(2.dec) Julekalender…

af Brian - fotomalia.dk

Det er koldt udenfor, vinden bider og det er ikke de udendørs aktiviteter der trækker, december lægger på mange måder op til, at man skal pakke sig ind i sit ynglingstæppe, slå røven i sædet og bruge ualmindeligt meget tid foran computeren….

Hvis bare der var noget at bruge alle de tomme timer i december til!

 

EN TRADITION

Der er jo ingen tvivl om at FotoMalias julekalender er elsket af mange, og måske også lidt hadet af nogen –  vi skal da heller ikke lægge skjul på, at vi selv har hygget os en hel del med at lave kalender de sidste mange år, men hvad nu med 2014 – bliver der nogen julekalender…?

 

Maxx

Max Emil Pedersen har i julekalenderen 2012 skænket dette flotte billede af FotoMalia – nå ja og en lille ekstra gæst i form af Lars Holmgaard – Vi takker!

 

Det piner mig at sige det, for jeg føler næsten at jeg aflyser julen, men i år er vi desværre nødt til at melde pas på julen – ØV!

Men bare fordi vi ikke laver julekalender, så betyder det jo ikke, at vi ikke nok skal hygge om jer – det lover jeg at vi nok skal, I skal blive forkælet med en masse lækre indlæg og en masse lækre billeder fra mig og de to nye gutter!

 

HVAD SKAL DU SÅ BRUGE JULEN PÅ?

Kalenderen har de sidste år fået julen til at flyve afsted, ventetiden til juleaften er gået så hurtigt, at man næsten ikke opdagede at december var væk – det er faktisk kun de nedbidte negle og slidtagen på kontorstolen der har afsløret, at årets travleste måned snart var gået – nå ja også mælken der selv var begyndt at krybe den lange vej til skraldespanden.

Der er ingen tvivl om at der nu vil være et tomrum her i december – der vil mangle noget, men fortvivl ikke, for vi har løsningen!

Vi tilbyder lige nu noget ganske særligt – lige nu har du nemlig muligheden for at prøve kræfter med samtlige låger fra de sidste 4 år!

 

Julekalender 2013

Julekalender 2012

Julekalender 2011

Julekalender 2010

 

Jeg håber trods skuffelsen at du vil følge med her i december – og god jul trods alt!

 

Relateret indlæg

4 Kommentarer

Kasper december 2, 2014 - 4:04 pm Besvar
Brian - fotomalia.dk december 3, 2014 - 5:22 pm

Ha ha ha – det er go humor!

Besvar
kim december 2, 2014 - 7:50 pm

Du har ret, det er virkeligt ærgerligt, men naturligvis fuldstændig forståeligt.
Det er trods alt ulønnet og frivilligt arbejde. Stort og meget intensivt arbejde vel at bemærke.

Uanset hvad, så skal i have tak for det i HAR leveret, det var en udsøgt fornøjelse. Dorthe og jeg nød det, og vi glædede os til hverdag med nye tossede påfund. Vi måtte heller ikke se jeres udtrækningsvideo før sønnemanden kunne se med. Sådan var det, et kæmpe tilløbsstykke, en sand fryd.

I gjorde vores jul bedre, og kortere, og længere på samme tid. I gjorde noget særligt for alle os, der svinger på samme frekvens. Tusind tak for det, drenge. Her på matriklen vil vi formodentligt aldrig glemme det, på samme måde, som vi heller aldrig vil glemme Magnus Tagmus.

Fuld honnør herfra.

De varmeste julehilsner fra Kim, Dorthe og sønnemanden.

Besvar
Brian - fotomalia.dk december 3, 2014 - 5:24 pm

Tak for ordene Kim – de varmer her i kulden!

Tænk at vi har lavet noget der huskes på den måde, det gør det hele slidet værd! TAK!

Besvar

Smid en kommentar til os