En tur til de varme lande

af Brian - fotomalia.dk

Brrr – nu syntes jeg godt nok, at der har været nok fokus på alt det kolde, så i dag tager vi et smut til de varme lande.

Lad os tage et kig på nogle af de spændende oplevelser som regnskoven har at tilbyde.

ECUADOR

Ja, lad os tage en tur til Ecuador, og drømme lidt om den dejlige varme, fugtige og insektbefængte regnskov. Stedet med de uendeligt mange motiver, stedet hvor man kan blive helt væk i alt det man gerne vil have med hjem – kort sagt verdens fedeste sted.

 

Ja som sagt et fantastisk sted at arbejde, men maden kan altså godt tage lidt tid at vænne sig til, deres labre larver er, OK-bacon agtige uden på, men pænt klamme og fedtede inden i – AnyWays, I skal da ikke snydes for lidt af, hvad man kan have med hjem – altså udover insektbid, dårlig mave og vabler.

BILLEDER

Et af de skolebørn som Regnskovens Naturfond  hvert år hjælper med skolematerialer – billedet er taget i et “frikvarter”, lige efter vi havde været med en tur på skolebænken. Fantastiske oplevelser er der masser af!

_DSC7874(600)

Nikon D3 – 24-70mm – 24mm – 1/128sek – f/2.8 – ISO800

 

I regnskovens trætoppe gemmer der sig en verden som kun få ser, en enkelt bromelia (planten på billedet) kan være yngleplads for en art af pilegiftfrø, og i bromeliaen ved siden af, en helt anden art!

_DSC1016(600)

Nikon D3 – 200-400mm – 400mm – 1/320sek – f/4 – ISO800

 

Nå ja, og så er der jo dyrelivet – det er også ret spændende, men det kan være meget svært at finde og endnu sværere at komme tæt på. Men når det lykkedes, så er det alle anstrengelserne værd!

_DSC4050(600)

Nikon D3 – 200-400mm – 290mm – 1/500sek – f/4 – ISO2500

 

Husk lige at tjek indlægget om de Labre Larver ud også – der er også lidt billeder, og en video hvor jeg ufrivilligt spiser en natsværmer (gode tider!)

Tak fordi I kiggede med!

 

Relateret indlæg

2 Kommentarer

Kasper - fotomalia.dk januar 31, 2013 - 1:59 pm

Hvorfor fanden skal man se dig sidde og piller tæer?!?!? Det er da mega klamt!
Det der undrer mig, er at du altid fryser uanset temperatur, man skulle ellers tro at dit velplejede spæklag kunne holde lidt på varmen..
Men ud over det, så kunne jeg også godt bruge lidt varme. Fuck hvor har jeg lyst til at komme afsted igen!!

Besvar
Brian - fotomalia.dk januar 31, 2013 - 9:47 pm

Det kan godt være du ikke syntes mine fødder er relevante, men de er da mere spændende end noget af det du har bidraget med i år – Ha ha ha.. okay, jeg ved godt du går og roder med et par småting der er lidt spændene;-)
.
Ja det kunne sgu være godt med en tur!

Besvar

Smid en kommentar til os