Yes yes yes (update på: Fuck fuck fuck)

af Brian - fotomalia.dk

Først var der et lys, og så et mere, og til sidst, ja så havde jeg en masse filer igen! Men jeg har ikke fået alle tilbage endnu..

Get Back Data – styre

Først og fremmest, vil jeg gerne have lov at takke, for den massive opbakning og de mange gode råd, det er væltet ind med her på bloggen. Det har virkelig betydet, at jeg ikke bare opgav projektet. Derefter skal der lyde en kæmpe tak til min kære Nørdeven; Birger, for at pege mig i den rigtig retning og sidst, men bestemt ikke mindst, så skal der lige laves en lille takkesang til folkene bag “Get Back Data”, for de har sgu reddet min røv.

“Get back data styrer, og de er faktisk ikke dyre
De er fulde af saft, hvis din data har mistet kraft
De kommer og flommer, så du igen får fulde lommer?
Programmet skriver en masse man ikke forstår,
men hvad gør det, når bare datamængden genopstår “

…Okay, jeg holder mig bare til at fotografere…

2011 er tilbage

Status er lige nu er; at “Get back Data” har genskabt alt fra 2011, og det ser ud til at 2010 er på vej…. Så jeg er en meget glad mand.

Jeg ved ikke helt hvad det er der sker for Windows, men det er faktisk windows der er skyld i at det har taget så mega lang tid lang tid. Hver eneste gang programmet er lige ved at være færdig syntes windows at det var tid til at opdatere et eller andet, og så lige genstartet systemet.. Nu har jeg så fundet ud af at den skal spørge først – smart..

Alt i alt håber jeg på at det meste er på vej tilbage, og det ser faktisk lidt lovende ud lige nu, så jeg kan næsten ikke få armene ned igen..

Desværre betyder alt det her jo nok at vi ikke kommer i Nikon Pro med vores flagermus billeder, ikke fordi de ikke er blevet genskabt, for det er de faktisk, men bare  fordi så heldige kan man ikke være to gange på et år!

Ugens billede

Jeg har faktisk ikke fået taget så forfærdeligt mange billeder i denne uge, det har primært stået på genskabelse af data, så derfor kan denne uges billede selvfølgelig kun være dette

Arrhh den var næsten for nem, og jeg har faktisk også fået lavet lidt, trods mit nedbrud.

200mm f/4D ED-IF AF Micro NIKKOR

Jeg har faktisk været så umådelig heldig at låne et rigtig lækkert objektiv af Nikon – Det er min kære ven Charlotte fra Kamerakompagniet der har trukket i en masse tråde, og vredet armen rundt på en masse folk, for at jeg har kunne låne det eneste Micro Nikkor 200mm f:4.0 Nikon har i hele norden.

Jeg havde egentligt tænkt at jeg skulle låne objektivet til et andet projekt senere i denne måned, men det var desværre allerede optaget på dette tidspunkt, Nikon spurgte så om  jeg ville låne det nu, og det kan man jo ikke sige nej til, så jeg har lige sat gang i et lille miniprojekt i stedet for – mere om det i næste uge.

Jeg har lige nået ud og lege lidt med objektivet, og det er lækkert, derfor er dette ugens billede.

Dette objektiv er som skabt til forår og små lækre blomster..

Jeg håber i kan lide det, og jeg glæder mig til at vise jer flere billeder fra mit lille miniprojekt..

 

Relateret indlæg

7 Kommentarer

Kasper - fotomalia.dk maj 15, 2011 - 4:04 pm

Jeg har de sidste par dage sikret alle mine billeder på en 1tb hdd jeg lige har købt efter jeg hørte din historie 🙂 så tak for din erfaring 😉 og godt at høre at det kommer tilbage.

Besvar
Brian - fotomalia.dk maj 15, 2011 - 10:12 pm

Ja men Kasper der er da ikke nogen af dine billeder der er værd at gemme er der – Altså ud over dem af Mads fra min fødselsdag, for dem kan du da altid tjene lidt penge på….

Besvar
Kasper - fotomalia.dk maj 15, 2011 - 10:48 pm

HA HA HA HA HA !! 🙂 det er så go en kommentar at jeg ikke engang vil gi igen 🙂

Besvar
Lennard maj 16, 2011 - 8:47 am

Hej Brian
Godt at høre, at alle billederne – forhåbentligt er på vej tilbage – det ser lyst ud. Tror der er mange på bloggen, som de sidste dage pludselig er kommet i tanke om at de skal huske at lave Back Up…….. inkl. mig selv.

Besvar
Brian - fotomalia.dk maj 16, 2011 - 6:54 pm

Jeg er også selv gået igang med at finde frem til en fornuftig løsning, men jeg syntes sku det er noget bøvl!

Besvar
Jesper Elgaard maj 16, 2011 - 10:41 am

Sådan. Godt at høre.
-Jesper

Besvar
Brian - fotomalia.dk maj 16, 2011 - 6:55 pm

Ja jeg må sige at der lige var sved på panden i en uges tid..

Nu mangler der “kun” et par billeder fra Ecuador, de er dog på en anden disk men ubehandlet, så det er ikke verdens undergang..

Besvar

Smid en kommentar til os