Fashion – Foto & Redigering

af Theis Poulsen

Jeg er jo ikke natur fotonørd som en stor del af skribenterne her på Fotomalia, så i dag tager vi et kig på noget helt andet. Jeg løber igennem hvordan jeg har taget et mode billede og har en video hvor jeg redigere billedet. 

Mode shoot

Jeg havde sidst på sommeren et shoot sammen med en upcoming designer. Det var en af de dage hvor der ikke er nogen penge i det og hvor alle deltager fordi det er fedt at få lov at skabe noget. Vi havde fundet en cool og varieret location i Århus. Designeren var klar med fedt tøj med stærke farver. Der var styr på makeup artist og modellerne kom fra Le Management. Som i nok kan se så skal der faktisk en hel del til at for at få sådan et shoot til at gå op i en højere enhed.

Det lykkedes dog og vi havde en super dag, hvor der blev skudt en helt masse og vi allesammen blev stegt af solen.

Model billede med model Rosa fra Le Management

Det var som sagt en dag med høj sol så lys var der nok af. Billedet her er taget sidst på dagen, så der var lyset om ikke andet lidt mere medgørligt. Der er kun brugt lyset fra solen. Modellen står under et halvtag og bliver ikke ramt af den direkte sol. Da solen stod lavt på himlen brugte jeg en reflektor til at skærme modellen så jeg var sikker på hun ikke blev ramt af direkte sol i ansigtet. Lyset kommer, som det kan ses, fra højre side af billedet og reflektoren er holdt imellem model og solen.

Billedet er skudt med Nikon D850 og Nikon 14-24 F2.8 på 17 mm.

Kameraet var indstillet på 1/500 sek. F2.8 og ISO100.

Redigering

Som jeg lovede øverst så skal i ikke snydes for hvordan billedet er redigeret. Jeg har lavet en screen record hvor jeg fortæller lidt om hvad jeg gør. Det skal ikke ses som en detaljeret tutorial, men i kan se alt hvad jeg gør og hvis der er spørgsmål så smid endelig en kommentar.

Før / Efter redigering

I skal da heller ikke lige snydes for at se billedet før og efter redigering.

Før redigering

 

 

Efter redigering

 

Side by Side

 

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os