Video – Gennemgang af Tarzan

af Mads - fotomalia.dk
Tangled tarzan

Tarzan-menu

Idag skal vi kigge på, hvordan jeg har bygget en af mine billedmanipulationer op…

HUSK OGSÅ AT DET ER SØNDAG – UGENSBILLEDE

Jeg deltager ofte i Photoshopkonkurrencer på nettet. Det jeg godt kan lide ved det er; at man få prøvet sine evner af og man får konstruktiv kritik tilbage. Man er anonym imens konkurrencen står på, så folk kommer med deres helt ærlige mening, det synes jeg er rigtig dejligt, da venner og familie ofte ikke er de bedste til at vurdere ens arbejde. Så er det rart at kunne blive bedømt at folk fra hele verden. Det foregår således; man læser sig til dagens emne, og hvilke regler der glæder for konkurrencen. Og så er det ellers bare med at komme i gang med at:

  1. Få den rigtige idé – det kan være rigtig svært at finde en idé som kan lade sig gøre at lave rent visuelt og tidsmæssigt.
  2. Finde fotomateriale (hvilket kan være det allersværeste nogle gange)
  3. Finde arbejdstid (ofte 2-6 timer) hvilket kan være svært når man har 2 små børn, skulle jeg hilse og sige 😉

Det er supersjovt at deltage i de her konkurrencer og der er noget for både begyndere og øvede. Man skal dog være klar over, at man godt kan have brugt timer på at lave det vildeste Photoshoparbejde, men hvis ens idé bliver misforstået,  eller folk ikke fanger konceptet med det samme, så kan man hurtigt få en dårlig “rating” ( man bliver vurderet på en skala fra 1-10 stjerner). Det kan være lidt hårdt at se det arbejde man har brugt lang tid på at skabe få lave ratings. Men sådan er det bare, og det driver én bare til at ville gøre det endnu bedre næste gang.

Jeg mener at jeg deltog første gang på sitet i 2004 (og det var elendigt 🙂 ) Men det var først sidste år fik jeg mit første guldtrofæ i Advanced Effects – så det kan tage lang tid. Men det er bare så FEDT når det lykkedes! Men der er altså også nogle som bare rammer plet, og kommer op i toppen efter blot et par konkurrencer.

Der er altid grund til at gøre sig bedre, for der findes folk som er ubeskriveligt dygtige til det her. Det er utroligt, hvor kreative folk er! Kig bare forbi worth1000.com, hvis i ikke kender siden, det er bare med at gå i gang. Og så er det superhyggeligt og dejligt nørdet, når man begynder at være en del af det kæmpe online-community som der er omkring Photoshop på nettet.

Jeg håber vi snart ses i en konkurrence – giv mig endelig besked, hvis i deltager med noget derinde.

Tangled tarzan

Men her kan i få lov til at kigge med behind the scenes 🙂 Hvordan jeg har bygget mit “Tarzan”-billede op. Jeg fik en sølvpokal for billedet dvs. jeg blev nr. 2 og fik en stjerne for Jurys Pick, så det er jeg godt tilfreds med.

God fornøjelse med videoen.

Relateret indlæg

1 Kommentar

Opbygning af billede i photoshop: FotoMalia december 6, 2014 - 12:40 pm

[…] har tidligere vist jer, hvordan jeg har lavet mit tarzan-billede Og det er lidt samme princip i […]

Besvar

Smid en kommentar til os