Akvarel i Photoshop med Bristle Brushes

af Mads - fotomalia.dk
Mathias med sin rokketand

Det her er faktisk super sjovt!

Jeg sad og legede med den nye funktion i CS5 der gør det muligt at blande farver og “male” med rigtige pensler – eller Bristle Brushes som de også hedder.

Jeg har ikke tidligere brugt photoshop på den her måde, men jeg må sige at det faktisk er rigtig sjovt – men også meget mere kompliceret end jeg havde forstillet mig. Der er pludselig en masse hensyn man skal tage i forhold til hvordan man holde sin pen på tegnebrættet, da disse brushes reagerer på hældningen på ens pen. Man kan også vælge, hvor våd penslen skal være, hvor meget maling man vil samle med op, og en masse andet jeg ikke har fået rodet med endnu.

Lidt om billedet; min yngste søn Mathias, gør i øjeblikket ALT hvad hans storebror Jonas gør, så da vi fandt ud af at Jonas havde en rokketand, så skulle Mathias jo også lige vise at han også havde fået én. Så det skulle jo foreviges – og det blev så samtidig også mit første forsøg på at “male” i Photoshop – og bestem ikke det sidste forsøg.

Her kan i se mit resultat – yes yes i know det er ikke noget Picasso 🙂

Pssst: Du kan klikke på billedet for at zoome ind

[iframe https://fotomalia.dk/wp-content/gallery/akvarel/index.html 500 400]

Relateret indlæg

3 Kommentarer

Brian juni 18, 2010 - 8:47 am

Det er sku cool det der.. super fed effekt, det skal da vist prøves på noget andet..

TUT??

Super cool med zoom funktionen, ekstra fedt når man højreklikker og ser i fuldskærm!!

Flot arbejde mads..

Besvar
Kasper - Fotomalia.dk juni 19, 2010 - 2:25 pm

Nej ikke Picasso. Jeg tænker mere Trampedach med de der syge klovne 🙂

Det er en fed effekt.

Besvar
Lørdagsleg | FotoMalia september 15, 2012 - 8:00 pm

[…] gav mig lidt i kast med at prøve “malestilen” af og fandt ud af, at jeg faktisk har skrevet lidt om det for et lille år siden. Jeg tror dog at Jan tilføjer en ordenlig omgang liqify til hans billeder, […]

Besvar

Smid en kommentar til os