Ugens Billede Uge 38/39

af Brian - fotomalia.dk

Det er søndag, og det betyder, at vi skal tage et kig på ugens billeder – jeg har kigget, vurderet, og fundet mine favoritter!

Ville du have valgt på samme måde?

 

LÆSERNES GALLERI

I kender rutinen, så lad os da bare tage et kig på de udvalgte læserbilleder! Jeg har som altid valgt tre billeder ud. Det er billeder, som for mig ramte plet, og gjorde noget specielt for mig – dette betyder nødvendigvis ikke, at det er de bedste billeder, de ramte bare mig.

Ugens første udvalgte er et majestetisk og flot billede som Jens deler – jeg er vild med det!

Det er rigtig flot den måde grene og opsats drager mod samme sted, det giver en flot harmoni og en dejlig komposition.

Alt i alt er dette et rigtig vellykket billede, som flot præsenterer vores flotte kronhjort!

Jens, stort tillykke med billedet, det kan du godt være stolt af!

uge-39-skovens-konge-jens-thybo-29960b7f14d75858b4a528dd73e567757a2aff36

Uge 38/39 – Skovens konge – Jens Thybo

 

Ugens andet billede er også et flot naturfoto – denne gang af en meget fin islandsk ryle. Jeg må desværre beklage, men fotografens navn er smuttet i vores nye arbejdsgang – jeg håber fotografen vil smide en kommentar, så vi kan få billedet rigtigt krediteret!

Billede viser på en flot dokumenterende måde, hvordan denne fugl ser ud og viser tildels også lidt om, hvilken habitat den er fotograferet i – teknisk er billedet også helt i orden.

Men hvis jeg skal være lidt grov, så er billedet en lille smule ordinært – fotografen tilfører ikke meget af ham selv i dette billede, og det gør at det nemt kommer til at ligne de fleste andre billeder af denne art.

Om alle billeder skal skille sig ud, og om det er vigtigt at man tilfører sin egen stil, det er en længere diskussion, og det er bestemt ikke et kriterie at man skal tilføre noget, men jeg drages ofte mest af billeder, hvor der er noget af fotografen i billedet.

Stort tillykke til fotografen.

islandsk-ryle-uge-39-65904c598c5310951fbbbaa95ec9bee2ecedd4eb

Uge 38/39 – Islandsk ryle – ? fotograf ?

 

Ugens sidste fotograf er også smuttet i vores nye workflow – jeg beklager rigtig rigtig meget, og det skal ikke ske igen!

Men sikken en stemning der er i dette billede, og hvor passer det bare perfekt med dette billede i sort/hvid – jeg er vild med det, og jeg glæder mig til at få navn på fotografen.

64282sh-933dcb53ecf558b5a0ace0034b6efc8b9c9bfbb1

uge 38/39 – ? fotograf

 

Det var ugens udvalgte – tak til alle jer der legede med, vi håber I er klar på en uge mere, og at der i denne uge er endnu flere der vil give den gas!

VIL DU VÆRE BLANDT DEM DER BLIVER SET?

Har du lyst til at lege med? Det eneste du skal gøre er, at uploade dit billede herunder, så er du en del af FotoMalias “Læsergalleri” – Men husk, kun et billede om ugen, så det handler om at vælge det fedeste 😉

 

HUSK AT ANGIVE

Uge # – Billede Titel – Dit Navn/evt. Web

[ngg_uploader id=78]

 

ALT DET MED SMÅT

Nu ved vi jo allerede, at vi har verdens bedste læsere, og vi ved at I laver nogle rigtig fede billeder, men hvis der skulle snige sig noget ind i galleriet, som vi ikke syntes høre hjemme, pga. manglende kvalitet eller upassende indhold, så forbeholder vi os retten til at slette uden varsel.

 

BILLEDER FOR UGE 40

Hvis du mod forventning ikke kan se det billede du har uploaded i galleriet herover, så smid lige en kommentar, så ser vi lige om der er gået noget galt i maskinrummet!

 

BRIAN’s BILLEDE UGE 39

Mit biddrag til ugens billede er et lille panorama – ikke noget jeg normalt gør en masse i, men i forbindelse med fotofestivelen i weekenden, havde jeg lidt mulighed for at lege med en 500mm f/4 og så tænkte jeg, “hvorfor ikke prøve!”

Jeg syntes det har givet et fedt og spændende perspektiv, som er noget anderledes – billedet skal helst ses i stort, så tryk lige på det og tjek det ordentligt ud!

Unavngivet_panorama1-2

9 billeder højformat billeder er her sat sammen for at give et unikt persektiv.

 

Det var alt for nu. Tak til alle der har leget med, og jeg glæder mig allerede til at se, hvad I har at byde på i den kommende uge!

 

Relateret indlæg

8 Kommentarer

John G. Dinesen september 30, 2013 - 7:49 am

Jeg har indsendt det sort/hvide billede af stenmuren: Sensommermorgen på Öland

Besvar
Brian - fotomalia.dk oktober 4, 2013 - 3:14 pm

Hej John..

Mange tak, jeg skal nok få rettet det til!

Beklager forvirringen!

Besvar
Poul Holm Pedersen september 30, 2013 - 7:56 am

Tak for kommentar til mit billede af den Islandske Ryle, håber mit navn bliver hængende denne gang 🙂 Det eneste jeg selv synes skiller det lidt ud, er min leg med græsset i forgrunden, som giver lidt blur effekt. Der er mange i serien hvor det ikke virker ! I øvrigt fine billeder de andre du har valgt, især dit flotte panoramabillede.

Besvar
Brian - fotomalia.dk oktober 4, 2013 - 3:14 pm

Jeg skal nok få sat din navn fast denne gang!!!

Beklager forvirringen og fedt at du ville lege med!

Besvar
Lennard september 30, 2013 - 9:57 am

FEDE billeder i denne ugens billede – det som jeg personligt synes er fedest er billedet af skovens konge. Lidt ærgeligt at det er oploadet i så lille et format:-(……….. synes jeg kan fornemme at der er mange detaljer i både dyret og buskene rundt om.

Tak for sidst. For pokker et super billede, så har man da ikke brug for en vidvinkel, når bare man LIGE har en 500 mm ved hånden. Men godt ,at se der blev et lækkert billede ud af dine anstrengelser i vandkanten ………….. du brugte også meget tid dernede;-). Du må få overtalt Ard til at sælge/bytte det objektiv til dig – er sikker på at du forelskede dig i det i lørdags.
Håber at få set billederne igennem fra weekenden i aften så MÅSKE er jeg med i næste uges billede:-).

Besvar
Brian - fotomalia.dk oktober 4, 2013 - 3:16 pm

Ja han må slippe den kanon, den passer meget bedre til mig 😉

Jeg glæder mig til at se hvad du bidrager med , og selv tak for sidst!

Besvar
Lasse oktober 6, 2013 - 10:59 am

Hej Brian
Jeg uploaded et billedet i går.. men nu er det væk. Jeg tror faktisk der var 5-7 stykker billeder i alt.

Besvar
Brian - fotomalia.dk oktober 6, 2013 - 11:35 am

Hej Lasse..

Jeg har modtaget dit billede, men det nåede bare ikke slut runden…

Vi er begyndt at fjerne den forgangne uges billeder, da vi løb ind i lidt plads problemer – det blev for dyrt at hoste alle de billeder.

Vi vaklede lidt imellem at finde en måde at financierer plads forbruget, eller fjerne de billeder der ikke nåede igennem – vi valgte det sidste…

det betyder at de galleri du ser i dette indlæg er det aktuelle fra den igang værende uge..

Hvis der er meget stemning for at vi skal beholde alle billederne på bloggen, så skal vi bare finde en måde så det løber fornuftigt rundt for os…

Håber det giver mening

Besvar

Smid en kommentar til os