48 timer, 26 min, 31 sek, 44016 kalorier, 12 kg og 505,9km senere!

af Brian - fotomalia.dk

For lidt over et halvt år siden lavede jeg et indlæg omkring at jeg havde brug for at få prioriteret min tid, og i virkeligheden mit liv – en del af min plan for at få det bedre var at begynde at LØBE

Nu 48 timer, 26 min, 31 sek, 44016 kalorier, 12 kg og 505 km senere har jeg netop fået min første medalje!

BERLIN

Som jer der følger med på facbook ved, så har jeg været et smut i Berlin, men turen var faktisk ikke en fototur – det var en løbetur, jeg har nemlig lige gennemført mit første halvmarathon!

21,0975 km på 1 time 55 og 27 sekunder – fuck det er fandme fedt!

Mit mål var at komme under 2 timer, og det gjorde jeg – så jeg er sku ret godt tilfreds!

Jeg må indrømme at selv løbeturen var ret vild – ikke fordi det er vildt ophidsende, men fordi det var ret følelsesladet og pisse hårdt de sidste kilometer – jeg har løbet ca 3 gange om ugen for at komme til den form jeg er i nu, og jeg havde planlagt turen til Berlin for omkring 5 måneder siden – derfor var det sku ret emotionelt at løbe over målstregen også selv om det var sammen med  30.000 andre!

Det var et imponerende arrangement, og jeg må virkelig sige at tyskerne har styr på deres lort – tænk at skulle arrangere at 30.000 mennesker skal løbe sammen! På intet tidspunkt var der ventetid, kø eller andet der kunne irritere – det kunne vi sku godt lære noget af herhjemme!

 

VIRKEDE PLANEN?

Min prioritering omkring at begynde at løbe, var for at få mere energi og overskud, og jeg må indrømme at jeg aldrig har haft det bedre – jeg er springfyldt med energi, min kreativitet er kommet tilbage, og jeg har lyst til at fotografere igen.

Det er fandme dejligt, og jeg nyder virkelig mine løbeture – ikke at det kun er dem der har gjort forskellen, det har sku været en større rejse at komme hertil igen, men nu er jeg tilbage og jeg er så klar!

Til slut vil jeg lige sige tak til min løbemakker, og svoger Martin, for støtte på hele turen og for at gøre turen helt vildt hyggelig!

Tak fordi i kiggede med og imorgen skal vi nok være tilbage med noget fotorelateret!

Forresten, så er dagens titel den samlede tid jeg har løbet, mit samlede energi forbrug, mit vægttab og det samlede antal kilometer!

 

Relateret indlæg

14 Kommentarer

Mads - fotomalia april 2, 2012 - 12:09 pm

Tillykke Brian. Er sgu stolt af dig – jeg ved hvilken kamp du har været i gennem og nyder at battle med dig på endomondo/Nike app’en – det virker og holder én i gang. Tillykke med medaljen – mega velfortjent.

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 2, 2012 - 7:07 pm

Tak Mads, og du kan sku også godt være stolt… men du får klø!

Besvar
Per april 2, 2012 - 12:09 pm

God plan > godt gennemført 🙂
STORT Tillykke 😀

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 2, 2012 - 7:07 pm

Mange tak!

Besvar
Jesper Videbæk april 2, 2012 - 12:33 pm

Cool – tillykke med det.
12 kg. på 48 timer. 250 g i timen.
Det var da en idé til en timelapse film. Se Brian forsvinde 😉

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 2, 2012 - 7:08 pm

Ja den film gad jeg da faktisk også godt se – hvordan man lige skulle få det stillet an ved jeg ikke helt, men det er jo bare teknik…
.
Mange tak

Besvar
Kasper - fotomalia.dk april 2, 2012 - 7:12 pm

Jeg tror ikke du ville se særlig meget på den film Jesper… Det er ligesom at fjerne 3.000 tons fra vores planet, det er der nok heller ikke nogen der ville opdage..

Besvar
Jesper Videbæk april 2, 2012 - 7:38 pm

😉
12 kg. er vel kun begyndelsen.
De næste 30 kg. kommer til at rykke.

Besvar
Jesper Videbæk april 2, 2012 - 7:40 pm

Du får bare Kasper til at lave et stativ du kan stille dig ind i, så du altid står på præcis samme måde og så stiller du dig op kun iført dit penisfutteral og tager et billede efter hver løbetur.
Keep it simple!

Besvar
Mads - fotomalia.dk april 3, 2012 - 7:06 am

Hahaha 🙂

Besvar
Jesper Elgaard april 2, 2012 - 5:59 pm

Jeg tager ca. 500g/timen. Men det er i røde bøffer. 🙂

Godt gået, Brian, din lille smølf. (Mads, den kan du lige photoshoppe. 😉 )

Rigtig god påske alle sammen.

-Elgaard

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 2, 2012 - 7:10 pm

Jeg tog faktisk 500g på i sushi dagen før jeg løb! det var fandme godt!
.
Og god påske til dig også!

Besvar
Kasper - fotomalia.dk april 2, 2012 - 7:20 pm

Hov forresten, det kunne da være at jeg skulle skrive lidt pæne ord også… Når nu alle andre gør det..
.
Det er fucking godt gået gået Brian! Flot tid også, det var da godt under de to timer som du havde sat dig som mål! Fedt!!
.
Hvilken podie plads fik du?

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 2, 2012 - 8:36 pm

Det er ikke kommet op endnu!
.
Men jeg tror det var ca. nummer 15000

Besvar

Smid en kommentar til os