Fantastisk Fotoweekend

af Brian - fotomalia.dk

I weekenden har Fotomalia.dk for første gang afholdt et foto arrangement, og vi var helt oppe at køre alle tre, for fuck hvor var det fedt..

Fotoweekenden gik rigtig godt, og det er min fornemmelse at alle fik nogle fede oplevelser med hjem.

Vi vil i løbet af ugen poste mere fra weekenden og vise nogle af deltagernes fantastiske billeder.

Men lige nu vil jeg gerne bare takke alle jer der var med, både modeller og instruktører, men bestem også jer deltagere, for at ha gjort weekenden super fed.

Igen tak for en fed weekend

Foto: Bent Vilain

(Hvis der er nogle af jer der var med der har lyst til at vi viser nogle af jeres billeder frem her på bloggen, kan i sende et par stykker og så samler vi de bedste og viser frem her.)

Relateret indlæg

11 Kommentarer

Anders juli 5, 2010 - 11:23 am

Ja, det var en super-fed weekend. Et rigtig fedt foto arrangement. Fik vist ikke tid til at sige ‘tak for denne gang’ til jer alle, men det har til dato været den bedste foto-workshop jeg endnu har deltaget i, men det overgåes naturligvis næste gang, når Fotomalia laver opfølgeren på foto-weekenden 😉

Tak til hele Fotomalia-teamet og alle de søde fotomodeller – der var jo lidt både for tøserne og knægtene 😀 – Og naturligvis til alle fotograferne, der deltog. Jeg håber vi ses igen …

Besvar
Bente Astrup juli 5, 2010 - 1:27 pm

Tusind tak for en hel fantastisk weekend og fotoworkshop. Også min til dato bedste fotoworkshop og deltager gerne næste gang. Alt gik op i en højere enhed: teamet bag, modellerne, fotoopgaverne, vejret og workshopdeltagerne. Jeg er stadig hel høj på oplevelsen ;o)

Besvar
Søren Skovsgaard juli 5, 2010 - 6:19 pm

Jeg kan kun stille op i rækken – med samme kommentare som de andre – også den bedste fotoworkshop jeg har deltaget i til dato, og jeg er også klar til part 2, om det så er om 14 dage 🙂 eller hvornår det end bliver.

Mht billeder, skal jeg nok sende nogle når jeg lige har fået styr på weekendens mere end 1000 billeder.

Glæder mig allerede til at se jer allesammen igen.

Besvar
Catarina juli 5, 2010 - 8:43 pm

Jeg tilslutter mig rækken af kommentarer, det var en fantastisk fotoworkshop og jeg er også klar til den næste.

Det var fedt at være sammen med så mange ligesindede i 1 1/2 døgn. 🙂

Besvar
Bente juli 5, 2010 - 11:41 pm

Og tak til jer Fotomalia’er – og til modeller og deltagere! Det var bare superskønt … og så var det endda min første fotoworkshop nogensinde. Sådan en oplevelse giver skam blod på tanden til mere ;-).

Besvar
Ole juli 6, 2010 - 8:19 pm

også tusind tak fra mig. Vejret, modellerne, deltagerne, omgivelserne – ja selv instruktørerne var en kanon oplevelse. Måske en myggefri opfølgning efter sommeren ?

Besvar
Alex Holmberg juli 8, 2010 - 5:05 pm

Hej, lækkert billed af Anders!

Jeg ville lige sige tak for 4 svedige timer, det var vildt fedt at stå model for jer! (: Og man nogle af de billeder jeg fik set der ude… jeg følgte mig lige pludselig lækker ! (:

Hvis i ikke har min mail så er det Alex_2300@live.dk, bare send alle de billeder der findes, det vil kun gøre mig glad:P!

Besvar
Inge juli 12, 2010 - 11:16 am

Jeg vil også lige tilsluttet mig rækken af de rosende ord. Det var en superfed weekend takket været jeres store planlægning. Det var skønt at have “vores egne” modeller til rådighed.

Hav en god sommer.

// Inge

Besvar
Stine juli 14, 2010 - 10:52 pm

Hej alle jer skønne fotofolk 🙂

ville egenlig bare smide min mail, da jeg ikke er sikker på at alle fik den, jeg er nemlig meget intereseret i at få jeres skønne billeder 🙂 så her er min mail : Stinep11@hotmail.com

God sommer til alle.

Besvar
Fotomalia FotoWeekend del 1 juli 24, 2010 - 9:06 pm

[…] har lige kikke billederne fra Fotomalias FotoWeekend igennem igen og lavet tre mapper og vil uploade dem én efter én. Dem I kan se her, er dem jeg har […]

Besvar
At spinde (endnu) en ende på Skanderborg « Bentes blog juli 31, 2010 - 12:23 pm

[…] kom rigtig mange fotos med mig hjem (over 700 faktisk, altså inden sorteringen satte ind) fra Fotomalias fotoweekend i Skanderborg for snart en måned siden. Og jeg ville jo være fuld af løgn, hvis jeg påstod, at […]

Besvar

Smid en kommentar til os