2 x foredrag!

af Brian - fotomalia.dk

I sidste uge var en lidt travl uge, jeg havde nemlig hele to foredrag – forberedelserne kombineret med to aftner væk fra familien gjorde, at bloggen og familien blev lidt forsømt, men det var pisse sjovt, og det er altid spændende at møde nye mennesker.

DOMMER I VEJEN FOTOKLUB

Onsdag var jeg inviteret til at skulle bedømme en af de årlige fotokonkurrencer som Vejen Fotoklub holder for deres medlemmer – jeg er ikke sikker på de, eller jeg, havde tænkt konsekvenserne igennem, da de spurgte mig, men jeg gav min hårde, og nogen vil nok mene, uretfærdige bedømmelse.

Jeg havde faktisk valgt at gennemgå alle de indsendte billeder, og komme med mine tanker om, hvad der virkede og hvad jeg syntes man kunne gøre bedre – i tillæg valgte jeg også at komme med egne eksempler, for at understrege mine kommentarer. Alt i alt syntes jeg faktisk, at de tog overordentligt pænt i mod min kritik, og det var en rigtig fed aften.

Mike Hoff fra Vejen Fotoklub skrev efterfølgende:

“Vi var flere som syntes at det var en af de bedste dommer præsentationer vi har haft i klubben !!
Selv nogen af de “gamle” i bestyrelsen måtte indrømme at du gjorde et fantastisk job, og da jeg kom onsdag aften lå der faktisk allerrede en mail
Hvor i du blev rost, i den grad at dine øre måtte brænde resten af ugen.

Efter vores mening gjorde du det meget oplysende i din bedømmelse, specialt måden med at give ris, og derefter at vise et løsningsforslag

Så i alt beskedenhed

Mange mange tak, det var en ren fornøjelse at høre på dig”

Jeg havde lagt en del arbejde i at bedømme billederne, så det varme helt vildt at få sådan en kommentar!

EN DAG PÅ JOBBET (FOCUS SILKEBORG)

Torsdag var destinationen så fotoklubben Focus, i Silkeborg. Her havde jeg fornøjelsen af at fortælle om mit arbejde som fotograf i Randers Regnskov – hvilket jeg virkeligt nyder at fortælle om, da det jo er verdens bedste arbejde.

Under foredraget var vi for en stund en tur i Ecuador. Her fortalte jeg lidt om det naturbevarende arbejde Regnskoven laver, men også om hvad det kræver og hvordan man fotograferer i et miljø som er så forskelligt fra det vi kender herhjemme. Jeg viste selvfølgelig også en del billeder af de ting vi så på turen.

Jeg fik også snakket lidt om det arbejde jeg laver med fotofælder, hvilket faktisk fik mig til at tænke på, at det vist er ved at være på tide at få dem støvet af, så de kan komme igang igen – for det er skisme sjovt!

Foredraget ente faktisk med at blive ret varieret, og vi kom omkring mange spændende områder af fotografering – der sneg sig vist også en røverhistorie eller to med, men det gør jo ikke aftenen dårligere.

Du kan læse mere om foredraget og Focus-Silkeborg lige her

Alt i alt, en super fed uge!

 

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os