Video – Bilbilledet – Del 1

af Mads - fotomalia.dk
Spejling

Som Brian tidligere har skrevet, så var vi som sagt samlet til lidt sjov og spas den anden dag. Der kom nogle rigtigt fede billeder ud af det. Nu skal jeg så igang med at lege lidt videre med nogle af billederne og det første vi tager fat på er bilbilledet

Jeg har en lille plan for dette billede og det kommer til at tage lidt tid at optage det, så jeg har valgt at opdele videoerne. Jeg tror også det passer fint med, at jeg kan vise jer et tip eller to i hver video.

Som afslutning vil jeg lave en video, hvor jeg gennemgår de ændringerne vi har lavet på billedet. Herefter kan man selv gå tilbage og se de tidligere videoer, én efter én og finde de tips og tricks man nu kunne få brug for.  Jeg håber det er ok med jeg at vi prøver det på den måde?

Jeg tror egentlig også det ville blive lidt kedeligt at sidde og se på mig leget med billedet i 3 timer i træk 🙂

Nå med lad os komme igang – i denne video viser jeg:

  1. Hvordan vi fjerne Kasper fra kabinen i bilen, ved brug af nogle meget simple værktøjer. Fordi bilen næsten spejler sig selv i y-aksen, så kan vi tage et stykke af venstre side og kopiere til højre. Herefter er det blot at afmaske de dele som afslører af det er en kopi.
    Spejling

    spejling

  2. Hvordan man ændre en nummerplade til hvilket som helst ord ved hjælpe af vores opsamling af farver, tekstværktøj og en enkelt layer-style-effekt.
    Ændringer af nummerplade

    Ændringer af nummerplade

God fornøjelse

Relateret indlæg

1 Kommentar

Kasper - Fotomalia.dk marts 31, 2010 - 10:27 am

Hej Mads.

Billeder jeg ser i hverdagen har pludselig et meget sjovere indhold efter jeg har kigget på dine tutorials.
Nu forsøger jeg at finde ud af hvordan folk har fuppet med billedet 🙂

Lige en sidste ting.
Det venstre positionslys er sprunget, kan du ikke også fikse det? 🙂

Besvar

Smid en kommentar til os