Så er det FotoKonkurrencetid!

af Brian - fotomalia.dk

Ja så kan vi vist ikke trække den længere, det er tid til årets første FotoMalia FotoKonkurrence.

Og hold fast, for det bliver vildt, vi har nemlig den største præmiepulje nogensinde i en FotoMalia FotoKonkurrence.

 

SÅ RAMTE VI 1711

Wow – FotoMalia er flyvende for tiden, og d. 28. januar ramte vi faktisk 1711 likes på vores FaceBookside. Hvor er det fedt og TUSIND TAK til alle jer, der følger med. Det er fedt at se, at vi bliver ved med at vokse.

Men nu til det, som du egentlig er kommet for. Det er nemlig blevet konkurrencetid.

 

FOTOKONKURRENCEN

Som lovet, så sætter vi i dag gang i en vaskeægte FotoMalia FotoKonkurrence. Og denne gang er det større end nogensinde før, vi har faktisk udarbejdet en helt ny måde at køre vores konkurrencer på, så det forhåbentligt bliver endnu sjovere for dig som deltager.

Det er bare med at få spændt remmen, skruet objektivt på, og få sat nye batterier i flashen – konkurrencen er i gang.

 

Som altid, så er det os der vælger vinderen, ikke noget med FB-stemmer og vennetjenester. Den, der har det bedste billede (i vores øjne) vinder selvfølgelig. Men det betyder jo ikke, at du ikke kan have det lidt sjovt med at stemme og kigge på alle konkurrenternes billeder. Med vores nye modul kan du og dine medlæsere faktisk interagere på en helt anden måde – en måde, som vi håber, I vil lege med på.

En anden ny ting er, at der nu bliver fundet hele to vindere, så man kan altså blive hædret på hele to måder.

“FotoMalia’s valg” vælges af et skarpt dommerpanel, bestående af FotoMalia og en hemmelig gæstedommer. Sammen vælger de suverænt, hvem der tager prisen som “FotoMalia’s valg” og altså løber med den lækre hovedpræmie.

“Folkets valg” vælges ved stemmer givet af FotoMalias læsere (FotoMalians). Det billede, der vinder, præmieres altså med at være det billede som flest “FotoMalians” har stemt på, og dette er ikke en ære som er nemt tilgængelig. Ud over hæder og ære præmieres “folkets valg” også med et 30x40cm print på Aludibond plade!

Deadline for deltagelse er Søndag d. 26. februar 2017.

Det skal nok blive fedt, men ingen konkurrence uden en præmie – og denne gang har vi skrabet den største og fedeste præmie i hus.

 

PRÆMIER

Vores gode venner hos Goecker og Nordic Digial Lab har smidt nogle særdeles lækre sager i præmiepuljen denne gang. Godter, der gør sig godt i din fototaske og på din væg.

Præmien i denne omgang er intet mindre end 2x PocketWizard Plus X, en Lastolite Ezybox Hotshoe 38x38cem softbox og et top lækkert print – 70x100cm på Aludibond plade.

 

Grejet fra Goecker bør jo ligge i en enhver fototaske, nærmest uanset hvilken type af fotograf du er. Sættet, kombineret med en enkelt speedlight, sætter dig i stand til at skyde de fede portrætter, lave lækre produktskud og at få dine natur/makro-billeder til at poppe.

I forhold til transportabelt lysgrej, så bliver det ikke meget mere relevant end dette.

Og så til printet – der er bare ikke noget federe end at se sine billeder på print. Nordic Digital Lab levere topklasseprint, så et 70x100cm print på Aludibond plade, det er lige til at smide på væggen i stuen.

Den samlede præmiesum, løber op på omkring 4000,- bobs, og er, så vidt vi kan huske, en af de største præmier vi har haft her på FotoMalia i en fotokonkurrence.

Hvis det ikke er en fed præmie, så ved vi ikke, hvad er?

Det er vist bare om at kridte skoene, og komme ud og skyde nogle billeder.

 

DU VALGTE EMNET

For en lille uges tid siden proklamerede vi, at der meget snart var en konkurrence på vej. Vi opfordrede til, at du kunne smide dit bud på, hvad emnet skulle være for på denne måde måske at have en lille fordel.

Henover ugen er der kommet mange gode emne bud, men konkurrencen kan jo kun have et tema, kun et emne – så vi har haft gang i vores Randompølse og fundet et emne..

Som du kan se, så valgte pølsen nummeret “5” – hvilket betyder, at vi finder konkurrenceemnet ved 5. kommentar i indlægget “Konkurrencetid (næsten)” – og emnet blev altså:

 

“BRYD RAMMERNE” – (forslået af KENNETH MAJGAARD)

Spændende emne, der virkelig giver mulighed for at få lov til at tænke ude af boksen… Husk at emnet er til fri fortolkning, og at dommerpanelet elsker humor, originalitet og ikke mindst humor – nå ja, og godt håndværk selvfølgelig.

 

HVIS DU VIL DELTAGE, SÅ SMUT IND PÅ VORES KONKURRENCE SIDE – KLIK HER

 

DET MED SMÅT

Bare roligt, vi har ingen planer om at bruge dine billeder til alt muligt underligt, de bliver ikke efterfølgende solgt til højestbydende eller udstillet på rådhuspladsen – de forbliver i FotoMalia-regi, og vil kun blive brugt i forbindelse med den nævnte konkurrence.

Så der er altså igen grund til at undlade at lege med – altså udover hvis du ikke tør…

Relateret indlæg

2 Kommentarer

Michael B. Rasmussen februar 3, 2017 - 8:54 pm

Interessant emne, det skal nok blive spændende at lege med.

Besvar
Brian - fotomalia.dk februar 3, 2017 - 11:19 pm

Ja der burde være muligheder for at lave lidt spændende – vi glæder os til at se hvad du kommer med!?

Besvar

Smid en kommentar til os