A, B eller C (Hunden trækker i snoren)

af Brian - fotomalia.dk

Min dejlige kone har snart en nyt kursus på programmet, og i den forbindelse har jeg været ved at lave nogle billeder til en pressemeddelelse som vi sender til de lokale aviser. Vi mangler bare at vælge det rigtige billede!

Hvad fungere bedst

Lige lidt info omkring kurset.

Kurset har til formål at lære hundeejer hvordan de skal lære deres hund at gå pænt i snoren, så de på denne måde undgår de følger der kan komme ud af at trække.

Læs mere om kurset her

Vi endte ud med tre forskellige billeder, og nu vil jeg lade jer være med til at bestemme hvilket et af dem i syntes der fungerer bedst!


Billede A


Billede B


Billede C

Det var billederne, håber i kunne lide dem, og håber i vil tage jer tid til at give jeres kommentar!

Relateret indlæg

26 Kommentarer

Henrik Petersen august 13, 2011 - 8:09 pm

Uhh.. Det er jo svært når man har to favoritter!

A & B er helt sikker dem jeg ville vælge imellem.B fortæller jo historien bedst, men er måske en smule “kedeligt”, og A er i mine øjne mere actionpræget!

Jeg tror sørme jeg stemmer på A 🙂

/Henrik

Besvar
Morten august 13, 2011 - 8:22 pm

Klart nummer et. Det viser at hunden er bossen, hvad den jo ikke burde være. Der er bevægelse i billedet, og at fokus er på hunden.

Besvar
Jesper Videbæk august 13, 2011 - 8:38 pm

Klart nr. B.
Det er i sig selv et flot foto, især hvis du lige rettede linierne op.
Der er en rigtig god humor i billedet. Det gav mig et lille grin og jeg synes det på en pæn måde, tydeliggør overfor hundeejere hvor latterligt og utjekket det ser ud, når man ikke har lært sin hund ikke at trække.
De to andre er efter min smag for rodede og de der kæmpestore udbrændte hjørner … hmm??

Besvar
Sequence august 13, 2011 - 8:55 pm

Selvom billede nummer to måske er det æstetisk korrekte valg, så fanger billede nummer et bare mere mit øje.

På nummer tre ser hunden skræmmende ud – gys.

Besvar
Thomas august 13, 2011 - 11:40 pm

På billede A og C er hunden for meget i fokus, og vinklen anskueliggør ikke problemstillingen tydeligt nok. Billede B viser meget tydeligere emnet, det skal måske croppes lidt; ideelt skulle lokationen måske have været på et fortov som A og C. Omvendt minder billede B måske for meget om det nuværende billede på hjemmesiden?? Hmmmm, svært men B

Besvar
Henrik B. august 13, 2011 - 11:47 pm

Afhænger af udformningen af pressemeddelelsen.

Billedet B. er bedst såfremt pressemeddelelsen skal have et integreret billede. Der er plads til tekst også uden at billedet “forstyrres”. Det kræver dog at der skrues lidt op for grafikken i pressemeddelelsen, da billedet måske ikke fanger så meget (som flere også har bemærket).

Er det meningen at diverse medier, skal skrive en artikel på baggrund af pressemeddelelsen og inkludere et billede, så er A, det der fanger bedst. Skulle jeg selv anvende det billede ville jeg dog anvende fotoshop.

1) Fjerne det bukseben der flyver ind fra venstre
2) ændre farverne på de røde trøjer på stativet, eller sløre dem. De fjerne fokus fra dels hund og især føren af hunden.

\Henrik

Besvar
Mike Hoff august 14, 2011 - 7:38 am

jeg hælder også mest til B, det viser problemet med en god gang humor oveni

Besvar
Henrik Adelborg august 14, 2011 - 9:52 am

B det er humor

Besvar
Johnny august 14, 2011 - 11:08 am

Hel klart B synes det viser problematikken på en god og humoristisk måde. Og i mine øjne virker det som det mest rolige billede.

Besvar
Brian - fotomalia.dk august 14, 2011 - 11:12 pm

Dejligt at se at vi ikke har skræmt “Johnny Epo” helt væk..
.
Håber du overlever dem massive heads vi har kørt på dig, kun fordi vi ikke havde tjekket vores ting… 😉

Besvar
Johnny august 14, 2011 - 11:18 pm

Der skal mere end et par massive hoveder til at jage mig væk 🙂 så let slipper i ikke af med mig 😀

Besvar
Kasper - fotomalia.dk august 14, 2011 - 11:49 am

Jeg er tilbøjelig til at give Johnny “The Dopingman” ret.
“B” er også min favorit. Det er et meget rent billede, som fortæller en meget klar historie.
.
“A” er også et flot billede, men uden en forklaring, synes jeg ikke historien er så tydelig.
.
På billede “C” ser det ud til at modellen smiler og det virker ikke helt efter hensigten når man skal fortælle at det er træls at hunden trækker.. synes jeg..
.
Og til sidst.. Tror du ikke din kære kone skulle hjælpe med den hund der? Den trækker jo helt vildt!

Besvar
Mads august 14, 2011 - 4:27 pm

Jeg er også med på hold B. Det er et lækkert rent billede, som fortæller historien tydeligt uden forstyrrende elementer. Rent grafisk ville jeg også bruge billede B, hvis I nu f.eks skulle lave en flyer eller en poster, så er der god plads til en overskrift på væggen. I billede A & C ville en tekst komme til at kæmpe om pladsen, med alle de elementer som allerede er i billedet.

Besvar
Mikkel august 14, 2011 - 8:54 pm

B

Besvar
michae Bunker august 14, 2011 - 9:32 pm

Om det skal være A. B. C eller måske et andet skal i min verden tage afsæt i potentielle kunder og det som de lettest kan “identificere” sig med, og som taler ind i det ubehagelige ved at deres hund trækker… så måske er det netop den svære, kaotiske oplevelse med at gå igennem byen med sin hund, som taler mest ind i de potentielle kunder og minder dem om hvor fantastisk det kunne være hvis de havde en hund som kunne gå pænt….

Såeee…. Brian jeg tror du skal tage en snak med din søde kone og høre hende hvad hun mener taler mest til hendes kunder, for i min verden er det ikke det fede foto der sælger hundetræningskurser, men det rigtige billede der sælger hundetræningskurser:-)

Besvar
Kasper - fotomalia.dk august 15, 2011 - 8:08 am

Det er simpelthen utroligt irriterende som du kan komme og ødelægge en god stemning med dine nøje gennemtænkte og “ram plet” visdomsord!!
Nu sidder vi her og hygger os med at stemme på nogle små billeder og straks skal du hiiive det op på et højere niveau!…. Jeg hader kloge mennesker, de får os andre til at se dumme ud!
.
.
.
.
😉

Besvar
Michael Bunker august 15, 2011 - 11:38 am

Søde rare Kasper… det er på ingen måde min hensigt at få dig til at se dum ud, men du må også have forståelse for at det er MEGET svært at undgå;-)

Besvar
Kasper - fotomalia.dk august 15, 2011 - 1:07 pm

Uuuuuuh!! Se nu kunne du komme ned på vores plan hva?!
Ja du må meget undskylde min lineær tilgang til tingene, vi kan jo ikke allesammen svæve oppe sammen med jer holistisk tænkene individer. Snob… 😉

Besvar
michael Bunker august 15, 2011 - 8:25 pm

Nej nej kære Kasper du kan jo ikke bruge snob om mig!!…som du ved så kommer ordet snob fra det latinske sine nobelis, som betyder uden adel!… og min tolv gange tipoldefar var kong erik af Pommeren:-)

Det kan selvfølgelig også bruges om nogen som forsøger at imitere noget de ikke er… så hvis jeg var snob ville jeg måske imitere en super fotograf ved at købe udstyr i et væk, så det så ud som om jeg faktisk kunne noget!.. men Kasper ser du mig løbe rundt med de fede objektiver, et hav af flash, en D700 og alt i manfrotto og LowePro??….:-)

Besvar
Kasper - fotomalia.dk august 16, 2011 - 7:02 pm

Ja….

Brian - fotomalia.dk august 14, 2011 - 11:10 pm

Tak alle sammen, det var rigtig mange gode indput, men det eneste jeg er blevet klogere er at det ikke skal være C!
.
Spøg til side, jeg tror vi ender med at køre med A og B, alt efter hvor vi sender til…
.
Igen tak for jeres kommentarer!

Besvar
Michael Bunker august 14, 2011 - 11:19 pm

WHAT!!!!??????……….det kan du da ikke bare!!.. du må da ud og skyde en masse nye som vi kan hygge os med at sidde og kommentere på!!!!…

Besvar
Kasper - fotomalia.dk august 16, 2011 - 7:07 pm

Jeg kan kun være enig.. Han er noget sløv ham Brian..

Besvar
Anja Robanke januar 13, 2013 - 10:52 pm

Jeg er nysgerrig – hvad endte i med at bruge? 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk januar 16, 2013 - 3:53 pm

Hej Anja…
.
Hvor er det hyggeligt at du roder rundt i alle de gamle indlæg… Jeg tror det blev billede B vi bruget, men kan faktisk ikke helt huske det!

Besvar
Anja Robanke januar 16, 2013 - 8:55 pm

Ja, jeg synes også, det er hyggeligt. Når jeg lige har en time eller to, så læser jeg lige nogle gamle indlæg og får en masse lærdom 🙂 Nyder virkelig jeres blog meget 🙂
.
Ok, B er også mit valg – rent grafisk ville det være det jeg valgte, hvis en kunde sendte til mig og jeg havde frit valg 😉 Selvfølgelig skal man også lige tage højde for målgruppen/modtageren… Men B tiltaler mig 🙂

Besvar

Smid en kommentar til os