Canon Pixma pro9500 mark II

af Brian - fotomalia.dk

Ja gid det var mig der havde fået ny printer, men det er nu Regnskoven der har været ude at investere, men jeg har fået lov at lege lidt..

(edit: Grundet klager omkring meget grimt sprog, har jeg valgt at ændre lidt på sproget i dette indlæg. Hvis man er sart og ikke er til grimme ord, så skal man ikke læse det med rødt)

Pro Printer?

(Fuck i helvede) For søren (undskyld mit sprog) det er en fed printer, super lækker lavet, nem at bruge og så laver den print i en kvalitet jeg stort set ikke har set lignende noget sted..

Pixma pro 9500 mark IIDet er virkelig en stor printer – den fylder faktisk det meste af mit kontor! (foto: Canon)

Det er en A3+ printer, og det vil sige at den kan printe på papir på op til 329 x 483 mm og det gør den bare mega lækkert, jeg ved godt at jeg lige gentager mig selv, men (fuck) for søren hvor printer den flot..

Det er bare fedt at se sine billeder på print, og når farver og skarphed bare er lige i øjet ,  –  Ja så er det jo lige før men får tåre i… øhh det er fedt at se sine billeder på print..

For lige at svare på overskriften… JA i mine øjne er det bestemt en Pro Printer!

Blæk

Der sidder 10 blæk partroner i, hvor af to er sorte (matsort og photosort) en grå også resten er farvede, dette sikre de rigtig flotte og meget nuancerede farvebilleder, men det gør også printeren i stand til at lave virkelig flotte sort/hvid print. Før vi fik denne printer havde vi en Canon i9550 A3+ printer (som vi faktisk har været glade for) men den har aldrig lavede lige så flotte print. Det er som om  ar 9500 kan printe mere mættede farver uden de “knækker” også rammer den de rigtige farver meget flottere end den gamle.

10 partroner! Det er en ordenlig række!

Blæk forbruget har jeg på nuværende tidpunkt svært ved at vurdere, men det virker til at være ok, og jeg vil tro at det koster omkring 15-17 kroner at printe et A3 på noget ordenligt fotopapir.

Sort/hvid

Jeg havde faktisk helt opgivet at lave sort/hvid billeder på den gamle printer, da jeg altid syntes der var et farvestik af den ene eller anden art, men med Pixma pro95oo Mark II skal jeg klart igang med at lave sort/hvid print for hold op hvor står de godt. Den kan rent faktisk lave rigtig flot, dyb mørk sort!! og det står bare så flot.

Sort/hvid er bare noget ganske særligt… Og på print kommer det for alvor til sin ret…

Minuser

Nu lyder det hele jo bare rigtg fedt, og som om at det ikke kan blive bedre, og det tror jeg faktisk heller ikke at printkvaliteten kan, men der er altså et par minuser!

(FUUUCK) For søren den er langsom, jeg tror det tager 67min at printe et A3 – arghh okay 32min, 27min, 2.. okay omkring 12min for et A3, men det er (sku) skisme også lang tid! En god ting ved at det tager så lang tid er at den er meget stille når den printer, så den forstyrre faktisk ikke dit andet arbejde.

En anden ting jeg kan finde som er et minus, det er prisen… Jeg syntes den er dyr – små kr. 5000,- på nettet og omkring kr. 6000,- i en butik, det er (sku) skisme rigtig mange penge.

Også ikke at forglemme!!!! Hvad (fanden) søren sker der for en producent, når de vælger at undlade at ligge et USB-kabel til printeren i kassen…. Det er (FANDME) dælme noget nærigt (pis) tis det der – det er en printer til 6000 spir!!! (Fuck) For søren jeg var træt af det da jeg havde lånt printeren med hjem(for lige at lære den at kende;-)). Jeg havde gået og glædet mig hele dagen til at skulle sætte den til også følger der ikke et kablet med??? Det (stinker) lugter, DET er en en ommer!!!

Fotomalia´s anbefaling?

Hmm nu er det jo en af de fineste anbefalinger noget grej overhovedet kan få, så det er ikke hvad som helst der får det, men for printkvaliteten for Canon Pixma pro9500 MarkII klart vores fineste anbefalinger, men prisen den skal Canon kigge lidt ekstra på, for det er (sku) søren susme mange penge.

Hvis man skal bruge printeren til at printe billeder som man efterfølgende sælger – hvis man har studie eller andet, så vil klart mene at den er pengene værd (den printer langt bedre end den lokale fotopusher), men til privat brug, er det godt nok mange penge..

Så en anbefaling med forbehold 😉

Læs en mere dybdegående test her

Relateret indlæg

8 Kommentarer

Mads oktober 17, 2010 - 4:31 pm

Tillykke med den nye printer, det ser lækkert ud. For søren du bander når du skriver – jeg tror jeg talte 15 stk. “sgu”, 12 stk. “fandme” og 3 stk. “helvede” 😉 Glæder mig til at se dem in real life!

Besvar
Brian oktober 17, 2010 - 7:39 pm

Hej Mads..

Mange tak, men nu er det jo ikke min, det er Regnskovens..

Jeg har valgt at ændre lidt i sproget på indlægget da jeg ikke vil skræmme nogen, håber det nye sprog passe dig bedre..

😉

Besvar
Mads oktober 17, 2010 - 8:39 pm

hahahaha – fantastisk. Tak for den lidt mere dæmpede tone 😉

Besvar
Skylark oktober 17, 2010 - 7:35 pm

Hej Brian,
Har lige et par opklarende spøgsmål …
1) Hvilken slags papir bruger du ifb, med din pris beregning på 15-17 dkr
2) Hvis man gerne vil udskrive andre formater f.eks. 13×18 eller ligende skriver man så ud på et stort ark og klipper til eller hvad plejer du at gøre?
pft Skylark

Besvar
Brian oktober 17, 2010 - 7:44 pm

Hej Skylark (sejt navn)..

Vi bruger Ilford papir (typisk den grønne eller den røde).. Tror det koster omkring 200 for 25 A3 ark..

Hmm jeg ved ikke hvad der er den mest prisbeviste måde at gøre det på, men jeg tror at det er at købe enten A4 eller A3 (da det er de mest solgte) også beskære efterfølgende, men jeg ved det ikke.

Måske der er andre der har et bud???

Besvar
Torben Thorhauge oktober 17, 2010 - 8:17 pm

uhhh lækker maskine – har godt nok overvejet den mange mange gange 🙂

Besvar
Lennard oktober 18, 2010 - 8:35 am

Hej Brian
Tillykke med Regnskovens nyerhvervelse – en lækker maskine, har selv “lillebroderen” Pro9000….og den leverer også ypperlig kvalitet – HVERGANG. Også kan den printe på alle mulige formater – så der er næsten ingen begrænsninger.
Kan også anbefale noget det papir som man kan købe hos Creas i København.

Besvar
Hjemme print: FotoMalia januar 12, 2014 - 10:58 am

[…] flot. Sort er jo virkelig sort – det er ikke alle printere der kan det. Men som jeg har skrevet om tidligere, så tager det en evighed – faktisk timede jeg den til at printe et fuldt A3 papir i fineste […]

Besvar

Smid en kommentar til os