1/3 af fotomalia på tur

af Kasper - fotomalia.dk

1/3 af fotomalia, vil så sige MIG (Kasper). De to andre kunne ikke få fri for deres koner (de bliver holdt i MEGET kort snor!).

Men jeg har været ude i den store vide verden og finde “locations” til fremtidige fotomalia shoots og hold da kæft jeg har fundet nogle fede pladser. Alt det kan i se mere om i videoen.

Det hele er filmet med et Nikon D7000 med henholdsvis Nikon 70 – 200mm f/2,8 og Sigma 10 – 20mm og et GoPro HD Hero + et par iPhone klip selvfølgelig.
Jeg er helt vild med brændvidden på 10-20 Sigmaen, den får bare alt med uden at det bliver for fiskeøje-agtigt og kvaliteten er rigtig god til den forholdsvis lille pris. Denne sigma er dog en jeg har lånt af Brian og det er ikke verdens mest velholdte objektiv… Det er så fyldt med ridser, buler og snask at det næste er umuligt at lave video med… så jeg må nok købe et selv.. Lige en tanke – jeg tror ikke man skal låne Brian dyrt grej…

Nikon D7000’eren har jo som i nok ved, autofokus og da jeg købte det, var jeg sikker på at det var en feature jeg ville komme til at bruge meget, MEN alt i denne video er fokuseret manuelt. Autofokus’sen fungerer endnu ikke helt optimalt på spejlreflekskameraerne. Den er simpelthen alt for langsom og for upræcis, men når man har fået den manuelle ring ind i fingrene, så kører fokus super godt og man har meget mere kontrol over det.

Håber i nød videoen 🙂

Relateret indlæg

17 Kommentarer

Anders maj 26, 2011 - 1:20 am

For satan, Kasper. Konge-fed video. Du skal da helt sikkert have en time-slot på næste fotomalia-workshop (vi venter stadig), så vi kan lære af dine erfaringer. Super godt 🙂

Besvar
Catarina maj 26, 2011 - 7:07 am

Wauw for en fed film – du har virkelig styr på at filme og klippe det hele sammen. Tumbs up. 😀

Besvar
Mads - fotomalia.dk maj 26, 2011 - 7:54 am

Kasper for sa….! Vi sagde jo at du skulle holde dig fra det hjemmebrændte, så du kunne lave en fed repotage fra ‘nordic light fotofestival’ og så ender du med at lave en rejsevideo for ‘visit Norge’! Hehe ej helt ærligt, så er jeg sgu pissestolt af dig – det virkelig en FED video. den har det hele.
.
– episk Lord of the rings intro – tjek. Fed våbensekvens – tjek. Gakket vært – tjek. Guns N’ Roses i soundtracket – tjek!
.
Fedt fedt fedt.

Besvar
Kasper - fotomalia.dk maj 26, 2011 - 8:51 am

Hold da helt op allesammen 🙂 Mange tusind tak! Det har også været uhyggeligt sjovt at lave. Jeg har filmet klip hver dag i 14 dage når jeg har haft bare 5 minutter og det har taget lidt tid at få det hele på plads og så ender man med en video på 5:14min! Er i gale der skal “overfilmes” meget til Starwars! 🙂
.
Ander det er meget pænt af dig at sige det, men fordi det ikke sidder 100% på rygraden, er jeg bange for at det ville tage 3 timer at vise hvad jeg gør og der ville komme en masse..øøøøhhh hvordan er det nu.. og… hmmm.. hvorfor virker det ikke, så jeg skal lige have lidt mere tid så jeg selv ved hvad jeg gør 🙂 he he

Besvar
Marco lincenberg december 18, 2011 - 12:28 pm

Hej Kasper,
.
Fed video, og god udnyttelse af Go Pro
.
Glæder mig til at se mere…

Besvar
Johnny maj 26, 2011 - 9:54 am

Lækker, lækker video..Hæfter mig især ved den lækre sne effekt sidst i filmen… 😀 Thumps up herfra.

Besvar
Jesper Videbæk maj 26, 2011 - 9:18 pm

Hallå – det der, det er fandme uhygligt du.
Top lækker lille film. Respekt!

Besvar
Kasper - fotomalia.dk maj 27, 2011 - 8:42 am

He he 🙂 Tusind tak Jesper

Besvar
Michael Bunker maj 26, 2011 - 10:15 pm

TOP NICE film!!!!…… du har sku fat i noget rigtigt!!;,, jeg har jo skaffet mig en GoPro Hero også, og det er super sjovt legetøj:-)

Godt arbejde mester
Michael

Besvar
Kasper - fotomalia.dk maj 27, 2011 - 10:02 am

Tusind tak Michael 🙂 GoPro’en er et genialt redskab og du må rigtig tage det med næste gang vi ses, så har vi jo flere vinkler 😉

Besvar
Københavnske restauranter maj 27, 2011 - 10:33 am

Rigtig cool video 🙂

Kasper
http://københavnskerestauranter.dk/

Besvar
Anders Gulbrandsen maj 27, 2011 - 3:51 pm

Ble kjempeflott den Kasper, synd du måtte jobbe så hardt her i Norge, men sånn er det jo bare her oppe.. Beklager at du ikke fikk filmet den harde dykkingen og den pinsel du måtte gjennomgå etter all skytingen med 44 Mag og .458 Win Magèn.

Et par kommentarer:
– Sitter du “litt” langt unna på introen din tror du?
-Kunne også tenkt meg en akselrasjonsstart i båt-senen, for å forklare at 40 knop virkelig er hurtig..

Besvar
Kasper - fotomalia.dk maj 28, 2011 - 9:57 am

Mange takk Anders 🙂 Ja jeg trænger til hvile efter al skyting og ræs.

– Det kan godt være at jeg skulle have været lidt tættere på, men jeg ville gerne have mye natur med. Men din pointe er selvfølgelig rigtig, da de fleste nok ser videoen på en 15 eller 17 tommers monitor. Jeg synes ikke jeg står for langt unna på min 28″ monitor 😉
.
– Ja jeg forsøgte også at forklare min kære svigerfar at han bare skulle give den fuld guf, men jeg tror ikke han skjønner DANSK! 🙂 Men du har ret, det ville have matchet 4X4 senen bedre. Ny sjåfør næste gang!
.
Rigtig godt med lidt kritik også 😉
.
Hey! Vi er jo ved at blive verdensomspændende her på fotomalia når folk begynder at kommentere så langt væk som fra Norge!!

Besvar
kim maj 27, 2011 - 9:14 pm

Landskabsfotografen synes godt om 🙂

Besvar
Stian Maridal maj 29, 2011 - 9:00 pm

Kjempebra film Kasper! 🙂

Besvar
Kasper - fotomalia.dk maj 29, 2011 - 10:17 pm

Hej Stian! Mange tak for det 🙂 Gratulerer med det store dyr du fik nedlagt 😉

Besvar
Hurtige skyer | FotoMalia september 18, 2012 - 9:18 am

[…] Denne lille grimme GIF animation er selvfølgelig ikke så flydende som resultatet i kan se i videoen her. […]

Besvar

Smid en kommentar til os