Ælte ælte ælte…. altså 11.11.11 get it!

af Kasper - fotomalia.dk

I dag er det jo som bekendt bagerens EXTREEEEME fødselsdag, da det idag er den 11.11.11.!

Store bage dag!

Den 11.11.11 er en dag hvor mange vælger at gøre noget helt EXTREEEEME – som at blive gift!
Derfor tænkte fotomalia at vi også ville lave noget specielt her på denne meget specielle 11.11.11 dag. Vi har derfor besluttet at hoste op med årets største talent-kage-bage-billedtagnings-photoshopbagende-konkurrence!! TA-DAAAAA!

Konkurrencen går, helt enkelt ud på, at i – læsere skal stille op mod fotomaliateamet i en stor BAKE-OFF!

Jeg kan ikke bage..?

Jamen skal i så allesammen til at bage?? –  NEJ ikke nødvendigvis, det drejer sig om at lave/bage og tage, det flotteste kagebillede i kan deske op med, og så indsætte det i galleriet længere nede på siden (i må indsende så mange billeder i orker). Når man indsætter sit billede, skal man kun angive om man selv har lavet kagen, eller om man har fået hjælp af en bager (el. lignede) til at lave den for en.

Når vi så lukker for tilmeldingen (Søndag kl 22:22) så vil der komme en afstemning hvor den kage med flest stemmer vinder, det er altså jer læsere der bestemmer hvem der skal vinde, og derved løbe af med en ordentlig bunke streetkredit!

FotoMalia teamet deltager selvfølgelig på samme premisser som alle andre, og vi snyder kun hvis vi kan se at vi er ved at tabe!

Her er der et eksempel på en kage, og den har faktisk nødder på!

Der er en lille fordel i hvis man selv laver kagen, da man så får et plus på 5% af de samlede stemmer – Det kan med andre ord blive ret afgørende om man selv har lavet kagen – så det er med at få fingrene i dejen og ælte ælte ælte!

Skal den smage godt?

Jamen hvad så hvis min kage smager bedst..? Det har ingen betydning da dette heldigvis ikke er en blog hvor man kan smage, eller lugte hvad vi skriver – Med andre ord, jeres kager kan være lavet af hvad som helst!

I kan lave kager af søm, afbidte negle, træ, papir, elektronikkomponenter, blade, ørevoks – eller i kan sågar lave billedet i photoshop! (hvilket også giver plus på 5%, da i jo teknisk set selv har  lavet kagen… Mads du får nok ektra point fra start) hvad i end kan finde på gælder! – Det vigtigste er at billedet er så godt at i tror jeres medlæsere vil stemme jer helt til tops!

Deadline for indsendelse er på Søndag kl. 22:22 og på Mandag er også den store afstemningsstart-dag. Afstemningenens afslutning har vi ikke taget stilling til endnu, men det kommer!

Indsæt dit billede her, og husk kun at skrive om du selv har bagt eller fået hjælp!

[ngg_uploader id=35]

Billeder der er sendt ind i konkurrencen

[nggallery id=35]

Hver læser kan kun stemme én gang, medmindre de snyder, og kan lave digitale ninja triks (som vi moniterer meget nøje), så kan man stemme mere end en gang, men det gør i selvfølgelig ikke…. vel!?!

Vi glæder os til at se jeres bagværk – så kom i sving!

Relateret indlæg

6 Kommentarer

Mikkel Christensen november 12, 2011 - 10:57 am

Fed konkurrence, men er det ikke lidt stram deadline? Jeg skal lave julefrokostmad i dag, og i morgen har jeg snapsetømmermænd såå ingen bidrag herfra hvis deadline er i morgen…

Besvar
Brian - fotomalia.dk november 12, 2011 - 12:34 pm

Dejligt at du syntes om vores pludselige indskydelse…
.
Hvis du smider den på mandag eller tirsdag kan du nok også nå at få et par stemmer!

Besvar
Mads - fotomalia.dk november 12, 2011 - 2:32 pm

Hey, jeg er med Mikkel på den der – er på vej til julefrokost. Jeg ser om jeg kan bidrage med noget, når jeg vågner op i morgen… ved 19-tiden

Besvar
kathe november 13, 2011 - 7:20 pm

Smed en kage op for at være med i konkurrencen, men kan ikke se den, så har ingen anelse om den er kommet frem 😉

Besvar
Jesper Elgaard november 14, 2011 - 10:04 am

Så kan man sidde her mandag morgen, og se billeder af en masse lækre kager, som man ikke engang var med til at spise. Jeg ved ikke helt om det var gennemtænkt, at besøge fotomalia.dk hertil morgen…. 😉
-Jesper

Besvar
Frederik Overgaard november 17, 2011 - 2:15 am

Jeg faldt lige over denne tråd på DIYphotographhy og tænkte den faldt lige i tråd med jeres konkurrence:
http://photolover.diyphotography.net/camera-cookie-cutters/

Ret seje kager der er kommet billeder ind af her !

Besvar

Smid en kommentar til os