Ugens billede.. Uge 16-17-18

af Brian - fotomalia.dk

Ja så skete det sørme igen… Jeg ente alligevel med at komme bagud, jeg troede ellers at jeg havde styr på det igen, men nej..

Uge 16

Påske ferie, og ikke det helt store foto aktivitet, kun en enkelt morgen i feltet, som faktisk ikke var specielt indbringende – men jeg kom ud og det var dejligt. Jeg trænger til at komme mere ud i den danske natur, det er alt for længe siden, og det er for lidt jeg laver af den slags.

Uge 17

Tilbage på job, men ingen tid til at lave billeder – en lidt kedelig foto uge – heldigvis sluttede vi ugen af med en dejlig flyvetur i FotoMalia flyveren – jeg blir vist aldrig luftfotograf – hedder det egentlig det eller luftfoto fotograf – hmm det er også lige gyldigt, I ved hvad jeg mener!

Uge 18

Tja det kan jo ikke blive andet end vores profil billeder!

Tjek de andre billeder ud i Ugens billede 2011Klik her eller her – du kan også bare klikke her eller måske du er mere til at klikke her? op til dig…

Relateret indlæg

2 Kommentarer

Mads - fotomalia.dk maj 8, 2011 - 9:15 pm

Hvor mange trampoliner kan i finde på billedet fra Uge 17? 🙂 Lækre billeder ellers.

Besvar
Christian Rosenbæk maj 8, 2011 - 9:58 pm

Super fede billeder.. Nu kigger jeg lige et par uger tilbage, og jeg er helt vildt med det “Bison” billede! Det er vildt fedt. 🙂

Besvar

Smid en kommentar til os