Snøret af tapiren!

af Brian - fotomalia.dk

Igår skete der noget ret humoristisk i regnskoven, og det syntes jeg da lige jeg ville dele med jer!

TAPIR vs. DYREPASSER

Det sidste år har dyrepasserne forsøgt at fange tre Amazon papegøjer der lever frit i den sydamerikanske kuppel, igår blev den første faktisk fanget – af tapiren!

En af de flygtige fugle der stadig er at finde i regnskovem – gad vide hvem der fanger den næste, men kan sige at dyrepasserne har lidt at bevise efter dette!

Amazon papegøjerne skal sendes videre til en anden Zoologisk have, og derfor har dyrepasserne sat et fangstbur op i kuplen, og hver dag siddet på lur for at fange de flygtige fugle. Men i går da dyrepasserne var igang med noget andet tog tapiren affære, og da papegøjen hoppede ind i fælden, gik tapiren hen og hev i den snoren som lukkede fælden – dyrepasseren var ret forbavset!

Tapiren var heldigvis så flink lige at vise fotografen hvordan den trækkede i snoren – dejligt når dyrene er klar på at lave en rekonstruktion!


Om tapiren var blevet træt af at høre på papegøjerne eller den bare ville have en ekstra gulerod er ikke til at sige, men jeg må sige at det er flot arbejde, og den ansvarlige dyrepasser har lidt at skulle bevise efter dette!

Man siger at Tapiren har mere næse end hjerne…. Hmmm tankevækkende!

Man kan også finde denne historie på regnskoven hjemmeside, eller på vores FB side – så måske tapiren bare ønskede lidt mere opmærksomhed.. Det har han så fået nu!

Tak fordi i kiggede med!

Relateret indlæg

5 Kommentarer

Søren Skovsgaard april 14, 2012 - 12:51 am

Fantastisk historie og fantastisk verden vi lever i…

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 16, 2012 - 3:15 pm

Ja det er sku en fantastisk verden vi lever i!
.
Og det er så fedt at det lige var tapiren der snørede dyrepasserne!

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 16, 2012 - 3:15 pm

Hvordan går det med kanonen?

Besvar
Søren Skovsgaard april 16, 2012 - 4:59 pm

Jeg har desværre ikke haft tid til at bruge den siden de første testskud i sidste uge. Søndagen stod på fotografering af afdansningsbal, så har lige en 800 ISO 4-5000 billeder der skal sorteres igennem snarest. For pokker det er ikke et sted at fotografere – der er jo ingen lys…

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 16, 2012 - 7:27 pm

Ja jeg går bare og glæder mig til jeg kan se i mørke 😉

Besvar

Smid en kommentar til os