Workshop igen udsolgt på 4 timer!

af Brian - fotomalia.dk

Holy Shit..! Tredje udgave af vores workshop Fra AUTO til FOKUS er også allerede udsolgt! Præcis lige som sidst, så skulle der kun gå cirka 4 timer før alle pladserne var revet væk…

Men okay – vi kan faktisk godt forstå det, for det er en fed weekend!

 

Fra AUTO til FOKUS v.3 udsolgt!

Vi havde igen varslet at læserne af nyhedsbrevet ville få første bud. Og præcis lige som sidst, så nåede vi slet ikke at udbyde workshoppen her på siden før den var udsolgt.

Vi er glade for at kunne fortælle at der kommer en tredje udgave af vores eventyrlige og lærerige weekend workshop i Randers Regnskov med Ard Jongsma og Brian Rasmussen, men lidt kede af at vi allerede må melde alt besat…. Ja eller det er vi jo egentligt heller ikke, for det er jo fedt at der er så stor efterspørgsel!

Nå men den 1. og 2. april bliver der sparket røv igen! Ikke så meget frit leg på alle hylder, men en masse læring og sjov og en uforglemmelig oplevelse med Regnskovens nathold – det kryb og kravl som de daglige gæster aldrig får at se, for slet ikke at tale om at fotografere!

Er du træt af, at du ikke kan komme med, så skal du virkelig huske at tilmelde dig vores nyhedsbrev inden næste gang (som bliver i foråret)!

_8100171

Deltagerne gav den fuld gas sidste gang, og vi er helt sikre på at næste hold kommer til at omfavne eventyret på samme måde!

 

Mere spændende på vej!

Det er jo ikke sjovt at havne på ventelisten, men det ser ud til, at vi er nødt til at køre et par flere af disse workshops før efterspørgslen lægger sig. Men bare roligt, vi har andet spændende på vej!

Allerede om få dage annoncere vi et helt nyt og spændende koncept i en helt andet boldgade, men bestemt heller ikke noget du vil gå glip af – så der er kun et at gøre, hvis du ikke allerede har gjort som tusinde andre…

Ja – hold øje med vores hjemmeside og Facebook siden! Eller tilmeld jer Nyhedsbrevet her!

Workshop Fra AUTO til FOKUS

Et hold kursister i gang med fotografering af fugleedderkoppen Rosa. På behørig afstand!

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os