Ugens billede uge 47

af Brian - fotomalia.dk

Det er søndag, og det betyder, at vi skal tage et kig på ugens billeder – jeg har kigget, vurderet, og fundet mine favoritter!

Ville du have valgt på samme måde?

 

LÆSERNES GALLERI

I kender rutinen, så lad os da bare tage et kig på de udvalgte læserbilleder! Jeg har som altid valgt tre billeder ud. Det er billeder, som for mig ramte plet, og gjorde noget specielt for mig – dette betyder nødvendigvis ikke, at det er de bedste billeder, de ramte bare mig.

 

UGENS #1

For anden uge i træk!

Johnny – du rammer min fascination for det enkle med dette billede – men også min nysgerrighed, hvad er det vi ser?

Jeg er vild med dette billede og har intet at kommenterer andet end at det holder FLOT!

Men Johnny – tillykke med billedet, det kan du godt være stolt af!

Uge-47---Simplicity---Johnny-Møller---www.jomophoto.dk

Uge 47 – Simplicity – Johnny Møller

 

UGENS #2

Dette må siges at være en rodet omgang, men altså på den gode måde!

Billedet vækker noget i beskueren, og jeg syntes tanken er rigtig god, dog syntes jeg udførelsen mangler lidt disciplin og teknik – Jeg er ikke helt vild med det hårde lys, jeg syntes det forstyrre, og jeg tror billedet vill gavne af at undvære de hårde skygger. Dertil syntes jeg at kompositionen halter en smule – jeg er med på virkningen i at kun en kigger på kameraet, men ville ønske at denne ikke var placeret så tæt på kanten.

Men Jacob – Fed idé og ikke mindst dejlige motiver 😉

Jacob-Almtoft---Dansermikado

Uge 47 – Jacob Almtoft – Dansermikado

 

 

UGENS #3

Kontrast – Den skulle lige ind og vende, men ja!

Dejligt enkelt billede, der viser tidens gang og sætter fokus på den kontrast der ligger i nyt og gammelt. Jeg er helt enig i at dette billede skal være i S/H, det forstærker budskabet og fraværet af farver fjerner de forstyrrelser der kunne være i farverne.

til trods for en god historie og god teknik, så syntes jeg at der er lidt for mange forstyrrelser – jeg skulle lige tænke mig om inden jeg fangede budskabet, og det kan selvfølgelig være fordi jeg ikke er top skarp, men det kan også være fordi “omgivelserne” forstyrre lidt for meget. Hvad man lige kunne gøre for at rette op på dette – det har jeg ikke nogen bud på, men det er for mig den eneste kommentar jeg kan give.

Johng tillykke med billedet!

Uge-47---Kontrast---johng_-www.johng.dk

Uge 47 – Kontrast – johng/ www.johng.dk

Det var ugens udvalgte – tak til alle jer der legede med, vi håber I er klar på en uge mere, og at der i denne uge er endnu flere der vil give den gas!

 

 

VIL DU VÆRE BLANDT DEM DER BLIVER SET?

Har du lyst til at lege med? Det eneste du skal gøre er, at uploade dit billede herunder, så er du en del af FotoMalias “Læsergalleri” – Men husk, kun et billede om ugen, så det handler om at vælge det fedeste 😉

 

HUSK AT ANGIVE

Uge # – Billede Titel – Dit Navn/evt. Web

[ngg_uploader id=78]

HUSK at dit billede MAX må være 2000px på den lange led!!!

 

ALT DET MED SMÅT

Nu ved vi jo allerede, at vi har verdens bedste læsere, og vi ved at I laver nogle rigtig fede billeder, men hvis der skulle snige sig noget ind i galleriet, som vi ikke syntes høre hjemme, pga. manglende kvalitet eller upassende indhold, så forbeholder vi os retten til at slette uden varsel.

 

BILLEDER FOR UGE 48

Hvis du mod forventning ikke kan se det billede du har uploaded i galleriet herover, så smid lige en kommentar, så ser vi lige om der er gået noget galt i maskinrummet!

 

BRIANs BILLEDE UGE 47

Efter flere dage, og mange timers forsøg, lykkedes det endelig at finde et motiv som i flere år har stået øverst på min ønske seddel.

2012 var året hvor jeg fandt min europæiske kamæleon, men faktisk har jeg aldrig rigtigt fået vist nogle af de billeder jeg tog tidlig morgen på en tom skrammelplads på Malta.

Hvorfor har jeg aldrig vist det frem? – Tja jeg ved det ikke, jeg tror ikke rigtigt jeg har kunne finde ud af om det holder – men mon ikke der er nogen her der vil smide en kommentar?

2012_juli_30_Malta

Kamæleonen har i mange år været et af mine absolutte favorit dyr, men det kan faktisk være svært at “materialisere” noget som man har store forventninger til

 

Det var alt for nu. Tak til alle der har leget med, og jeg glæder mig allerede til at se, hvad I har at byde på i den kommende uge!

 

Relateret indlæg

7 Kommentarer

Frederik Overgaard november 26, 2013 - 8:38 pm

Det er et sjovt tidspunkt at holde søndag på – men flot billede. Kan ret godt lide dit Kamæleon-billede.

Besvar
Brian - fotomalia.dk november 26, 2013 - 8:44 pm

Jeg ved det – men der er en julekalender der tager lidt af min opmærksomhed.. Nå ja og så er der jo også det der arbejde der også tager lidt tid.. 😉

Besvar
Lars Vincent november 26, 2013 - 8:54 pm

Billed 1 er da en udendørs væglampe taget nedefra mod blå himmel. Du kan sågar se refleksion af hus i glasset 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk november 26, 2013 - 8:55 pm

Ahh… Det er godt set – både af dig og fotografen..

Besvar
Johnny Møller november 27, 2013 - 8:41 am

Tusind tak for endnu en udvælgelse og for de pæne ord! Det er nemlig en udendørslampe 🙂

Besvar
Helge Jørgensen december 5, 2013 - 8:28 am

Nu må det vel være på tide at få kåret ugens billede fra den efterfølgende uge. Vi er trods alt nogle stykker der har taget os tiden…..

Så mon ikke I skulle lægge Ugens Billede ned fra næster år?

Bedste hilsener Helge

Besvar
Brian - fotomalia.dk december 5, 2013 - 8:22 pm

Hej Helge, og tak for puffet!

Jeg er top glad for at du lege med, og bare roligt, det er ikke glemt, det er helt bevidst at vi har rykket udvælgelsen lidt – det er fordi at julekalender jagten tager meget fokus for de fleste af vores læsere – specielt de første par dage – derfor har vi lige rykket det lidt!

Men udvælgelsen sker inden for de næste par dage – Formentlig mandag..

Besvar

Smid en kommentar til os