Skal FotoMalia dø?

af Brian - fotomalia.dk

Det spørgsmål har længe tumlet rundt i mit hoved, for jeg skal blankt erkende, at jeg syntes det har været svært at finde tiden til at lave blog. Dette kombineret med, at både Kasper og Mads ikke har været så aktive det sidste års tid, har virkelig fået mig til at tvivle på bloggens fremtid, og derfor har jeg stillet spørgsmålet: Skal FotoMalia dø?

 

NEJ FANDME NEJ!

Selvfølgelig skal FotoMalia da ikke dø! Der skal bare nye kræfter til, og det er netop, hvad der kommer fra i dag!

Det er med meget stor stolthed at jeg endelig kan præsentere FotoMalias nyeste medlem JON DETLEFSEN! – Jep du læste rigtigt, det er simpelthen lykkedes mig at kapre selveste Jon Detlefsen her til bloggen!

Hvis du stik mod forventning ikke lige helt ved hvem Jon er, så får du lige et par linjer om ham her!

 

JON DETLEFSEN

Fotograf & journalist

Jon er uddannet journalist og autodidakt fotograf. Han arbejder professionelt som fotograf og journalist i sit eget firma, SAGAfoto. Her laver han et hav af forskelligartede opgaver, men fotografisk er det naturen, hans hjerte banker for, og kører han på frihjul og skal fotografere for sin egen skyld, vil det oftest være i skoven han leger og udfordrer sine fotografiske evner. Når ikke lige det er i Norge eller i Nordamerika. Men Jon er også meget fokuseret på at befinde sig i en dynamisk tilstand, hvor nye, fotografiske veje aldrig afvises på forhånd.

_DSC6004

Ud over at være ualmindelig talentfuld rent fotografisk, så er Jon også en flot fyr 😉

 

Fotografisk arbejder og eksperimenterer Jon meget med billedudtrykket, hvor budskab og formidling vægter højere, end teknik og grej. Han er ikke bleg for at udfordre det gængse syn på fotografiet og på at udviske grænserne mellem fotografi og kunst. Hårdt presset indrømmer han dog, at grej naturligvis betyder noget. Både i en professionel sammenhæng, hvor man er afhængig af grej, som virker, og også bare fordi det er lækkert.

På Fotomalia vil Jon bidrage med artikler om fotografisk selvudvikling, billedsprog, teknik, masser af gode og nyttige råd og fif og filosofiske tanker om fotografi og formidling.

Jon er desuden redaktør på fotomagasinet KONTRAST, og han er medarrangør af fotofestival.dk.

 

(LIDT) NYE TIDER

Hvad betyder den nye mand så for FotoMalia? – Tja forhåbentlig at der kommer mere gang i siden igen, og ellers fortsætter de gamle gutter bare som de altid har gjort. Dette vil i praksis sige, at det nok mest bliver Jon og Brian der i fremtiden vil lave indlæg. Ikke at de andre er smidt ud, for det kunne vi da ikke finde på, men de har vist bare lige tabt pusten for en stund 😉

FotoMalia forsætter som altid, og det vil selvfølgelig stadig være det fotografiske der er omdrejningspunktet for siden, nu er der bare kommet nye kræfter til og vi glæder os meget til at se hvad Jon bidrager med, for vi ved allerede en del om de idéer han har i støbeskeen.

Sker der så mere – tja det ved man aldrig, jeg vil på ingen måde udelukke, at Jon er den eneste er kommer til, der kunne da snildt være plads til en enkelt eller to mere – hvem ved?

Jeg håber vores læsere vil tage godt imod den nye mand, og smid da gerne lige en kommentar og byd ham velkommen!

Relateret indlæg

17 Kommentarer

Mads - fotomalia.dk november 18, 2014 - 8:59 am

Yeah! Gode nyheder for kære fotomalia!
.
Velkommen til Jon – fedt med ny energi på holdet.
.
Jeg tager lige en sæson mere på bænken! – og ser frem til fede indlæg!

Besvar
kim november 21, 2014 - 6:12 pm

Jeg siger som Mads, og spørger samtidigt til det meget interessante billede af en (Norsk?) elv.
Det har da fortjent yderligere omtale Brian.

Besvar
Brian - fotomalia.dk november 24, 2014 - 9:16 pm

Hej Kim…

Ja det er bestemt et lækkert billede, men vi er vist i Nord Amerika, og jeg er sikker på at Jon nok skal skrive lidt om billedet – hvis du spørger ham pænt 😉

Jeg er glad for at du ser frem til at se mere fra den nye mand

Besvar
Jon Detlefsen november 24, 2014 - 11:22 pm

Hej Kim – tak for det:)

Billedet er mit, selvom Brian optimistisk lod som ingenting og håbede at høste credits for det – men det er vel, hvad man kan forvente;)

Det er fra Yellowstone – Grand Canyon of the Yellowstone. Du kan se det her på Facebook, hvor jeg også skriver lidt om stedet: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152811013153630&l=a882152c5a

Besvar
Brian - fotomalia.dk november 26, 2014 - 9:59 pm

Hey – jeg skrev da at det var dit billede… Så slem er jeg da heller ikke 😉

Besvar
Johnny Møller november 18, 2014 - 9:47 am

Fik da lige kaffen i den gale hals, da jeg læste overskriften!!
Nå, men den fik mig da i hvert fald op af stolen, og så kan jeg nu glæde mig over den gode nyhed. Det bliver helt sikkert super fedt!
Glæder mig til fortsat at følge bloggen og til at læse indlæg fra den nye i klassen og selvfølgelig fra “de gamle”

Besvar
Brian - fotomalia.dk november 24, 2014 - 9:22 pm

Ha ha.. Jeg tænkte nok min overskrift kunne få nogen op af stolen…

Nogen gange skal der lidt ekstra til – men håber ikke du blev kvalt i kaffen..

Besvar
Lennard november 18, 2014 - 10:55 am

FED nyhed – velkommen til Jon, det er jo endnu en kæmpe kapacitet som kommer på banen. Er sikker på at Jon kan bidrage med en masse teknik, billeder og meget andet.

Glæder mig til fortsat at følge bloggen.

Velkommen til endnu en gang.

Besvar
Brian - fotomalia.dk november 24, 2014 - 9:23 pm

Tak for kommentaren – ja Jon er i kompetent herre, jeg glæder mig også til at se hvad han bidrager med..

Besvar
Rasmus november 18, 2014 - 11:02 am

Pyh hah, den overskrift i mailen var da uhyggelig!

Godt at Jon er kommet med på holdet, ham ved jeg vi kan forvente meget af!

Besvar
Brian - fotomalia.dk november 24, 2014 - 9:24 pm

He he he… Jeg er glad for reaktionen, det må jo betyde at vi har gjort et eller andet godt 😉

Besvar
Jesper Videbæk november 18, 2014 - 4:56 pm

.. selveste Jon Detlefsen …
Det må være næsten lige så godt som at skyde en papegøje 😉

Ser frem til dine sædvanligvis spændende skriblerier.

Besvar
Brian - fotomalia.dk november 24, 2014 - 9:26 pm

He he he.. Jeg har faktisk skudt en hel det papegøjer (med kamera), og jeg vil sige at hver ting er god på sin egen måde..

Men dejligt at se at du stadig lure i krogene.. trods vores meget lange tørke

Besvar
Jacob Almtoft november 18, 2014 - 4:58 pm

Velkommen til!

Glæder mig til at se hvad I finder på…. og nu er det jo snart december….

Besvar
Brian - fotomalia.dk november 24, 2014 - 9:29 pm

Åhh Jacob…

Jeg er lidt bange for at vi ikke helt kan klare en jule kalender i år…

Men måske en lille en..

Besvar
Jon Detlefsen november 19, 2014 - 11:52 pm

Tak tak folkens! Jeg er super glad for at være blevet en del af FotoMalia, og jeg glæder mig rigtig meget til at bidrage med masser af billeder, tanker om foto, oplæg til debat og (forhåbentlig) gode råd om teknik og grej. Og så skal vi huske at have det sjovt, mens vi leger med grejet – ellers bliver det kedeligt…

Besvar
Brian - fotomalia.dk november 24, 2014 - 9:30 pm

Vi skal nok få det sjovt makker…

Glæder mig allerede!

Besvar

Smid en kommentar til os