3x RIMFROST – NORGE (Del 1)

af Brian - fotomalia.dk

Nå, lad os tage et kig på et par af de første billeder jeg fik lavet på turen til Norge.

I dag står den på naturbilleder!

 

PÅ UDEBANE

Jeg skal blankt erkende, at jeg virkelig var på udebane da jeg i sidste uge var en tur i Norge – kulde, sne og nærmest ingen udsigt til kryb, det er jo normalt meget langt fra det jeg plejer at fotografere!

Men jeg havde lysten til at lave billeder, og var i meget inspirerende selvskab, så jeg var ved godt mod og gik bare i krig med de nye udfordringer.

 

ISKRYSTALLER

Vi var tidligt ude og rimfrosten havde sat sit præg på landskabet, så det startede jeg med at lege med. Det fascinerede mig, hvor mange motiver man kan finde inden for bare få meters afstand, og det eneste det kræver er et åbent sind, lidt tålmodighed og lidt kreativitet.

_D4A0005Iskrystaller i morgenlys, set fra en vinkel – men hvad nu hvis vi ændre perspektivet lidt!

Næste billede er af samme motiv som det ovenstående, men jeg har bare valgt en lidt anden vinkel og skruet lidt på knapperne – det giver et markant andet billede med mere struktur og lidt mere drama

_D4A9986

Iskrystallerne sad på et gammel slidt træbord, med dybe revner i årene, dette giver de vandrette striber.

 

2 meter derfra på en ældre båd gav rimfrosten et helt andet billede, her legede jeg lidt med kontrasterne imellem den røde glasfiberbåd, den sorte maling og den blålige rimfrost.
_D4A0015

Her giver rimfrosten det blålige skær, som står som en god kontrast til den røde maling.

 

Jeg ser frem til forår, sommer og ikke mindst min forestående tur til Ecuador, men jeg må faktisk indrømme, at jeg også er blevet lidt vild med det kolde vejr, og ikke mindst det Norske.

_D4A0300

Carsten Krogh Pedersen alene på isen!

 

Det var en super fed morgen og det var bare MAX hyggeligt at nørde lidt, det er alt for længe siden!

Som jeg startede med at skrive, så var jeg helt sikkert på udebane, men jeg syntes faktisk, at der blev et par fine billeder ud af den kolde morgen, og det er nok rigtig sundt at komme lidt ud af komfortzonen en gang imellem.

Jeg håber I kunne lide dagens billeder, jeg nød i hvertfald at lave dem!

 

Relateret indlæg

2 Kommentarer

Mads - fotomalia.dk april 21, 2013 - 1:35 pm

Fede billeder – godt at se dig lidt på udebane. Men jeg er enig i at sommeren gerne må komme snart til DK, da det jo ikke os alle som har en tur til Ecuador i vente!

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 21, 2013 - 9:41 pm

Tak for kommentaren Mads, jeg var lige ved at tro at der var noget galt med bloggen – det er sjælendt der er så stille som lige nu, men mon ikke folk er ud og nyde foråret?
.
Fuck ja jeg skal jo til Ecuador… Tror snart jeg skal have tjekket om jeg har hvad jeg skal bruge!

Besvar

Smid en kommentar til os