være savnet 😉

Besvar
Michael Bunker august 8, 2011 - 8:53 pm

omend jeg syntes at den fine bamse fra FOTOMALIA ER DØD gjorde et fantastisk stykke arbejde, så må jeg også sige at jeg mangler at i er her, så jeg kan svine jer til:-)

SÅ få nu bare tastet nogle indlæg som vi kan kommentere ind på:-)……

welcome back gentlemen

Besvar
Brian - fotomalia.dk august 8, 2011 - 10:07 pm

Vi glæder os allerede til at give dig igen, hvis vi bare finder ud af at koordinere og strukturere vores indsats, så tror jeg faktisk godt at vi kan ligge dig ned – tiltrods for din tid som BS´s lærling!

Besvar
Kasper - fotomalia.dk august 9, 2011 - 5:56 pm

Jeg tror Michael skal tages fra en godt hævet sniper position et par kilometer væk…

Besvar

Smid en kommentar til os