Er du klar til at blive inspireret og klogere, så er det Step-Up du skal kigge på

af Jakob Kjøller

Så er vi klar med det fedeste (hvis vi selv skal sige det) event i vinteren 2017!

Step-Up, tager du dit fotografi seriøst?

Tilbage i september var jeg på Way Up North, hvor jeg hele tre dage, var indlagt med et seriøst fotodrop, på tredie dagen, der var jeg fyldt, og kunne næsten ikke magte mere.

Allerede på dag to, stod det klart for mig, at vi skulle da have noget ligende i vores baghave, det var jo som sådan lige til, altså hvor svært kunne det være?

I gang med planlægningen

Efter nogle snakke med flere af FotoMalias gode venner, stod det klart, det var faktisk en realitet, og fremad gik det.

Under emnet “Fotograf anno 2017”, gik vi igang med at stykke et event sammen, et event der henvender sig til alle Semi-Pro og Pro fotografer, et event der kunne gøre os klogere på hvordan vi driver en fotovirksomhed.

Som en del af inspirations pakken, så bliver vi blandt andet underholdt af hele to Nordiske Nikon Ambassadøre!

Danske Mark Trustrup & Norske Frøydis Geithus

 

Derimellem kommer Vagn-Ebbe Krier, der har arbejdet med billeder i en menneskeralder, Han fortæller os om de ting vi allerede burde vide, men nok lader som om vi aldrig har hørt 😉

Vang-Ebbe Krier

Vi har jo alle en forkærlighed for at printe og trykke billeder, så derfor kommer der også to kompetente herre og fortæller om mulighederne med f.eks. mersalg af print.

Jan Rasmussen fra Nordic Photo, fortæller om print i stor format og DR fotograf Peter Øvad, fortæller om optimal tilretning af fil til print.

 

For at være sikker på at du får alt ud af dine billeder, så har vi sørget for at Phase One kommer og fortæller om mulighederne i deres workflow og raw converter Capture One – Det skal også nok blive spændende.

 

Selvfølgelig skal der også grej til, så for at der er noget at pille ved, så har vi selvfølgelig også snakket med vores gode venner hos Nikon – og de har lovet at de tager den helt store kuffert med – den med alt det tunge, lækre grej!

Selv om Nikon kommer, så behøver du bestemt ikke være Nikon fotograf, inspirationen og de gode råd dur uanset platform!

 

Arrangementets højdepunkt har vi selvfølgelig gemt til sidst – og ja det er lige det du håbet håbet på! FotoMalia vil selvfølgelig være stærkt repræsenteret og klar til at fortælle røverhistorier!

Efter speakerne er færdige, vil Brian, Jon, Theis og Jakob stå og savle over det lækre grej.

Vi er klar, og kan næsten ikke vente, vi er helt overbevist om at dette bliver vinterens fotoevent, og det ville være useriøst at misse det – så det er bare at komme igang! Vi glæder os til at se dig!

Lyder det som noget for dig, kan du læse mere om eventet på step-up.fotomalia.dk

SES VI? DET TROR JEG NOK VI GØR!

Relateret indlæg

2 Kommentarer

jacobadk januar 14, 2017 - 10:17 pm

Glæder mig som et lille barn 🙂

Besvar
Jakob Kjøller januar 14, 2017 - 11:18 pm

Det gør jeg s….e også ?

Besvar

Smid en kommentar til os