Teksteffekt – trætekst

af Mads - fotomalia.dk

I denne video viser jeg, hvordan man kan lave en sjov teksteffekt. Vi skal bruge lidt forskellige teknikker for at opnå effekten – kig med og se hvordan

Det skal siges; at jeg har lavede ca. 12 optagelser af denne tutorial før mit screen capture-program fungerede – den meldte fejl, hver gang jeg skulle gemme til sidst! Så i må undskylde, hvis jeg mumler lidt en gang imellem – jeg var blevet lidt træt af at gentage mig selv, og havde egentligt mistet håbet om at få videoen postet.

Anyway… Jeg gennemgår i videoen lidt omkring lagmasker, hvordan man laver en clipping group og til sidste viser jeg hvordan man kan lege lidt med layer styles. Husk; de ting jeg gør i videoen er bestemt ikke ment som en opskrift, som man skal følge fra ende til anden – prøve istedet selv at tweake indstillingerne i jeres layer styles og prøv at skrive med en anden font osv.

Skriv endelig en kommentar herunder, hvis der er noget jeg hopper for let hen over – eller anden kritik, som jeg kan ændre til næste gang.

Klik her for at se eksempel på den endelige effekt

God fornøjelse

Hilsen Mads

Relateret indlæg

3 Kommentarer

Brian marts 23, 2010 - 8:11 am

Mads du er simpelthen for vild !!!

Besvar
Kasper marts 23, 2010 - 1:32 pm

Det er jo helt vildt!
Familien kommer ikke til at se mig i aften – jeg skal rode med PS.

Tak for indlægget

Besvar
Thomas marts 27, 2010 - 4:50 pm

Super god tutorial som skal ses i HD og fuld skærm. 🙂

Besvar

Smid en kommentar til os