Vinder af 4. advent

af Brian - fotomalia.dk

Ja nu er vi jo godt på vej mod det nye år, og derfor må vi hellere lige få styr på hvem der egentligt vandt vores sidste advents konkurrence!

Så hop ind og se hvem den heldige vinder var!

 

TRIPTÆLLEREN

For at vinde konkurrencen skulle man jo bare gætte hvor mange billeder jeg havde taget i år, og det er da trods alt blevet til et par stykker – selvom jeg ikke føler jeg har taget billeder i hele 2013.

Konkurrencen lød jo på hvad min trip tæller stod på til dags dato den 22. december, og der tod den på:

 

Trip

 

Præmien der var på spil, var som altid sponsoreret af vores gode venner fra Goecker, og denne gang var den en top lækker Epson printer!

 

expression_premium_xp-600.png.nac.png

 

 

Epson Premium XP-600 efterleder ikke meget at ønske i en printer!

 

Se mere om Epson Premium XP-600 lige her!

 

Men hvem var vinderen? Mads gjorde hvad han kunne for at overbevise Kasper og mig om at det skulle være ham, men han var slet ikke tæt på (og måtte i øvrigt heller ikke være med).

Den der kom tættest på det rigtige tal var:

Christian Rosenbaek – med et gæt på 61.725!

Stort tillykke herfra!

Nummer to blev Per Teilmann, med 62.722 – men nummer to er jo bare den første taber 😉 så det giver ikke andet end lidt street respekt!

 

THE GRAND FINALE

Traditionen tro arbejder vi på at lave en værdig finale udtrækning, men fordi Kasper er udvandret til Norge så kommer den lidt senere end normalt – vi skal helt hen i starten/midten af Januar før vi er helt klar med en vinder af dette års julekalender!

Men vi glæder os til at lave en fest af en udtrækning!

Relateret indlæg

4 Kommentarer

Christian Rosenbaek december 29, 2013 - 8:32 pm

WOW en dejlig overraskelse!! Jeg synes næsten i skal høre den mest random metode jeg brugte til at finde mit tal på. Jeg tænkte at der er 5 tal, så hvorfor ikke stille regnestykket således op: 12345*5? Det giver sjovt nok de 61.725 haha! Jeg vil sige tusinde tak og jeg glæder mig til at se hvad den kan præstere! Jeg glæder mig dog stadig til at se “The Grand Finale” og jeg håber jo selvfølgelig at trække det længste strå igen 😉

Kan i alle ellers have et rigtig godt nytår! – Pas på jeres lemmer! (Især dig Kasper! (hvis du stadig lever?))

Besvar
Brian - fotomalia.dk januar 1, 2014 - 11:36 am

Ha ha – sjov måde du havde fundet tallet på – men nogen gange skal man bare lade det være op til tilfældighederne!

Og godt nytår til dig også!

Besvar
Bjarke Buus december 29, 2013 - 11:12 pm

Tillykke til Christian
og fed måde at regne tallet ud på

Besvar
Brian - fotomalia.dk januar 1, 2014 - 11:36 am

God stil at ønske tillykke!
Godt nytår!

Besvar

Smid en kommentar til os