Fejlkrediteret på den fede måde! Og hvor er Kasper?

af Brian - fotomalia.dk

Så er Påsken slut, og vi er tilbage på normal vis igen, eller det vil sige at vi er en mand mindre end da vi gik ind til Påsken, for Kina Kasper er forsvundet – han er ikke blevet set siden onsdag d. 20. april kl. 14.56, hvor han forlød FotoMalia grotten i nordlig retning.

Det er ikke noget nyt at Kasper forsvinder, men aldrig har han været væk så længe som nu. Normalt når han forsvinder så er det fordi han ikke helt kan huske hvem han er, eller hvor han kommer fra. Men normalt bliver han hurtigt fundet, fordi han af natur er meget tiltrukket af værktøj, derfor bliver han som regel fundet i en Silvan eller i en Bauhaus hvor han er på vej væk med en hammer eller en skrue maskine.

Når Kasper flakker rundt ser han nogenlunde sådan ud – på en god dag! Jo det er ham fra mode politiet!

Det er muligt at han bliver fundet igen i dag, når butikkerne åbner igen, men hvis i ser en halvskaldet tosse rende rundt og se meget forvirret ud, så smid os lige en melding! – han bære formentlig på et eller flere stykker værktøj. Han er som regel meget flink og han har aldrig bidt nogen – han giver dig højst en skide balle hvis du kommer for tæt på.

Nå nok om Kaspers forsvinden – Jeg har været i politikken, eller det har jeg egentligt ikke, men det skulle man tro!

Foto: Brian Rasmussen

Jep, den 12. april var mit navn krediteret under flere billeder i Politikken – Sejt – Nu var det bare ikke mig der havde taget billederne, det var Lars!


Foto: Brian Rasmussen Foto: Lars Ostenfeld

Det var i en skrivelse om Lars og Sebastian, der netop har skrevet kontrakt med BBC om at lave 40 udsendelser om lort! – det er sku sejt, stor respekt til Lars og Sebastian! og STORT TILLYKKE!.

Any ways – Billederne i artiklen er faktisk Lars´ egen, og jeg har ikke taget et eneste af dem – heldigvis er det jo gode billeder så vi kan da godt lege det er mine 😉

I kan se artiklen lige her

Og så kan i jo lige smide en lykønskning til Lars og Sebastian, så skal jeg nok sende den videre til dem!

Verdens underligste indlæg?

Hvad laver Kasper?, og har han egentlig brug for flere skruemaskiner?, har FotoMalia fået solstik?, og hvor meget vand kan en vandtæt taske egentligt holde til – Følg med i morgen, så kan det være du for svar på dette og meget mere – formentlig ikke, men måske!

Alle dem der syntes dette var et mærkeligt indlæg ræk hånden op nu!

Relateret indlæg

3 Kommentarer

Jill april 26, 2011 - 11:14 am

*holder hånden nede*
Dette er da et normalt indlæg – kan ikke se forskel fra denne og de andre 😉

Besvar
Søren Skovsgaard april 26, 2011 - 2:50 pm

Man kunne jo fristes til at hæve hånden, men med en helt påske uden indlæg fra jer, er man jo lidt i underskud.

Mht. Kasper, så er jeg ret sikker på at jeg har fundet ud af hvor han er, eller i hvert fald har forsøgte at komme hen. Jeg ringede til SKAT, og de havde haft besøg i toldbehandlingen af en mandsperson der i beskrivelsen passer på ham vi ser på billedet ovenfor. Han havde forsøgt at sende sig selv til Kina, og vil se om udførsels toldbehandlingen var hurtigere end ved indførsel.

Besvar
Kasper - fotomalia.dk april 27, 2011 - 8:17 am

Det er fandme humor! 🙂

Besvar

Smid en kommentar til os