FotoMalia Camp 2016 – Fashion Passion

af Theis Poulsen

På sidste års camp stod jeg med en fashion post hvor vi havde to opsætninger og to seje modeller. I år bliver det vildere og større og sejere. Jeg glæder mig allerede helt vildt 🙂

Her er lidt af hvad jeg skrev i forbindelse med sidste års camp…

September 2016 skriver vi FotoMalia historie. Det sker når vi lukker op for Danmarks vildeste fotoworkshop. Det her må du bare ikke gå glip af!

FotoJam – her får du en masse med hjem

Hvis du har været inde for at melde dig til FotoMalia Camp 2016, så har du jo sikkert også set programmet for vores fotoworkshop. FotoJam er Workshop #2 og det er her vi kommer til at udfordre dig fotografisk. Det er her du kommer til at prøve kræfter med forskellige fotografiske genrer.

Du bliver heldigvis ikke bare kastet ud i det, fordi vi står klar til at give dig råd og vejledning. Det betyder at du bliver meget klogere, får nogle fede billeder i kassen og ikke mindst lærer lidt om hvordan du kan lave dem til endnu federe billeder når du kommer hjem.

 

fashion foto workshop

 

Model / mode – Workshop

Mit stop på jeres marathonproduktion af gode billeder vil dreje sig om model/mode fotografering. Du vil fotografere modeller, som faktisk har stået foran et kamera før. Der er er i forvejen gjort nogle tanker omkring location, styling og makeup, men der kunne også være en lille udfordring 😉

Vores opgave bliver at få fundet ud af hvordan vi skaber billedet. Vi arbejder med lyset og hvordan man bruger det. Vi skal ikke bare tænde en lampe, men faktisk vælge hvorfor vi bruger hvilket lys.

 

 

Flash / Naturligt / Blandet?

Vi snakker selvfølgelig lidt omkring lys. Hvad er det lige vi gør og hvordan er det lige vi får skabt et fedt billede? Hvilke værktøjer har vi og hvor meget kræver det egentlig at lave fede billeder?

Ofte drejer det sig mere om hvordan vi får sat elementerne i et billede sammen end hvor meget udstyr vi har til rådighed. Når vi bevæger os i verdenen med model/mode, er der ikke nogen regler så længe vi ikke har en kunde. Og det har vi ikke her!

Her er ikke noget der er rigtigt eller forkert. Det er vores legeplads og det vil vi udnytte så meget som muligt 🙂

 

WORKSHOP#2 – Fashion

Målet for FotoMalia Camp 2016 er, som sagt, at gøre dig klogere og give dig mulighed for at få nogle fede skud med hjem. Vi holder dig i hånden hele vejen igennem og tilbyder et usædvanlig bredt program. Du vil blive udfordret i forskellige genrer og det største problem er rent faktisk at vi selv så gerne vil deltage 🙂

 

 

BGI byder på nogle superfede muligheder og jeg glæder mig allerede til trække jer og vores modeller ind i dette univers.

Alt dette er selvfølgelig kun dag ét af workshoppen. Dag to tager vi jer med videre ind i den verden der ligger efter jeres shoot. Her kigger vi på alt det, som foregår på computeren med konvertering og redigering.

Har du ikke allerede tilmeldt dig, så kom i gang i en flyvende fart.

Tilmeld dig Danmarks vildeste foto workshop

 

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os