UGENS BILLEDE UGE 15

af Brian - fotomalia.dk

Så er vi igen klar med ugens udvalgte – og igen er der lækkerier imellem, ja og et vaskeægte egern!

Se hvem der er udvalgt i denne uge!

 

LÆSERNES GALLERI

I kender rutinen, så lad os da bare tage et kig på de udvalgte læserbilleder! Jeg har som altid valgt tre billeder ud. Det er billeder, som for mig ramte plet, og gjorde noget specielt for mig – dette betyder nødvendigvis ikke, at det er de bedste billeder, de ramte bare mig.

Ugens første billede er sprængfyldt med humor, og som I sikkert ved, så sætter vi stor pris på det her på FotoMalia – dejligt billede, og veludført composit!

Jeg vil gerne høre mere til den bil, du skriver det er din egen??

politi2-1fd6abec0449d8a0bf642e3559df883f085f049d

Uge14 – Untiteld – Anders Bergh

 

Ole forkæler os med et stemningsfyldt billede fra Tjernobyl. Fedt med et “urban decay” billede, det kan vi også godt lide – Jeg syntes farverne og kompositionen flot understøtter motivet, tillykke med billedet Ole!

_dsc2141-5883bc3d94722969a6481fa8dce67d455ef84a70

Uge 15 – Plint – Ole Sønderby

 

Ugens sidste billede er også et Photoshop billede, denne gang fra Max Emil – Fed idé, og meget skummelt udført! Jeg syntes måske der er lidt for meget “iPhone filter” til min smag, men du vinder på i idéen!

Tillykke med billedet!

max-skrig-x-lille-done-copy-0aa487081cd1c0b9f2e0fbc7edfcfeed58da6231

Uge 15 – The Mask – Max Emil

 

I denne uge har vi faktisk en ekstra udvalgt, og det er fra Sofie på 5 år (ja det er min datter, beklager), Sofie er begyndt at vise stor interesse for fars D4, og har i denne uge været med på fototur. Hendes bidrag af et vaskeægte egern, har hun selv fundet og selv fotograferet – faderen har kun hjulpet en lille smule med eksponeringen!

_D4A4643

Moar – Jeg har fundet et vaskeægte egern! – Far er stolt som I nok kan regne ud!

Det var ugens udvalgte – tak til alle dem der legede med, vi håber I er klar på en uge mere, og at der i denne uge er endnu flere der vil give den gas!

Som sagt, så var det sygt svært kun at vælge tre i denne uge, og derfor vil vi opfordre til, at I tager et kig på hele galleriet for uge 15 lige her – vi mener det, GØR DET!

 

VIL DU VÆRE BLANDT DEM DER BLIVER SET?

Har du lyst til at lege med? Det eneste du skal gøre er, at uploade dit billede herunder, så er du en del af FotoMalias “Læsergalleri” – Men husk, kun et billede om ugen, så det handler om at vælge det fedeste 😉

 

HUSK AT ANGIVE

Uge # – Billede Titel – Dit Navn/evt. Web

[ngg_uploader id=52]

 

ALT DET MED SMÅT

Nu ved vi jo allerede, at vi har verdens bedste læsere, og vi ved at I laver nogle rigtig fede billeder, men hvis der skulle snige sig noget ind i galleriet, som vi ikke syntes høre hjemme, pga. manglende kvalitet eller upassende indhold, så forbeholder vi os retten til at slette uden varsel.

BILLEDER FOR UGE 16

[nggallery id=52]

Hvis du mod forventning ikke kan se det billede du har uploaded i galleriet herover, så smid lige en kommentar, så ser vi lige om der er gået noget galt i maskinrummet!

 

BRIAN’s BILLEDE UGE 15

Jeg havde faktisk planlagt at jeg ville lægge et billede fra Norge op idag, men jeg har besluttet at lave et par indlæg derfra i stedet. Derfor er mit bidrag til ugens billede, en lille vintergæk, taget med mit nye 180mm makro.

Jeg har glædet mig meget til at komme ud og lege med det nye objektiv, og igår aftes fik jeg lige sneget mig afsted i en times tid.

_D4A4836

I vejkanten, mellem skrammel og kviste fandt jeg dette motiv – jeg er vild med at lege midt i byen!

 

Efter turen til Norge har jeg fået total fut i mit naturfoto gen, og jeg har meget lyst til at lege for tiden (tak for det Jon, Carsten og Magnus) – Det jeg arbejder lidt med lige nu er bokeh, og hvordan jeg kan skabe noget anderledes i den, på ovenstående billede har jeg forsøgt at få en vintergæk med i lyspletterne, og hvis man kigger godt efter så er det lykkedes nogenlunde.

Jeg glæder mig til at lege hele næste uge, og håber at du vil lege med og smide dit pletskud op i Læsernes galleri!

Relateret indlæg

4 Kommentarer

Søren Skovsgaard april 14, 2013 - 12:22 pm

Det må da være en fejl at i igen linker til uge 14 galleriet.

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 14, 2013 - 1:38 pm

Ups, så er den rettet – godt du har et vågent øje!

Besvar
Max Emil april 15, 2013 - 2:11 pm

Fik ikke lige kommenteret indlægget omkring NNCP, men dine billeder der fra er VIRKELIG fede! For satan da, det er lækkert arbejde! Glæder mig til at se hvad du får med hjem fra Ecuador næste gang 🙂

Der er en rigtig fed bokeh på billedet med vintergækken, oppe i venstre hjørne er det tydeligt at du har fået en silhouet ind i lyspletten, rigtigt fedt! 🙂

Tak for de fine ord, er til dels enig med iPhone filteret 😉 Det er dog lavet i PS ved hjælp af Nik’s Silver Efex (første forsøg med dette, virkelig fedt plugin) som nok tog lidt overhånd.. Har dog både en farve og en klassisk B&W version også, normalt er jeg selv til B&W, synes bare det ovenstående gav en fed effekt.. Instagram har forevigt ødelagt sepia 😀

Mit billede for denne uge er i støbeskeen, det bliver et 100 % PS-chop, for at fejre at jeg er kommet ind på Aarhus Tech som Mediegrafiker! (WUHUUUUU)

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 15, 2013 - 9:08 pm

Mange tak..
.
Ja Nik´s laver nogle lækre plugins, også er de jo lige faldet kraftigt i pris!
.
KÆMPE TILLYKKE TIL DIG!!! Det er sgu fedt, det glæder mig at høre! Godt gået!

Besvar

Smid en kommentar til os