Ugens Billede Uge 26

af Brian - fotomalia.dk

Jep, det er søndag, og det betyder, som I ved, at det er tid til ugens billede.

Så smut ind og se, hvad ugens udvalgte kan byde på!

 

LÆSERNES GALLERI

I kender rutinen, så lad os da bare tage et kig på de udvalgte læserbilleder! Jeg har som altid valgt tre billeder ud. Det er billeder, som for mig ramte plet, og gjorde noget specielt for mig – dette betyder nødvendigvis ikke, at det er de bedste billeder, de ramte bare mig.

JA for sat.n… Hold nu op der er knald på ugens første udvalgte!

Michael Caddy Søndergaard har valgt, at tage os en tur med til hvad der ser ud til at være et brag af en koncert. Jeg er helt vild med dette billede, og syntes det fungerer super godt – specielt vild med den kæmpe “edderkop” som 16mm’eren har fået med. Min eneste anke er, at der sker rigtig meget på billedet, og det er lige før, at alt dette tager lidt fokus fra de tre velklædte mænd i front.

Michael, kæmpe tillykke med det fede billede, og velkommen imellem de få udvalgte…

kiss_forum_0200u-8f4f2aed62718c0b0543e5ada92b1388119ec3bb

Uge 25 –  Kiss, Forum – Nikon D800 16mm fisheye – Michael Caddy Søndergaard

 

Ja, så skal vi have fat i en gammel kending, Eric Dufour – jeg har tilsyneladende en svaghed for hans grafiske øje, som i en fremragende stil forstår at spotte flotte billeder på alle mulige steder.

Eric, tak fordi du leger med, det er en fornøjelse at se på dine billeder.

img_7768v800vf-36c9d37caddcba57063f646724e001274df8ddac

Uge26 – Kaufhof – Eric Dufour

 

Theis har valgt at dele en dejlig lille legesyg hvalp, dejligt hyggeligt billede som har en sød lille historie.

Jeg ville ønske at kurvens håndtag øverst i billedet ikke var skåret af, det forstyrrer og svækker i mine øjne billedet en hel del. Men der er en god skarphed og den snævre skarphedsdybde er godt brugt til at isolere historien mellem hund og boldt.

uge26-theis-poulsen-a3f8fe3ed2b4d1d75ea9887440707247210d82cf

Uge 26 – Klar til Angreb – Theis Poulsen 

 

 

Det var ugens udvalgte – tak til alle jer der legede med, vi håber I er klar på en uge mere, og at der i denne uge er endnu flere der vil give den gas!

Som sagt, så var det sygt svært kun at vælge tre i denne uge, og derfor vil vi opfordre til, at I tager et kig på hele galleriet for uge 26 lige her – vi mener det, GØR DET!

 

VIL DU VÆRE BLANDT DEM DER BLIVER SET?

Har du lyst til at lege med? Det eneste du skal gøre er, at uploade dit billede herunder, så er du en del af FotoMalias “Læsergalleri” – Men husk, kun et billede om ugen, så det handler om at vælge det fedeste 😉

 

HUSK AT ANGIVE

Uge # – Billede Titel – Dit Navn/evt. Web

[ngg_uploader id=63]

 

ALT DET MED SMÅT

Nu ved vi jo allerede, at vi har verdens bedste læsere, og vi ved at I laver nogle rigtig fede billeder, men hvis der skulle snige sig noget ind i galleriet, som vi ikke syntes høre hjemme, pga. manglende kvalitet eller upassende indhold, så forbeholder vi os retten til at slette uden varsel.

 

BILLEDER FOR UGE 26

[nggallery id=63]

Hvis du mod forventning ikke kan se det billede du har uploaded i galleriet herover, så smid lige en kommentar, så ser vi lige om der er gået noget galt i maskinrummet!

 

BRIAN’s BILLEDE UGE 26

Imellem rod og rengøringsmidler har shamadroslerne valgt, at de ville forøge bestanden – en hyggelig lille overraskelse for dyrepasserene.

_D4A3805

Det er bestemt ikke hver dag dette syn møder dyrepasserne, når de møder ind til dagens opgaver. 

Så nærmer ferien sig med hastige skridt, og jeg glæder mig til at få lidt mere ro på, og forhåbentlig komme lidt ud af min bobbel..

God weekend og tak til alle jer der legede med!

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os