Alle dem der syntes Kasper er en spade, rækker hånden op!

af Brian - fotomalia.dk

Nu kan tonen mellem Kasper og jeg til tider godt være lidt skarp, men det plejer at være kærligt ment – Det er slut nu, Mads og jeg har nemlig besluttet at starte en “Kasper er en …. klub”

 

VIL DU VÆRE MED?

Vi er endnu ikke kommet så langt med klubben – man kan faktisk godt sige at den er i opstartsfasen. Før vi rigtigt kan komme igang, skal vi jo bruge et navn.

Lige med navnet, havde vi faktisk håbet på, at i måske ville give en hjælpende hånd! Vi har selv nogle idéer, men vil først lige lade jer få chancen for, at byde ind med, hvad denne klub skal hedde. Vi forventer at der bliver enorm tilslutning til klubben, da der helt sikkert er både fragtmænd, Postdanmark-medarbejdere og fredelige bilister i hobetal der vil være med – ja faktisk bare alle andre mennesker end Kasper!

Hvis du har et forslag, er det eneste krav; at navnet virkelig skal beskrive, hvor stor en spasser Kasper er – og så skriver du det bare i en kommentar!

HVORFOR?

Er der måske nogen der tænker, og til dem der decideret skal have en grund til at svine Kasper til, så kan vi fortælle at han nu gentagende gange har brændt resten af bloggens medlemmer (Batman incl.) af! – Det er der som sådan nu heller ikke noget nyt i, nu har vi bare fået nok!

Kaspers utilgivelige opførsel har nu kostet mange fede og spændende indlæg, og det syntes vi faktisk ikke er i orden over for dig!

Nå men vi glæder os til at høre jeres kreative kommentarer!

Klubnavnet er:

 

Relateret indlæg

25 Kommentarer

Mads - fotomalia september 19, 2012 - 10:18 pm

Klub “Kasper-er-en-skvat-nar-røvbums”

Besvar
jacob Almtoft september 19, 2012 - 10:31 pm

“For os der IKKE er til plastik”

Besvar
Kasper - fotomalia.dk september 20, 2012 - 8:22 am

Her sidder man fredeligt om morgenen med en øl..øøøøøh kop kaffe og tjekker dagens indlæg!
Man kan ikke lade jer være alene i få måneder uden det går helt i lort!
Bare det at du nævner mig og Postdanmark i samme indlæg, er nok til at udløse en hellig krig!! Og denne gang er det Steen det går ud over… igen…
Forresten så findes der ingen fredelige bilister KUN MIG!!!! ER DET FORSTÅET!! DYYYYYYYYYYT!!
.
Jeg synes vi skal lave en klub der hedder “Mads-mangler-snart-en-kat-og-Brian-får-snart-et-los-i-løgene-klubben”!

Besvar
Mads - Fotomalia september 20, 2012 - 8:34 am

hahaha – touché
.
“Kasper-kan-kraftedme-kravle-klamt”

Besvar
Brian - fotomalia.dk september 20, 2012 - 12:25 pm

Det var faktisk overraskende hvor lidt opbakning der var for at svine Kasper til!!!
.

Besvar
Jesper Bidstrup september 20, 2012 - 2:04 pm

Hva med klub “Dumvad”?

Besvar
Mads - Fotomalia september 20, 2012 - 3:13 pm

Tak Jesper. Helt sikkert et godt bud – keep em coming! 🙂

Besvar
Kasper - fotomalia.dk september 21, 2012 - 9:42 am

Sjovt som det at svine mig til kan få folk ud af buskene, men velkommen til Jesper, det ville da også være fint at se dig kommentere på andet!!!!!

Besvar
Jesper Videbæk september 20, 2012 - 3:40 pm

Kasper er sød!

Besvar
Brian - fotomalia.dk september 20, 2012 - 5:17 pm

Jesper – du ved slet ikke hvad du sætter igang med sådan en kommentar!!!
.
Kasper har fåer totalt nøkker efter han er blevet direktør, og han er slet ikke til at være sammen med…. Han er begyndt at snakke om rødvinens gode lår og fået et silke skærf som han tøffer rundt med i hans kaninskinds futter – alt imens han sipper amoniak…
.
indlægget var et forsøg på at holde ham lidt nede!

Besvar
Kasper - fotomalia.dk september 21, 2012 - 9:41 am

Du har fuldstændig ret Jesper!! Jeg ville gerne sige det samme om dig….. Men jeg kan ikke få det over mig…

Besvar
Jesper Videbæk september 21, 2012 - 11:24 am

Svin!

Besvar
Kaspers tidligere chef ! september 20, 2012 - 5:50 pm

Nu har jeg fulgt med på dette fantastiske fotoforum i adskillige år, uden at kommentere et indlæg men når det kommer til at svine Kasper kan i regne med mig!!

Mit forslag lyder: Kasper er en- Resultatet af to lidt for kærlige søskende og en flaske Fernet brancha. En prototype af et barn der har drukket af spildevandet fra Tjernobyl. Han ligner en tredjegrads forbrænding der er slukket med en feldspade. Hans tænder er børstet med en håndgranat, og hans ånde afslører at hans gebissnedker har opgivet. Som barn var han så grim, at hans forældre måtte fodre ham med en slangebøsse. Han er den eneste mand der har fået Københavns mest desperate narkoprostituerede til at udbryde ‘desværre, jeg har hovedpine’. Hans bilkørsel får Bangkoks trafik til at virke som trafikskolen i Legoland -klub.

Bare lige for at få det hele på det rene Kasper….. Det ER personligt 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk september 20, 2012 - 6:01 pm

Ha ha ha ha… Jeg kender kun en der kan have skrevet den kommentar!!!
.
Og tillykke med debuten her på BLOGGEN!!!

Besvar
Kasper - fotomalia.dk september 21, 2012 - 9:39 am

Kristian… Som chef kan du drive enhver til vanvid. Min psykolog kan bevidne at 90% af samtalerne er om mit arbejde hos dig og ikke min barndom!
Ydermere er det en modig kommentar at komme med omkring mit udseende, jeg kender ikke andre end dig, der frivilligt ligner en KZ fange på sultestrejke, det er imponerende at du overhovedet magter at taste så lang en kommentar, men selvfølgelig foregår det meste af din arbejdsdag jo med at surfe “store beskidte patter” på nettet, så det er nok de eneste muskler du holder i træning.
Normalt ville jeg true dig med slag og skydevåben, men i dit tilfælde vil det være nok at knipse dig over låret!

Besvar
Kaspers tidligere chef! september 21, 2012 - 10:51 am

Nu ved jeg ikke hvem denne Kristian er, men jeg er overbevist om at han er en fantastisk flink, smuk og charmerende fyr. At han er atletisk bygget, er vel kun til hans fordel, da de unge damer nu om dage, ikke gider sådan en gammel klam og lasket fyr med alt for høje tindinger, der bruger dagen på at støbe plastisk dimser, og forgæves prøve at reparere de ting han ødelagde dagen forinden, med gaffatape og tyggegummi….
P.S Da jeg har set samtlige sider der kommer frem, når man Googler ‘store beskidte patter’, er jeg begyndt at spille syv kabale i stedet 🙂

Besvar
Kasper - fotomalia.dk september 22, 2012 - 2:54 pm

Hmm nu ved jeg ikke hvilken Kristian du tænker på, men ham jer kender er ikke det man vil kalde atletisk, nok nærmere en narkoluder på stram slankekur og diarré…

Besvar
kim september 22, 2012 - 9:10 am

Nå, nu sker der da lidt…
Men at lave en mobbeklup på Kasper er no-go. Opfør jer ordentligt.
At han er plastmand er såmænd et stort plus, har selv >20 års erfaring i plast, og det er noget der altid kan bruges. F.eks. i et aftenselskab, hvor stemningen trænger til et pift.
Hvem kender f.eks. ikke forkortelsen på den mest almindelige tekniske plast acrylnitrilbutadienstyren?

Besvar
Brian - fotomalia.dk september 22, 2012 - 9:39 am

Ha ha.. Ja det er jo en klassiker!…..
.
Jeg vil faktisk sige at der er helt i orden at give Kasper lidt røg når det nu er ham der bliver ved med at lave ged i den – og så længe det er i sjov så overlever han nok..
.
Jeg har haft ham i røret op til flere gange hvor jeg kun har kunne høre en halvkvalt latter – han kan lide det kan han!

Besvar
Kasper - fotomalia.dk september 22, 2012 - 12:50 pm

Det er bare iorden det der Kim!! Jeg takker og bukker!
Jeg kender ganske udmærket det med at peppe en fest op med lidt plastsnak, det får folk til at ville i byen med det samme!
acrylnitrilbutadienstyren betegnes selvfølgelig som ABS og bruges blandt andet i kendte apparater som fjernbetjeninger og mobiltelefoner, men skal man for eksempel lave et transparent emne med samme slagfaste egenskaber som ABS, kan man med fordel vælge MABS. Ahhh det er dejligt at snakke om plast!
.
Kim, lad os starte en plast blog!!!

Besvar
Mads - fotomalia.dk september 22, 2012 - 1:59 pm

Hahaha 🙂 jeg har reserveret http://www.theplasticguys.dk til jer. Der var godt nok nogle suspekte fyre, som havde indhold på siden, som jeg ikke vil komme nærmere ind på her. Men nu skulle domænet være jeres.
.
Vidst I forresten at termoplast består af lange kulbrintemolekyler, som holdes sammen gennem svage molekylebindinger, van der Waalske bindinger. Ved opvarmning svækkes disse svage bindinger, og plasten bliver flydende. Medmindre der begynder at ske nedbrydning af plastmolekylerne, hvorved den gennemsnitlige molekyllængde sænkes, afhænger plastens egenskaber ikke af antal opvarmning og nedkølinger?

Besvar
Kasper - fotomalia.dk september 22, 2012 - 2:36 pm

Ja selvfølgelig vidste vi det Mads… Vidste du ikke det før du læste det på wiki? Ved alle folk ikke det?

Besvar
kim september 22, 2012 - 4:10 pm

Van der Waalske bindinger i plast der kan optage vand som f.eks. polyamid, men ellers kovalente bindinger – for nu at holde det korrekt 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk september 22, 2012 - 8:23 pm

Hvor er det fantastisk at man kan nørde om plastik!!!
.
I love it!!

Besvar
kim september 22, 2012 - 4:15 pm

Plastblog nemlig.
Det havde jeg faktisk en næsten færdig plan for, dengang internettet var ved at blive moderne i 1996. Da der ikke rigtig var nogen til at interagere, var mit oprindelige formål egentligt mere at lave en resourse på nettet, ligesom en slags lærebog. Nu er der jo ikke til at komme til for plast på nettet 🙂

Besvar

Smid en kommentar til os