DR HD – Spejlreflekser

af Kasper - fotomalia.dk

Jøps! Fotomalia er gået hen og blevet verdenskendte!… eller.. Ihvertfald på vores kontinent… eller.. Europa så da…eller… Danmark… MEN nok om det, de største navne har hørt om os…eller..nogle smarte pr folk ved DR har fundet os på nettet og spurgt om vi vil fortælle alle vores millioner af læsere..eller de par stykker der nu kigger forbi ind imellem, at de altså har lavet en ny og spændende programserie for vores stadig voksende skare af videografer her i Danmark! JAAAA! endelig nogen som gider snakke grej! 🙂 Fedt.

Reklame?

Nå men nu skal i ikke tro at fotomalia er gået hen og blevet sådan en side som bliver solgt for reklamepenge og som hver gang de nævner firmanavne som DR, Apple, NIKE, B&O, Nikon, Canon, Bestseller, Apple, Microsoft, Coca Cola, Apple, Pepsi, Gevalia, Toy’s are us, Jensens Bøfhus, Apple, Hanns G, Phillips, TV 2, Sidney Lee, Manfrotto, Gitzo, HP, Apple, Panasonic, Logitech, Sony og Apple, så bliver overdænget med en masse reklamepenge, for sådan er det slet ikke hrrmAPPLEhrm!

Nå men tilbage til DR. Udsendelsen hedder “Spejlreflekser” – hvilket er forkert stavet.. Det hedder et SPEJLREFLEKS KAMERA – DR! tsk tsk.

Programmet – som de selv skriver, “hylder de nye levende billeder og de muligheder, som DSLR-kameraerne giver “professionelle amatører””. Og de skriver videre “i hvert program hyldes filmskabere, der er fløjet under den institutionelle radar, hvor film laves med et spejlreflekskamera og distribueres på alternative distributionskanaler” Meeeget filmskaberagtigtmedstorebriller formuleret.

Programmet

I mailen var også vedhæftet et link til Vimeo, hvor vi kunne se det første afsnit og den video får i selvfølgelig lige HER! – ups.. nu håber jeg ikke at vi har ødelagt DR’s seertal på lørdag..Sikkert ikke, der er jo alligevel ikke så mange der kommer forbi her…

De har lavet 10 afsnit. Hvert afsnit varer 12 minutter og det sendes fra på lørdag og… ja, i 10 lørdage på DR HD kl 19:30.

Det første program som i lige har set her, synes jeg ikke er himmeltråbende spændende og det er mest af alt baseret på andre folks videoer – men de er jo også det de skriver “en hyldest”, men de siger også at der kommer temaer som, time-lapse, tilt-shift og så videre, så det kunne godt gå hen og blive mere spændende.

Her fik i ihverfald fotomalias aller første “public service announcement” – tror i så vi sparer noget i licens? Neeej vel..

Men ihvertfald glæder jeg mig til at se nogle at fotomalia’s videoer i programmet, da de netop passer ind i kategorien “alternative distributionskanaler”.

Tak fordi i kiggede med og ha´ en rigtig god weekend!

Relateret indlæg

9 Kommentarer

Kim oktober 28, 2011 - 8:11 pm

Damn, jeg har lige – og det er sandt, set en tilsvarende anmeldelse af programmet hos Michael Bang, hans vurdering er næsten på linie med jeres.
Jeg vil ikke skuffe nogen, og tager derfor også en kig på Jeres video. Og så er det også den sidste blog jeg læser, for jeg har ikke lyst til at læse flere anmeldelser af Dr’s program.

Rigtig god weekend 🙂

Besvar
Kasper - fotomalia.dk oktober 29, 2011 - 10:14 am

Kim. Jeg er meget beæret over din loyalitet til os, men de bekymrer mig det du skriver, at du læste det hos hr. Bang FØRST….. Jeg troede fotomalia var din ynglingsblog…
Ja jeg burde jo have vidst at du også ser andre da vi har et åbent forhold, men jeg må da indrømme det gør ondt at høre..
.
Men trods alt, er det virkelig pænt af dig at se den lidt langstrakte udsendelse én gang til bare for vores skyld, så tusind tak for det 🙂

Besvar
kim oktober 29, 2011 - 3:54 pm

Undskyld, men han (Michael) gjorde opmærksom på sin anmeldelse, på det helt nye hotte og top-trendy in-sted; Google+.

Ja, og så kom jeg til at læse det, og så skete det bare…
Det sker ikke mere, cross-my-heart-hope-to-die 😉

Besvar
Kasper - fotomalia.dk oktober 29, 2011 - 6:22 pm

Kim. Din undskyldning er hermed accepteret og jeg forventer ikke at høre mere fra den side! 😉 Geniale kommentarer!

Besvar
Mads - fotomalia.dk oktober 29, 2011 - 10:13 pm

Hehehe 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk oktober 29, 2011 - 12:08 pm

Michael er jo også en fornuftig fyr, så dejligt at vi er kommet frem til nogenlunde samme konklusion. Hvis han skrev noget andet, så var det jo bare os der havde ret!
.
Kasper det var altså gået min næse forbi at vi to var begyndt at se andre, men nu kan jeg læse at du har noget kørende med Kim – nu tager jeg ned til Jesper (Elgaard)!
.
Der går jo helt paradise hotel iden her….. Men det er jo det de unge vil have såååå

Besvar
Brian - fotomalia.dk oktober 29, 2011 - 12:04 pm

Fedt at der kommer lidt om vores lidenskab, og jeg glæder mig til at se vores videoer i de næste afsnit, for med vores innovative kunst så må vi jo nærmest være selvskrevet til en tema lørdag!

Besvar
Jesper Elgaard oktober 31, 2011 - 10:59 am

Døren står på klem.

Besvar
Brian - fotomalia.dk november 1, 2011 - 11:20 am

Det lyder hyggeligt, jeg kigger forbi…

Besvar

Smid en kommentar til os