24. december – Sikke en fest vi nu skal have

af Brian - fotomalia.dk

Så er det dælme juleaften idag, og jeg har en lille pige på 3 som er total spændt på om hun får 1000 gaver, det er der en rar onkel der har fået ind i hovedet på hende sååå – (gad vide hvor lang tid det tager at pakke 1000 m&m´s ind)


Først en stor TAK

Nå Den 24.December på FotoMalia betyder GAVE-REGN! tænk nu er vi kommet igennem 24 kalenderdage, det har været super sjovt, og sikke en opbakning, det er vi rigtig rigtig stolte af ..

Men nu tror jeg også at der er 3 koner (ja ja Kasper jeg ved godt at i ikke er gift, men du er stadig under tøflen) der glæder sig lidt til at få deres mænd tilbage, bare en stund. Jeg vil personligt gerne bruge denne dag til at sende en tak ud til alle forstående koner (og mænd) der acceptere vores (nørder generelt) “nørderrig”.  – MANGE TAK. Og tak til de dejlige konerne bag FotoMalia i er sku mega dejlige..

Nå og så til gaverne

Dags-præmien fra d. 22 december

Ja det startede meget stille ud, faktisk var det i meget lang tid, kun Catarina der stod til at vinde, da hun var den eneste der havde fundet begge link, men der kom flere på banen. Efter en lodtrækning var det Gorm der løb med sejren, et stort tillykke til Gorm – og tak fordi du spillede med!

Gorm´s præmie…

Dags-præmien fra d. 23 december

Her var der faktisk ikke så mange input (det er som om at folk havde noget andet at lave), kun et par af de meget rå holdt stadig ved og kæmpede om de kodyle (det ord bliver bare ikke brugt nok) gaver der er på spil fra Kamerakompagniet.dk

Dagens opgave lød på at være kreativ, og vinderen af denne konkurrence blev Thomas Sorvad med dette billede

Billedet vinder ikke fordi det er et specielt godt billede (Beklager thomas men det er det altså ikke) men fordi det er en kreativ måde at lege med sit fotogrej på, jeg lader lige Thomas selv beskrive teknikken

“På mit billede har jeg brugt en teknik kaldet “free-lensing”. Teknikken er i teorien meget simpel, man holder bare sit objektiv på kameraet i stedet for at “skrue” det på som normalt. Man vipper det herefter i en side for at opnå en uskarphed visse steder i billedet. Teknikken er svær at mestre og jeg ligger ikke ligefrem i den gode ende.”

Thomas vinder som sagt udelukkende på kreativitet, men det var jo også det det handlede om

En omgang blandede godter er på vej til dig (når vi lige har holdt en lille jule ferie) et stort tillykke til Thomas..

Jeg syntes lige i skal se et andet rigtig fint og ret kreativt forslag.

Gorm kom med dette fine indspark, som sammen med de andre også var rigtig fine idéer, men det blev Thomas der løb med sejren

En Ganske Særlig Pris

Denne ganske særlige pris uddeles i år for “den sødeste mail”, vi her på FotoMalia har nemlig fået en rigtig, rigtig sød mail, og den slags lader vi bestemt ikke gå uset hen.

Så derfor går årets “Ganske Særlige Pris” til Christian Rosenbæk, som er en frisk ung, og kommende fotograf (måske, det ved jeg ikke), som fast læser med her på FotoMalia og som har sendt årets flinkeste mail til os…

Som sagt så går sådan noget ikke uset hen, og derfor vil vi invitere Christian med på Shoot engang i det nye år, hvis han vil med?

Street credit

Og så… til det store spørgsmål, er der en konkurrence og hvem vinder hvis der altså er en…

Jep selvfølgelig er der en konkurrence. Men denne konkurrence er lidt speciel, fordi ingen har faktisk helt vist hvad den går ud på (ud over os selvfølgelig).

Det har handlet om at samle “street” og det har man blandt andet kunne ved at finde dagens kode. Meeen man kunne faktisk også gøre det på andre måder og dem har vi slet ikke sagt noget om så nu er spørgsmålet hevm vinder, og hvad vinder man egentlig… Okay det bliver mere og mere kryptisk det her, men vi har holdt godt øje med jer, tjekket jeres vaner, set hvad i har haft på ned til bageren om søndagen og vi har fundet fire nominerede…

Og de nominerede er: Jesper Vidbæk – Gorm Branderup – “Catarina” og Søren Skovgaard…..

Hvad kan man vinde?

Vi har fundet en præmie som vi tænkte – det er da meget cool, så det blev det… Der er sikkert ikke mange der ved det, men FotoMalia er selvfølgelig deres egen privat fly, det købte vi engang hvor Kasper skulle bygget et højt stativ så vi kunne tage billeder oppe fra. Kasper magtede aldrig rigtig at få det højt nok og derfor tænkte vi vi køber skisme et fly og hyre en pilot, så derfor har vi nu vores egen lille flyver.

FotoMalia flyveren sammen med piloten, vi har fornyligt fået logo på vinger og på halen. Flyveren kan fragte pilot og tre personer (hele teamet) så den passer fremragende når vi skal på opgave. (Kasper kan fortælle mere om model og teknikken i den)

Nå, det man kan vinde er selvfølgelig en flyvetur med FotoMalia Air over det midtjyske, sammen med teamet, jeg sørger selvfølgelig personligt for at Kasper ikke kommer i nærheden af flyveren inden takeoff, og muligheden for at tage nogle unikke billeder af det flotte Jyske landskab fra en lidt anden vinkel end normalt.

Himmelbjerget set fra FotoMalia flyet

Nååå nu er der nok nogen der gerne vil vide hvem der løber med sejeren? Hold op det har været svært, men vi har talt og talt og nu har vi altså resultatet..

På en 4. plads

Der her vi Gorm Branderup, han har kæmpet godt, og har fået en masse street, meeen er kommet lidt sent i gang, så derfor blev det kun til en 4. plads – tak fordi du spillede med.

På en 3. plads

Søren Skovgaard, Søren har virkelig arbejdet for sagen, og det var meget tæt i toppen. Faktisk har Søren flere gange været så skarp at han har spotte nogle små fejl som selv vores test panel havde overset.

Søren det har været en fornøjelse at have dig med og vi håber du kommer stærkt igen i det nye år.

På en 2. plads

Der har vi ingen ringere end “The King of reflektions” JEEESPER VIIIIDBÆÆK, Jesper har været skarp, men han har faktisk også været lidt presset nogen gange, men så er han komme stærkt igen, ved at lurepasse inde på siden imens FotoMalia teamet har lagt ledetråde ud. Alt i alt har han gjort det godt, men det der har sikret ham 2. pladsen er at han har lavet et meget realistisk billede af en arbejdsdag på FotoMalia.dk. Ja også har han faktisk også fedtet for Mads ved at sende kærlighe… øøh Julekort til ham – Ja Jesper det troede dunok ikke kom frem men vi gemmer ikke den slags her på FotoMalia.

Og Så…. På 1. Pladsen

Ja i har jo nok gættet det… Catarina… Catarina vinder fordi hun har været en af de absolut skarpeste, og hun har faktisk været en af de først til at sende ind til dags-præmier hver gang. Ud over det så er det faktisk også Catarina der har flest kommentarer på FotoMalia.dk overhovedet (vi har faktisk hørt rygter om at hun vil stoppe sin egen blog, også kun skrive kommentare her istedet). Catarina har også Reklameret for vores Julekalender igennem hele december og derfor mener juryen at det er hende der har optjent mest Street Credit og hun vinder altså derfor en flyve-tur med FotoMalia Air – Så må i selv vurdere om der er en præmie eller en straf.

Et stort tillykke til Catarina og vi glæder os til vi skal ud at flyve i det nye år..

Glædelig Jul

Det var alt hvad vi havde til jer i vores lille julekalender, husk at få kalenderen fyldt op, og husk at få den sendt ind inden den 27. december, så trækker vi en vinder af hoved præmien og sender vinderen videre til Kamarakompagniet.dk

Vi takker alle der har fulgt med og håber at i vil fortsætte med at følge bloggen, selv om vi nok lige holder et par dages jule ferie nu.

Glædelig jul til alle og vi ses snart.

Hovsa… i skal da også have et link

Relateret indlæg

19 Kommentarer

Jesper Videbæk december 24, 2010 - 7:57 am

Tillykke til alle. Vindere, tabere, deltagere, læsere og udøvere. Det har været en fornøjelse at følge kalenderen og læse kommentarer.

I dagens anledning har jeg gemt et kortlink til fotomaliateamet, her på jeres side 😉

God jul allesammen.

Besvar
Brian december 24, 2010 - 8:15 am

Ha ha… den var nem..

Men mange tak, og tak fordi du legede med!

Og sikke et fint julekort… Hmm du ligger hårdt ud, til næste års street konkurrence

Glædelig jul Jesper

Besvar
Kasper - Fotomalia.dk december 24, 2010 - 10:38 am

Mange tak for julekortet Jesper og rigtig god jul 😉

Besvar
Catarina december 24, 2010 - 8:50 am

Aii, et fint julekort Jesper. Godt lavet. 🙂

Besvar
Søren Skovsgaard december 24, 2010 - 8:43 am

Hej Alle

Glædelig jul og tillykke til alle vindere – glæder os til at se dine billeder fra flyveturen Catarina.

Mht. dagens link – har i gjort det så nemt at det ikke er et kortlink, men ganske enkelt linket til sidst i indlægget – i så tilfælde dejligt men en af de nemme, så dagens kan koncentreres om famílien. Og hvis ikke så må jagten jo gå ind senere i julen.

Besvar
Kasper - Fotomalia.dk december 24, 2010 - 10:44 am

Ja det var godt nok et nemt link 🙂 Rigtig god jul!

Besvar
Catarina december 24, 2010 - 8:44 am

AIII hvor fedt – tusinde tak, tænk at jeg slog street mesteren Jesper Videbæk, det havde jeg dog alligevel ikke regnet med. 😀

Og et stort tillykke til Gorm, Thomas og Christian med jeres fantastiske præmier. 🙂

Det har været super sjovt at “åbne kalenderlåger” her hos jer. Nok den sjoveste kalender jeg nogensinde at deltaget i. 😉

Nu må jeg vist heller se at finde dagens link.

Besvar
Catarina december 24, 2010 - 8:48 am

😆 nååå nu kom linket. 😀

Besvar
Jesper Videbæk december 24, 2010 - 8:56 am

Hehe, jeg synes du i aller højeste grad har fortjent Street præmien.
Jeg håber så at der bliver mulighed for at vinde en flyvetur en anden gang.

Besvar
Catarina december 24, 2010 - 11:05 am

🙂

Besvar
Kasper - Fotomalia.dk december 24, 2010 - 10:40 am

He he 🙂 Ja Catarina, det blir rigtig fedt! Mange tak for alle kommentarerne her henover julen og generelt 🙂 Rigitg god jul!

Jesper, der skal nok blive masser af muligheder for at vinde en tur i flyveren i løbet af næste år 🙂

Besvar
Wiii, for en fed julegave! december 24, 2010 - 8:45 am

[…] heldige vinder af “Street credit” konkurencen og det jeg har vundet er, ikke mindre end target=_blank>en flyvetur med FotoMalia Air over det midtjyske, sammen med FotoMalia teamet. Nøj hvor jeg glæder mig til at fotografere […]

Besvar
Christian Rosenbæk december 24, 2010 - 11:19 am

“En ganske særlig pris…. Christian Rosenbæk” Det havde jeg alligevel ikke regnet med! Dette viser også bare at i tager hånd om det i laver, og at det ikke bare er en hjemmeside som skal passes.
– Det har været en fornøjelse at følge julekalenderen!
– Nu skal jeg se om jeg kan finde det sidste link nemlig d. 23 😀
– Og jeg glæder mig allerede helt vildt til at komme med på et “Shoot”!

Mange tak Catarina også tillykke til dig, og alle de andre vindere!

Vi ses i det nye år!

Besvar
Sorvad december 24, 2010 - 11:27 am

Sikke en god julekalender det har været 🙂
Jeg har hygget mig med at læse indlæg og kommentarer og derudover brugt lang tid på at lede efter links. Tillykke og god jul til alle!

Besvar
Jesper Elgaard december 24, 2010 - 2:58 pm

Tak for jeres tid og den klart hyggeligste julekalender jeg har været med i i år. 🙂 Det er rigtig fedt i har taget jer tid til det.
Glædelig jul og må alle jeres pakker være fyldt med grej. 🙂 Også til mine med-jule-kalender-kombatanter/online-bekendte. 😉
Julehilsner, Jesper.

Besvar
Frederik Overgaard december 26, 2010 - 12:15 am

Alle links er fundet i den sejeste julekalender jeg har været med i. Så er der bare at håbe på jeg vinder de utrolig fine linser 🙂

I må have en fortsat god jul og et super godt nytår alle sammen 😀

Besvar
Brian december 27, 2010 - 8:03 am

Vi takker for alle de mange jule hilsner

og ønsker også jer alle sammen en fantastisk jul og et godt nytår..

Besvar
En Quicky… | Fotomalia.dk januar 8, 2011 - 9:32 pm

[…] Der er ikke det helt store på spil – street kredit – det er det hele, men det kan jo også blive til en hel del. […]

Besvar
Preflight check! | FotoMalia september 15, 2012 - 7:57 pm

[…] vi (Brian og Kasper) er taget ud for at forberede flyveturen som Catarina skal med på, da hun jo vandt vores “streetcredit” konkurrence her i […]

Besvar

Smid en kommentar til os