Ugens billede uge 42

af Brian - fotomalia.dk

Det er søndag, og det betyder, at vi skal tage et kig på ugens billeder – jeg har kigget, vurderet, og fundet mine favoritter!

Ville du have valgt på samme måde?

 

LÆSERNES GALLERI

I kender rutinen, så lad os da bare tage et kig på de udvalgte læserbilleder! Jeg har som altid valgt tre billeder ud. Det er billeder, som for mig ramte plet, og gjorde noget specielt for mig – dette betyder nødvendigvis ikke, at det er de bedste billeder, de ramte bare mig.

 

UGENS #1

Genkendelsens glæde er stor. Jeg syntes jeg har set et lignende billede før, og måske er det lidt fejt at vælge dette billede som nummer 1, når nu det minder pænt meget om et, jeg selv viste frem her på bloggen for noget tid siden.

Men men men – jeg syntes det holder, og jeg ved hvor bøvlet de små damer er at arbejde med, så derfor Søren, er du valgt som nummer 1!

Jeg har ingen kommentarer til billedet, jeg syntes du har ramt alt lige i øjet – FLOT!

Stop - don't go any further

Uge 42 – Stop, don’t go any further – Søren Skovsgaard

 

UGENS #2

Ja så har vi ham så igen! – Der må da være nogen flere der kan give ham lidt kamp, ellers ender det jo med at blive Jespers personlige galleri det her!..

Jesper SUPER lækkert billede – er det leg med de lange lukkertider igen? Jeg syntes at kunne ane, at der er noget der står mere eller mindre skarpt i horisonten eller?

Denne gang har jeg ikke de store kommentarer, jeg syntes bestemt vi er kommet godt ud over det ordinære her 😉 Jeg ville måske ønske lidt mere kontrast, eller en lille smule “mørkere” eksponering.

Stort tillykke Jesper!

Uge 42, Husodde strand, Jesper Videbæk

Uge 42 – Husodde strand – Jesper Videbæk

 

 

UGENS #3

Og så skal vi da en tur i Dyrehaven!

Lennard… Du står simpelthen til at få en begmand næste gang vi ses… Hvorfor? Jo, du skal simpelthen gøre dine billeder færdige! 😉

Lennard, jeg syntes dit billeder har top meget potentiale, men din efterbehandling halter altså lidt, jeg tror du ville kunne få så meget mere ud af dine billeder, hvis du gjorde bare en lille smule mere ved dem i efterbehmandllingen.

Jeg har lige kørt dit billede igennem behandlingsmaskinen, og drejet på et par knapper, og jeg syntes det gør rigtig meget!

Lennard Christiansen - en tur i dyrehaven på en fantastisk morgen.

 Uge 42 – Lennard Christiansen – en tur i dyrehaven på en fantastisk morgen.

Edit

2 minutter i PS… og hvis man så bare havde RAW-filen…

Lennard, jeg håber det er ok jeg hænger dig sådan ud, og jeg håber du kan klare mosten, men det er som altid venligt ment – og husk på at jeg syntes dit billede virker og er rigtig fedt, det er jo derfor jeg har valgt at tage det frem!

 

Det var ugens udvalgte – tak til alle jer der legede med, vi håber I er klar på en uge mere, og at der i denne uge er endnu flere der vil give den gas!

 

VIL DU VÆRE BLANDT DEM DER BLIVER SET?

Har du lyst til at lege med? Det eneste du skal gøre er, at uploade dit billede herunder, så er du en del af FotoMalias “Læsergalleri” – Men husk, kun et billede om ugen, så det handler om at vælge det fedeste 😉

 

HUSK AT ANGIVE

Uge # – Billede Titel – Dit Navn/evt. Web

[ngg_uploader id=78]

HUSK at dit billede MAX må være 2000px på den lange led!!!

 

ALT DET MED SMÅT

Nu ved vi jo allerede, at vi har verdens bedste læsere, og vi ved at I laver nogle rigtig fede billeder, men hvis der skulle snige sig noget ind i galleriet, som vi ikke syntes høre hjemme, pga. manglende kvalitet eller upassende indhold, så forbeholder vi os retten til at slette uden varsel.

 

BILLEDER FOR UGE 43

Hvis du mod forventning ikke kan se det billede du har uploaded i galleriet herover, så smid lige en kommentar, så ser vi lige om der er gået noget galt i maskinrummet!

 

BRIAN’s BILLEDE UGE 42

Som dem der følger med på Facebook ved, så nåede jeg lige lidt ud i går – faktisk var det bare en eftermiddagstur med hunden, men jeg tog kameraet under armen, og fik leget lidt!

Min tanke var, at jeg gerne ville fange efteråret med sine farver og den bevægelse der er i træerne – det kom der dette billede ud af. Kan du se efteråret i billedet, eller er det for artsy?

_D4A4990(800)

Lidt leg med træer

 

Det var alt for nu. Tak til alle der har leget med, og jeg glæder mig allerede til at se, hvad I har at byde på i den kommende uge!

 

Relateret indlæg

8 Kommentarer

Søren Skovsgaard oktober 20, 2013 - 7:40 pm

wow, ligefrem ugens nr. 1. Er beæret.

Det var spændende at lave billedet og kan kun give Brian ret i at de ikke er verdens nemmeste damer at arbejde med. Et er at få dem på en linje så alle kan være i fokus, men dernæst er det næste problem ikke at få få mange med i billedet, så det bliver en kludret bunke, hvor man ikke kan fornemme den enkeltes silhouet, og det krævede også lidt cropping at nå der til og efterarbejde at få hele billedet til at stå klart, så er glad for at det faldt i din smag Brian.

Mht. de eget billede denne uge, hvor i består “legen med ståluld”?

Besvar
Brian - fotomalia.dk oktober 21, 2013 - 7:24 pm

Igen tillykke..

he he det er fordi at det er gået lidt for hurtigt i denne uge.. det er rettet til 😉

Besvar
Lennard oktober 21, 2013 - 8:08 am

Bare rolig kan sagtens klare mosten ;-)- (må jo bare have en esktra samtale med psykologen)……….. det er jo det man bliver bedre af :-).
Kan godt se, at efter behandlingen har gjort noget ved det – men holdt selv netop lidt igen med efterbehandlingen, fordi jeg syntes det begyndte at se kunstigt ud og ikke som jeg havde set det på dagen i skoven, hvor jeg var faldet lidt for de sarte farver. Kan jo være, at det er fordi jeg har trukket i de forkerte knapper.
Men kan godt se, at jeg fremover nok skal bruge mere tid på behandlingen.

Må bare op på hesten igen :-).

Besvar
Brian - fotomalia.dk oktober 21, 2013 - 7:25 pm

Godt at høre at du kan klare det, mit er måske gået lidt for langt, men jeg syntes godt du må give den lidt mere næste gang 😉

Besvar
lennard oktober 22, 2013 - 12:07 pm

Den får noget mere gas næste gang 😉

Besvar
Brian - fotomalia.dk oktober 23, 2013 - 10:27 pm

😉

Besvar
Jesper Videbæk oktober 21, 2013 - 6:03 pm

Tak Brian.

Jo – der er tale om lidt panorering og det er rigtig set, at der er noget land i horisonten. Det burde jeg nok have gjort helt utydeligt men i stedet brugte jeg tiden til at rense billedet for sensorpletter. Ca. 100 vil jeg tro. Pyy – jeg hader f/22 og jeg tror sgu nogen har sat Nikon D600 dele i mit Canon 😉

Sørens billede er fantastisk lækkert og Lennards ligeså, men jeg kan nu bedre lide hans version end den du har lavet. Den er blevet for satureret. Jeg kan nu godt følge dig i at det kunne klare lidt mere efterbehandling og jeg vil gerne slå et slag for Radial Filter i Lightroom 5. Super værktøj til at lave spændende lys.

Dit eget billede synes jeg er blevet udmærket efterårsagtigt. Lidt tungt i nederste højre hjørne men man kan sidde at stirre på det længe og det er vel egentlig et kvalitetstegn.

Og så er der i øvrigt rigtig mange uger i dette indlæg. Dit billede er uge 39, vores uge 42 og næste uge er uge 40.
Er det for at forvirre os med hensyn til nedtællingen til JULEKALENDEREN? 😀

Besvar
Brian - fotomalia.dk oktober 21, 2013 - 7:30 pm

Ha ha ha – jeg hader også f22!

Som sagt, så gik jeg måske lidt for langt med lennards billede 😉

Kan godt se hvad du mener med højre hjørne, men jeg er glad for at du kan fornemme efteråret – det var bare dejligt at lege lidt!

Med hensyn til ugerne, så er det ikke Julekalender halløj endnu – til trods for at vi lader op til en ordentlig omgang – det ser skisme ud til at jeg har fået gang i de to gamle hunde og vi er klar til at give den gas hele December!

Besvar

Smid en kommentar til os