Er du blandt de 50 udvalgte

af Brian - fotomalia.dk

Vi er i fuld gang med at finde vinderen af vores store fotokonkurrence “Leg med Lys”, og vi må erkende, at det er top svært!

Men nu er vi kommet et stykke, og vil lige vise hvem der stadig er med i opløbet!

 

SVÆR UDVÆLGELSE

Det er ikke helt nemt at finde en vinder blandt de indsendte billeder, for hold nu kævle det er et imponerende niveu vi er ent på med denne konkurrence!

Nå, vi er kommet igennem den første screening, og står nu tilbage med 50 billeder der er gået videre til næste udvælgelsesfase – det er ikke nemt at blive enige i dommerpanelet, men vi er kommet godt på vej.

 

 

Hvilken er din favorit?

Vi arbejder videre og vender tilbage, når vi har skåret yderligere i antallet!

Relateret indlæg

3 Kommentarer

Anja Robanke oktober 16, 2013 - 5:27 pm

Hold da op, der er mange fantastiske billeder. Det bliver svært!! 🙂

Besvar
Søren Skovsgaard oktober 16, 2013 - 7:03 pm

Kan kun give Anja ret – der er rigtig mange fede og fantastiske billeder, og kan kun give et kompliment for at I vælger at vise jeres top 50 – det giver også os som læsere mere overblik nu da feltet er blevet skåret ned.
.
Favorit – der er mange, og hvad i vælger afhænger nok også meget af hvad i som dommere ligger i titlen på opgaven. For der er også nogle af billederne som jeg synes er fantastiske tænkt, men i mit hoved måske ikke har så meget med “leg med lys” at gøre, andet end hvis man tager den bredeste pensel og siger, som en af brugerne nævnte da konkurrencen blev udskrevet, at alt fotografering er leg med lys.

Ahh, nu virker det jo uden punktum 🙂

Men for at gøre min sætning ovenover færdig, så synes jeg f.eks. billedet “Backstapper” er veludført og rigtigt godt tænkt, men omvendt er der måske ikke så meget “leg med lys” i det.

Besvar
Johannes Dahl oktober 16, 2013 - 8:19 pm

Hold nu k….
Godt det ikke er mig der skal vælge ud blandt de billeder. De er jo rigtig gode på hver sin måde alle sammen. Jeg har jo ikke kun en men ni favoritter.

Besvar

Smid en kommentar til os