Årets billede

af Brian - fotomalia.dk

Der er helt sikkert et af dine billeder der skiller sig ud fra 2012 – det er der i hvert fald for mig!

I dag viser jeg mit bedste billede for 2012, og så håber jeg da også, at du vil vise dit?

EVENTYRLAND

Nogle gange ser man noget, som man bare ved er noget ganske særligt – det vidste jeg da jeg en meget kold nat i december kørte forbi “Narnia”. Det var faktisk på vej hjem fra mit lille motovejsstop at jeg, ud af øjenkrogen, så hvad der skulle blive mit måske billede for 2012!

Billedet er taget som du ser det her, der er kun rettet meget lidt i LR og så eksporteret til bloggen.

_D4A0325

Nikon D4 – 70-200mm – 86mm – f/11 – 25sek – ISO 800

Ja, nu er det jo ikke sikkert det lige er din kop te, men jeg er sku selv ret godt tilfreds – jeg syntes faktisk det er blevet ret fedt, og har en super fed stemning over sig.

Som sagt er der ingen specielle filtre eller smarte flashtricks brugt til dette billede – det var sådan det så ud!

Jeg fandt helt tilfældigt denne allé af rimfrostramte træer oplyst af gadelamper, og brugte bare et par timer på at finde den helt rigtige vinkel – det behøver ikke altid være så indviklet! – Jeg håber I kan lide det?

NU HAR DU SET MIN, SÅ VIL JEG OGSÅ SE DIN

Ja, vi vil også rigtig gerne se dit bedste billede – der er ingen præmier på spil, du kan ikke end gang vinde æren, for der bliver ikke fundet nogen vinder – det eneste du får ud af poste dit bedste billede er, at du kan vise dit bedste billede lidt frem, og måske være heldig at få lidt kritik.

Jeg glæder mig til at se jeres fede billeder!

[ngg_uploader id=41]

Og husk nu at smide dit navn og evt en lille beskrivende titel til billedet!

JERES BILLEDER

Vi glæder so til at se jeres fede billeder, og håber på at I vil lege med!

 

Relateret indlæg

13 Kommentarer

Jacob Almtoft januar 3, 2013 - 11:42 am

Rigtig fedt billede Brian, stemningen virker som du selv siger, som noget ud af et eventyr.

Endnu en runde “kill your darlings”… feet 😉

Billedet med Katrine og balletskoene skulle laves som en del af reklamen for danseakademiet hvor jeg arbejder, og jeg er blevet rigtig glad for stemningen i billedet. Ville hellere have lavet det i en gammel støvet dansesal med store vinduer…. men måtte nøjes med et stort stykke seemless papir.

Redigeringsmæssigt er det konverteret til sort/hvid, lyset blødt lidt op og renset for pletter og lignende.

Besvar
Brian - fotomalia.dk januar 3, 2013 - 8:37 pm

Mange tak Jacob!
.
Jeg syntes det er et meget elegant billede du har lagt op – jeg syntes du har ramt en stemning der passer virkelig godt til motivet… Ben lidt “bløde” efterbehandling og det fine lys går super godt i hånd med stemningen
.
Jeg syntes det er fedt du ville lege med, og det er sku et super billede du har smidt op!

Besvar
Jesper Videbæk januar 3, 2013 - 4:34 pm

Superlækkert billede Brian. Det kan jeg godt forstå du er glad ved.
Billedet oser af stemning og indeholder en masse fine detaljer.
Og så er der et fint hul hvor man kan hive en masse historier ud af.
.
Du kan jo godt tage billeder af andet end orme 😉

Besvar
Brian - fotomalia.dk januar 3, 2013 - 8:41 pm

Tark Jesper..
.
Ja jeg syntes også det er et billede man kan gå på opdagelse i – og jaa det hænder da at der kommer noget andet end orme foran kameraet… Det er ikke så tit, men det sker!
.
Skal vi ikke lige set dit for 2012.. jeg ved d har nogle gode i gemmerne!

Besvar
Søren Skovsgaard januar 3, 2013 - 8:17 pm

Fedt billede. Kan også godt lidt farvene og stemningen, samt den dybde der er i billedet.

Besvar
Brian - fotomalia.dk januar 3, 2013 - 8:47 pm

Mange tak Søren..
.
Ja jeg syntes også at jeg fik ramt farven ok… Jeg bøvlede noget med hvid balancen, jeg har et par der er lidt mere kolde/blå og det giver også et fedt look, men næsten for meget Narnia..
.
Vi skal da også se dit bedste billede for 2012!!? Kom nu!

Besvar
Søren Skovsgaard januar 3, 2013 - 10:31 pm

Jamen, hermed er der så lagt et bud op. Billedet er taget i en gammel fabriksbygning ude på Refshaleøen i København i forbindelse med Copenhagen Photo Meetup 2012.

Besvar
Jon Detlefsen januar 3, 2013 - 10:01 pm

Ja, det er et super fedt billede, Brian! Det rene eventyr med masser af stemning og plads til fantasi. Jeg holder meget af den slags billeder – surprise;)

Og jeg har vist besøgt samme eventyrland, som du. Mit billede er fra Fussingø en formiddag med snefald og skodlys (altså perfekt til foto!) De krogede ege har jeg tit og ofte længdes efter at fotografere – og har også gjort det flere gange – men denne gang, synes jeg selv, der skete noget magist takket være sneen på stammerne, det dunkle lys og snefaldet, der lægger en hinde af en særlig spændende stemning over billedet…

Besvar
Brian - fotomalia.dk januar 4, 2013 - 9:55 am

Mange tak Jon..
.
Ja det ser da ud til at vi har besøgt samme land – kunne være hyggeligt at mødes der en dag..
.
Tak for din kommentar og dit biddrag!

Besvar
Kasper - fotomalia.dk januar 4, 2013 - 11:34 am

Ja jeg ved godt at det ikke er på højde med jeres labre billeder, men det er det billede jeg har taget i år som betyder mest for mig.
Taget med mit ustyrligt lækre iPhone 4S kamera!

Besvar
Brian - fotomalia.dk januar 4, 2013 - 7:13 pm

Kasper – Du må have uploaded det forkerte billede, det her er jo et med et barn på.. Jeg troede det var det der dimse billede du mente!

Besvar
Jesper Videbæk januar 4, 2013 - 4:20 pm

Sådan lige at finde årets bedste billede synes jeg ikke jeg kan, så jeg har valgt det der har fået mest opmærksomhed i løbet af året.

“Kvinden i hegnet” fik jeg antaget i The Golden Digital. Det er sådan noget internationalt fotoklubhalløj og det siger mig ikke så meget men jeg har også fået det trykt i det svenske magasin Fotosidan og det synes jeg til gengæld er ret fedt.

Besvar
Brian - fotomalia.dk januar 4, 2013 - 7:14 pm

Jesper – det er sku også et fedt billede, og tillykke med publiceringen!
.
Og ja det er sku svært kun at vælge ET…
.
Tak for dit bidrag!

Besvar

Smid en kommentar til os