Bange for at gå glip af noget? – Tilmeld dig FotoMalia’s Nyhedsbrev

af Brian - fotomalia.dk

Uanset hvor langt væk du er, og uanset hvor længe du er der, så lover vi at samle alt det bedste til dig i vores nyhedsbrev! Ja som du nok har lagt mærke til, så har vi her på FotoMalia fået vores helt eget nyhedsbrev.

Første version er allerede sendt afsted, og de første gode tilbud er allerede blevet spredt. Med andre ord, hvis du er en af de få, der ikke har fået tilmeldt dig, så er du altså allerede gået glip af et rigtig godt tilbud.

 

MEN FORTVIVL IKKE!

Hvis du også vil have glæde af godterne fra nyhedsbrev #1, så kan du faktisk stadig nå at lege med lidt endnu. Alle, der tilmelder sig nyhedsbrevet i denne uge, får automatisk tilsendt nyhedsbrev #1 – og har altså også mulighed for at benytte vores første gode tilbud.

Skærmbillede-2015-05-17-kl.-16.58.36

 

Det er slet ikke svært at være med. Det eneste du skal gøre er at udfylde formen lige her i “sidebaren” – så er du medlem. Og der skulle gerne være en lille MailNinja på vej med godter til din indbakke.

arrow-cool-md

Vi har fået henvendelser fra et par læsere, der ikke var de store fans af vores pop-up mail dims her på siden. Og ja, der var lige et par dage, hvor man ikke kunne komme på siden uden at blive angrebet af sultne nyhedsbrevsrobotter. Men det skulle der gerne være styr på nu 😉

Tak fordi du kiggede med, og vi håber du har lyst til at kigge med på vores nyhedsbrev.

 

 

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os