UGENS BILLEDE UGE 16

af Brian - fotomalia.dk

I denne uge er der ingen egern på spil, kun lækre billeder – er du mon i blandt, eller var du en af dem der var for dovne i denne uge?

Jeg forstår det godt hvis du var, for hold nu op  hvor er det blevet forår – og hvor er der mange motiver lige nu!

 

LÆSERNES GALLERI

I kender rutinen, så lad os da bare tage et kig på de udvalgte læserbilleder! Jeg har som altid valgt tre billeder ud. Det er billeder, som for mig ramte plet, og gjorde noget specielt for mig – dette betyder nødvendigvis ikke, at det er de bedste billeder, de ramte bare mig.

Ugens første billede er måske ikke super originalt, men jeg syntes der er en lækker friskhed i billedet, også har jeg nok en lille svaghed for denne type hvidt i hvid billeder – Kniven står som en fin kontrast til friskheden og den røde tomat giver i mine øjne noget drama!

Tillykke med billedet

kitchen_05-4d54f6a678e5365e3d3419d4ee5c088a8934a1bd

Uge 16 – Splittet – Johnny Møller

 

Igen er vi blevet forkælet med et billede fra den talentfulde Dufour – Eric, jeg er helt vild med din simple og grafiske stil, og er meget imponeret over din måde at bruge farver på (ikke kun i dette billede). Mange tak fordi du vil dele dit arbejde med os!

img_1295vf800-d22d0f0a6f7cd9e9db74cd1050180a34d66def37

Uge16 – Toscana – Eric Dufour

 

Ugens sidste billede er egentlig et billede som på mange måder er stik i mod hvad jeg godt kan lide – jeg er ikke så vild med HDR billeder, og folks husdyrsbilleder er ofte ret kedelige, men Leif har faktisk formået at lave et HDR portræt af en hund som jeg faktisk syntes er rigtig hyggeligt!

Hundens udtryk og “afslappede” holdning til fotografen er i mine øjne hvad der gør dette billede unikt!

Tillykke med billedet Leif

felix-pa-stranden-4765d767cb290b1dd46ab6bf0caedae0d76ddf0f

Uge 16 – Min hund Felix – Leif Giversen. 

Det var ugens udvalgte – tak til alle dem der legede med, vi håber I er klar på en uge mere, og at der i denne uge er endnu flere der vil give den gas!

Som sagt, så var det sygt svært kun at vælge tre i denne uge, og derfor vil vi opfordre til, at I tager et kig på hele galleriet for uge 16 lige her – vi mener det, GØR DET!

 

EN RIGTIG FED IDÈ!

Nu plejer vi jo at stoppe ved tre billeder, eller er det efterhånden gået hen og blevet fire? – Anyways, jeg har i denne uge valgt at lav ene lille sær udstilling, da jeg syntes “Hr. Bergh?” har fundet på noget rigtig kreativt, og udført det meget overbevisende.

Hr. Bergh bruger (som jeg har forstået det) gamle legetøjsbiler, som han fotografere og Photoshopper ind i et billede taget i “den virkelige verden” – dette giver, kombineret med en flot grading, nogle meget anderledes og lidt skæve billeder – meget inspirerende!

_mg_9533-b19697dc66102f58fb11bc66849e8f28e797bc5e

Uge 16 – Legetøjs bilen – Hr. Bergh

Dejligt med et kreativt hovede der laver noget som er lidt anderledes (for mig ihvertfald), det kan vi rigtig godt lide her på FotoMalia!

 

VIL DU VÆRE BLANDT DEM DER BLIVER SET?

Har du lyst til at lege med? Det eneste du skal gøre er, at uploade dit billede herunder, så er du en del af FotoMalias “Læsergalleri” – Men husk, kun et billede om ugen, så det handler om at vælge det fedeste 😉

 

HUSK AT ANGIVE

Uge # – Billede Titel – Dit Navn/evt. Web

[ngg_uploader id=54]

 

ALT DET MED SMÅT

Nu ved vi jo allerede, at vi har verdens bedste læsere, og vi ved at I laver nogle rigtig fede billeder, men hvis der skulle snige sig noget ind i galleriet, som vi ikke syntes høre hjemme, pga. manglende kvalitet eller upassende indhold, så forbeholder vi os retten til at slette uden varsel.

BILLEDER FOR UGE 17

[nggallery id=54]

Hvis du mod forventning ikke kan se det billede du har uploaded i galleriet herover, så smid lige en kommentar, så ser vi lige om der er gået noget galt i maskinrummet!

 

BRIAN’s BILLEDE UGE 16

Efter min tur til Norge, er jeg gået totalt amok med at tage billeder, og har fået gang i et par af de projekter der har ligget på idé hylden alt for længe – det er mega fedt, og i skal selvfølgelig nok få mere at vide når jeg når lidt længere med dem.

Ud over det, så leger jeg stadig med bokeh, og forsøger at underbygge mit budskab i denne. Det er super spændende, men også lidt svært at ramme rigtigt – men det kan give nogle fede resultater!

_D4A5795(600)

Jeg er vild med at lege midt i byen!

 

Der er totalt mange motiver udenfor lige nu, og jeg får næsten helt kildren i maven bare ved tanken om at jeg ikke ligger derude lige nu, så når nu du har læst indlægget færdigt, så er det bare med at komme afsted og lave nogle fede skud som du kan dele med os!

Jeg glæder mig til at lege hele næste uge, og håber at du vil lege med og smide dit pletskud op i Læsernes galleri!

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os