3×4 hjemmesider du måske har overset!

af Brian - fotomalia.dk

I forbindelse med at vores gode kollegaer på www.michaelbang.com har taget et super initiativ til at samle en masse fede blogs i dette indlæg, tænkte vi, at vi ville gengælde opmærksomheden lidt ved at fortælle lidt om, hvad vi bla. kigger på!

Vi har forsøgt os med sider der ikke allerede er nævnt i Michaels indlæg!

BRIAN´S BLOG ROLL

Jeg er selv ikke den store bloglæser, hvilket jo egentligt er lidt underligt når nu jeg selv skriver på en. Det er ikke fordi der ikke er gode blogs, for dem er der masser af, nej, grunden til at jeg ikke er den mest aktive blogfølger er faktisk fordi jeg syntes jeg brugte for meget tid på at skulle følge med alle steder – idag kigger jeg jævnligt forbi en 6-7 stykker, og 4 af dem har jeg valgt at fremhæve i dagens indlæg.

VUUDHOUSE – JESPER VIDEBÆK

Vuudhouse er en personlig blog af fotografen Jesper Videbæk, en blog hvor han viser sine billeder frem, og skriver lidt om tankerne bag.

Jesper har sin egen stil, og et fantstisk øje for detaljer. Han har humor og er desunden tit at finde i kommentarfeltet her på FotoMalia.

Se Jespers blog her

Der kan gå noget tid imellem hans indlæg, men de er som regel værd at vente på!

GERICHE IMAGES BLOG – JON GERICHE DITLEFSEN

Kreativitet og natur må være nøgleordene for Jons blog. Jon er en meget legende og kreativ naturfotograf, der ynder at se det “smukke” i naturen der er umiddelbart omkring ham. Hans billeder er ofte meget anderledes, og han stræber efter at fotografere de følelser naturen vækker i ham!

Jon har en meget kunstnerisk, næsten poetisk tilgang til at fotografere, og hans billeder suppleres sommetider med lidt lyrik, eller hans tanker i optagelsesøjeblikket. Der er ikke meget grejnørderi, men hvis man nyder naturen, er det helt sikkert værd at smutte forbi!

Se Jons blog her

Det sker også, at man kan finde Jon i kommentarfeltet her på bloggen.

LANDSKABSFOTOGRAFEN – KIM HANSEN

Ja navnet siger jo næsten det hele – det handler om landskabsfotografering! Kim laver billeder af meget høj kvalitet, og det er altid en fornøjelse at se, hvad han har fået ud af de tidlige morgner.

Kim laver normalt et indlæg om ugen, i indlægget er der som regel et billede, og en kort beskrivelse af, hvad og hvor det er lavet – da Kim har et ganske godt øje for landskaber er det altid en fornøjelse at kigge forbi.

Se Kims blog her

Kim er også tit at finde i FotoMalias kommentarfelt.

JESPER TØNNING

Jesper er nok en af de mest vindende naturfotografer vi har i danmark, og han har været på banen de sidste rigtig mange år. Han laver billeder i særdeles høj kvalitet, og er meget aktiv – han fotograferer natur, men primært landskaber og planter. Det sker også at Jesper skriver lidt om grej, men omdrejningspunktet er hans billeder – hvilket er en fornøjelse, da de er af teknisk og kunstnerisk særklasse!

Jesper har virkelig øje for fotografiet, og hans billeder og blog er bestemt et sted man skal besøge jævnligt.

Se Jespers blog her

Vi har endnu ikke haft fornøjelsen af at have Jesper på besøg i vores kommentarfelt, men mon ikke det kommer en dag?

MADS` BLOGROLL

Jeg har en meget meget travl hverdag og får sjældent kigget alle de blogs igennem jeg gerne ville, så når jeg har tid, kan jeg godt lide at kigge på sider, som samler kreativt indhold fra en lang række mennesker på ét sted.

ABDUZEEDO.COM

Lækker blog, som samler grafisk design, arkitektur, fotografering, design og tutorials på et sted. Altid en god kickstarter om morgenen, da de altid har en Daily post.

Se hvad Abduzeedo har at byde på

PLANET PHOTOSHOP.COM

Corey Barker er en af de berømte Photoshop Guys. Han er altid på forkant med nye kreative ideer og har en masse lækre tuts på sine side. Det sidste stykke tid har der dog været et par gæste-bloggere inde over hans side, og de lever slet ikke op til hans standard. Men jeg hænger på, da der stadig kommer nyt fra ham – også på hans facebook-side får man tips og tricks.

Se hvad Corey har at byde på

THECOOLHUNTER.NET

Thecoolhunter.net: Endnu en side som samler flere emner på et site. Masser af fed inspiration indenfor kreativ markedsføring, fede butikker og meget mere.

Se om der sker noget cool

BEEP

Her finder jeg ofte hen, når jeg lige skal tjekke op på nyheder om gadgets, nye lanceringer osv. Jeg synes det er rart at det er på dansk. Nogle nyheder er som altid mere relevante end andre.

Se de nyeste dimser her

KASPER´S BLOGROLL

For at gøre det nemt for mig selv og ikke gå glip af fede nyheder, kommer der her fire sites jeg abonnerer på eller har i min farvoritbjælke.

Thingiverse.com

Mega fed side og den eneste (ordentlige) af sin slags! Denne side kigger jeg ofte på for inspiration til mine 3D printe projekter, eller hvis jeg mangler en dims til et eller andet, så kan man finde næsten alt her, hente filen og printe den! Fantastisk!!

Instructables.com

Den her side kigger jeg på næsten hver dag. Her kan man finde en løsning på alt! Næsten ligegyldigt hvilket projekt jeg skal igang med, tjekker jeg denne side først for at se om der er andre der har lavet det før mig og hvis der er, så ligger der helt sikkert en instruktion til det!

Makezine.com/

Denne side modtager jeg mails fra dagligt. Der kommer 1-5 nye indlæg pr dag, med mærkelige ting fra hele verden, som folk enten har bygget er skal til at bygge. Det er sjældent at jeg fordyber mig i min daglige mail herfra, men cirka en gang om ugen, kommer der noget der er så interessant at jeg bliver nødt til at forfølge de links der giver mig hele svaret.

Enlarge-your-tiny-penis.com

Denne side er nok den jeg besøger mest, enten for at søge inspiration, eller for at bestille nye produkter.
Jeg blev opmærksom på sidens eksistens, da jeg fandt ud af at der er Mads der har “lavet” alle “før” billederne på siden.

 

ANDRE

Husk at tjekke indlægget på Michelsbang.com – der er rigtig mange gode sider! Og smid meget gerne et par af dem du følger, også gerne din egen!

 

Relateret indlæg

7 Kommentarer

Jesper Videbæk november 3, 2012 - 5:16 pm

Mange tak for omtalen Brian.
Ja, jeg må sgu til at opdatere noget oftere …
Dem der Tønning og Geriche er da ikke pivringe. Dem må jeg hellere få på min blogroll 😉

Jeg har desuden disse blogs jeg følger som vist hverken er med her eller der:

Jens Dresling: http://foto.dresling.com/#home
Daniel Hjorth: http://gamsfoto.wordpress.com
Mads-Peter Eusebius: http://www.mashedpotatoes.dk/blog/
Morten Saxild: http://saxild-photo.blogspot.dk

og så har jeg lige opdaget at bagkameraet er genopstået med ny ejer og i en meget mindre selvhøjtidelig version.
Kristian Wind: http://www.bagkameraet.dk

Besvar
Mads - fotomalia.dk november 3, 2012 - 5:59 pm

Yeah fedt med flere til listen – tak Jesper 🙂
.
Er der andre derude der selv har blogs eller hjemmesider, så bare byd ind.

Besvar
Brian - fotomalia.dk november 3, 2012 - 7:28 pm

Ja men det var da så lidt – og ja du må lige få smidt noget op lidt oftere!! 🙂
.
Ja, Jon og Jesper er sku nogle skrappe drenge!!!

.
Tak for dine links!!

Besvar
kim november 4, 2012 - 3:40 pm

Jeg siger ligeledes mange tak for omtalen Brian.
Ud over at kigge forbi ugentligt hos Jer på fotomalia, og nu snart dagligt i hele julekalendermåneden (fik i den?) kan jeg ikke tilføje flere danske fotoblogs, som ikke allerede er nævnt. Men hvis jeg må videregive et par udenlandske, som jeg holder meget af, skulle det være:

Martin Bailey: http://www.martinbaileyphotography.com/
Mike Green: http://mikegreenimages.com/

De er begge to meget dygtige. Martin der er proffesionel, har en omfattende netaktivitet. Og Mike har en blog med overordentligt fyldige og meget eftertænksomme blogindlæg.

Mange hilsner til jer alle tre.

Besvar
Brian - fotomalia.dk november 4, 2012 - 11:42 pm

Hej Kim og det var da så lidt!!!
.
Tak for dine tilføjelser!

Besvar
Jon Detlefsen november 7, 2012 - 11:09 pm

Tusind tak for omtalen, Brian:) Og spændende at opdage ny inspiration også! Ellers skæver jeg, som du ved, rigtig meget til vores norske og svenske naboer, hvor jeg føler en samhørighed i synet på naturen og forståelsen af, at naturfoto hænger uløselligt sammen med det at føle den – at leve og ånde for naturen. Magnus Reneflot er nok en af mine største inspirationskilder. Hans barnlige, legende, kreative tilgang til foto smitter! Tjek ham her: http://fotorefleksjoner.blogspot.dk/

Cheers 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 12, 2013 - 8:34 pm

Ja nu har jeg jo også haft fornøjelsen af at møde Magnus, og ja han smitter!! Fantastisk person og fotograf!

Besvar

Smid en kommentar til os