Fantastiske menneske!

af Brian - fotomalia.dk

Så det mandag og en helt ny uge er netop gået i gang.

Jeg har sat mig for at denne uge skal blive helt fantastisk, og jeg håber at alle jer derude i vil gøre det samme. Jeg er sikker på at hvis vi alle sammen virkelig gør en ansats for at have det godt, så får vi det.

Dagens indlæg er overhovedet ikke fotorelateret, beklager, men jeg vil vise en video som jeg faldt over og blev fuldstændig blæst bagover…

Fantastiske menneske… Jeg er vild med det..

Kan i have en god uge

Relateret indlæg

3 Kommentarer

Marie november 8, 2010 - 2:24 pm

Fed video – hvor er der bare super mange dygtige folk rundt omring i verden – og hvor er det bare sjov at se hvor forskellige folks interesse områder er.. For det er jo helt sikkert folk der har en passion for det de laver, der er med på denne video – for ellers bliver man vist ikke så dygtig.. Fed video!

Rigtig god uge til dig også!

Besvar
Mads november 8, 2010 - 10:05 pm

hold da op en fed video. Der var dog et par virale-klip ind i mellem. Men slap af nogle evner folk render rundt med. Er stadig helt høj af Chris Taighs udspring på rulleskøjter fra Eiffel tårnet! Tak for dagens adrenalinsus

Besvar
Brian november 9, 2010 - 8:59 am

Ja det sku en fed video… jeg syntes det er så fedt at se mennesker der er så passioneret for noget, så er det næste lige meget hvad det er..

Besvar

Smid en kommentar til os