Fotofestival 2015

af Jon Detlefsen

Årets brag af en fotofestival nærmer sig med lynets hast – og i år bliver det i Viborg

Fotofestival 2015 foregår allerede nu i pinsen den 22-24. maj på Paletten i Viborg. Som sædvanlig er programmet af international standard fyldt til randen med fede foredrag og flotte fotoudstillinger.

Der er endda en fotoworkshop med Brian og Ard fra FotoMalia. Det bliver nok lidt som at få fotografisk inspiration af Gøg og Gokke. Sjovt – men sandsynligvis også konstruktivt… Det bør du ikke gå glip af!

_JGD6612_FM

Brian spiller sej på fotofestival 2013.

FOTOFESTIVAL SAMARBEJDER MED FOTODAGE VIBORG
I år har fotofestival indgået samarbejde med Fotodage Viborg, så det meste af maj måned står i fotografiets smukke tegn. Den perfekte afslutning på maj fotomåned er fotografiets og naturens festival, fotofestival.

Allerede nu er der masser af fotoudstillinger både fra Fotodage Viborg og fotofestival. I Pakhuset i Viborg åbnede fotofestival i denne weekend en flot udstilling med naturfotos af fire, danske fotografer. Der er åbent for adgang i dagtimerne i de to kommende weekender (15-17. maj og 22-24. maj).

_JGD1440_FM

Jonathan Lhoir (B) holder foredrag på fotofestival 2014.

SPAR PENGE
I forbindelse med lanceringen af FotoMalias nyhedsbrev vil der komme særlige tilbud og rabatter eksklusivt for dig, som abonnerer på nyhedsbrevet. Og mon ikke, der bliver noget med en god rabat på fotofestival-billetten…?

Meget mere om fotofestival her.

Billetter til fotofestival her.

_JGD8918_FM

Fotofestivals udstilling i Pakhuset i Viborg lige nu – 9-24. maj 2015.

Læs det flotte fotofestivalmagasin:

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os