Blog start!!

af Brian - fotomalia.dk

Så er Sommerferien ved at være slut, og nu venter en ny dag på job!!!

Men det er jo ikke kun jobbet vi vender tilbage til, Fotomalia er også i gang igen, og det er sku lidt fedt, for jeg har ihvertfald savnet jer alle sammen!

Det har fandme været fedt at holde ferie, dejligt bare at give dan gas med mine dejlige tøser og dejligt at kunne få samlet tankerne lidt, men nu bliver det sku også godt at komme i gang igen.

Jeg regner med at jeg skal igang med at lave en masse spændende billeder når jeg imorgen starter i skoven igen. det er ihvertfald det der er planen. Jeg bruger som regel denne her tid af året på at lave billeder til brochure og andet markedsføring, da der er et fantastisk lys, og regnskoven ser super godt ud da den har suget masser af saft og kræft fra solen sommeren igennem. DET BLIR FEDT! og jeg lover at i nok skal komme til at se masser til det her på bloggen.

Det er den helt rigtige årstid for at leve store billeder i regnskoven lige nu

Nå dagens post er egentlig for at opdatere galleriet “ugens billede” for de sidste par uger, så tag et smut forbi og tjek ud hvad der er sket der..

Se galleriet her

Jeg har som sagt haft en fantastisk ferie og det håber jeg også at i har – Også håber jeg at i er klar på en masse mere nørderi!!!

Relateret indlæg

2 Kommentarer

Kasper - Fotomalia.dk august 2, 2010 - 11:54 am

Det er godt at vide at man er savnet 🙂 (jeg går bare ud fra at du også har savnet mig 🙂

Det er helt super fedt at være tilbage igen, jeg kan ikke holde til at have ferie i SÅÅÅ lang tid.

Nu skal den trykkes helt af og der kommer en masse fede nye indlæg herfra (synes jeg selv) og nu skal kameraerne gløde!!!

Besvar
Søren Skovsgaard august 2, 2010 - 5:37 pm

Velkommen tilbage, og endnu engang tak for sidst. Glæder mig til dagligt at følge jeres indlæg igen.

Mvh
Søren

Besvar

Smid en kommentar til os