25 meter ekstra Anakonda

af Brian - fotomalia.dk

I dag er der sket noget som alle i regnskoven har været helt oppe at køre over, vores 4.8meter store anakonda hun har nemlig fået unger – (jeg ved godt vi er lidt nørdede).

35 fine små anakondababyer

Det blev til et ordentligt kuld på omkring 35 små rigtig fine anakondababyer på hver omkring 70cm, det er fandeme fedt, og hold op hvor er de søde og helt vildt bløde – total baby hud. Alle ungerne går stadig hos deres mor, og her bliver de formentlig de næste 14dage, hvorefter de kommer i deres eget anlæg så de kan blive fodret godt op. Når de spiser godt og fungere som de skal, skal de videre til andre zoo´s rundt i hele verden.

En lille “guldklump”

Hvis du vil læse lidt mere om de små guldklmper så kan du tjekke regnskovens hjemmeside ud Læs mere her

Presse billeder

En kæmpe begivenhed som denne skal selvfølgelig deles med hele verden, og derfor har jeg idag været igang med at tage billeder, til at sende rundt med pressemeddelelsen. Som altid er jeg super spændt på at se hvor historien ender, for det er aldrig helt til at vide – vi må vente og se.

Ja det er en dejlig lille en, er det ikke?

Sidst da jeg lavede billeder til en pressemeddelelse gik det jo ikke ligefrem super (se her), jeg fik total baghjul af den gamle sølvræv fra amts avisen. Idag var jeg heldigvis lidt mere på hjemmebane, og idag fik jeg ikke helt så meget baghjul, jeg tror faktisk stadig jeg ville have mit job efter min præstation i dag. Tjek amts avisens artikel og billeder her

En idé bliver til en anden

Min umiddelbare idé var at lave et billede, hvor vores kære direktør (han var så stolt, og han er fuldstændig bidt af slanger) viste en kæmpe håndfuld babyer frem. Altså et billeder hvor han stod med en hel håndfuld små fine anakondababyer, men det viste sig hurtigt at det ikke var nogen helt nem idé da babyerne var pænt sure og alle sammen forsøgte at bide Henrik. Derfor ændrede jeg strategi og tog i stedet for dette billede.

Som sagt vores kære direktør er bidt af slanger – De var virkelig sure de små kræ, super fedt, det er jo survivor instikt

Jeg kan faktisk langt bedre lide dette billede end min oprindelige idé, for det her skete bar, det er ikke opstillet og det fortæller bedre en historie end det andet ville gøre. Man kan måske ikke lige se at der er mange, men det er et billede der vil fange de flestes opmærksomhed, og det er jo en god ting.

Jeg syntes det er fedt når en idé udvikler sig på denne måde, billedet bliver meget mere ægte på denne måde – se bare hvor glad han er!!

Relateret indlæg

4 Kommentarer

Catarina november 2, 2010 - 7:27 pm

Et super fedt billede og ja, det ser slet ikke opstillet ud. Jeg kan se, at jeg snart bliver nød til at besøge Regnskoven sammen med mit kamera. 😉

Besvar
Rejen november 3, 2010 - 7:42 am

Flotte billeder og flot slange….jeg har en slangemand i huset, han har haft og han har og har haft mange forskellige arter, han har også handlet med Henrik en gang eller 2…Vi besøgte for mange år siden Randers Regnskov, men kunne godt tænke os at aflægge et besøg igen, der er jo sket rigtigt meget i løbet af de sidste 10 år….Du er heldig at arbejde sådan et dejligt sted….

Besvar
Kasper - Fotomalia.dk november 3, 2010 - 9:11 am

Fedt Fedt Fedt Fedt !! 🙂 Tillykke med familieforøgelsen.
Det er simpelthen et genialt billede af Henrik. Det kunne på ingen måder være bedre. Du har ramt dybdeskarpheden og belysningen lige i øjet.

…. Jeg mindes ikke at have set Henrik smile så meget den gang jeg arbejde oppe hos jer… hmm…

Besvar
Lennard november 3, 2010 - 9:37 am

TILLYKKE med dem alle – “faderen” ser stolt ud;-)…… og super billede, meget anderledes end de opstillede og alt for gennemtænkte. Et rigtigt godt øjebliksbillede.

Besvar

Smid en kommentar til os